Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 7573 regels

Binnen 24 uur de test in huis ontvangen en binnen 48 uur al uitslag. Onwijs snel en professionele uitleg bijgesloten.
Anoniem, 20-09-2019
Heel goed te doen allemaal.
Alleen had een afhaalpunt in leiden o.i.d. wel lekker geweest.
Verder top
Anoniem, 20-09-2019
Gekocht in apotheek Maastricht....zeer discreet personeel....complimenten voor de medewerkster????
Nieko, 20-09-2019
Discreet, duidelijk en snel
Anoniem, 20-09-2019
Goede, vakkundige service en snelle afhandeling van bestellingen en testresultaten.
Bart, 19-09-2019
Anoniem, 19-09-2019
Anoniem, 19-09-2019
duidelijk prettig en snel
ben, 18-09-2019
Anoniem, 17-09-2019
wat fijn dat jullie er zijn!
Anoniem, 17-09-2019
Anoniem, 16-09-2019
Anoniem, 16-09-2019
snel uitslag. Goede service
Anoniem, 16-09-2019
Pakket kwam compleet aan met duidelijke instructies voor het afnemen van materiaal en opsturen. Ook is het pakket totaal niet te herkennen als SOA test, voor degenen die het anoniem willen doen. Online kun je je uitslag bekijken. Ik had geen mail ontvangen om de tests te activeren, maar na een telefoontje met soa poli online was dat zo geregeld.
Marit, 16-09-2019
Anoniem, 16-09-2019
Snel de uitslag! Zeer tevreden
Anoniem, 13-09-2019
Anoniem, 13-09-2019
Anoniem, 13-09-2019
Zeer tevreden. Snelle reacties op mails
Anoniem, 13-09-2019
De video is helder, de website ook. Helaas werd er de verkeerde gebruiksaanwijzing meegestuurd en is de pakbon met stickers aan de verkeerde kant van het papier geprint. Ik heb de stickers maar gelijmd en hoop dat het leesbaar is.
Reactie Soapoli-online

Beste

Er is helaas een paar dagen iets mis gegaan bij het distributiecentrum. Onze excuses hiervoor. Neem gerust contact op bij vragen. Zo te lezen heb je het goed opgelost.

Groet Marlous

Anoniem, 13-09-2019
Anoniem, 13-09-2019
Anoniem, 12-09-2019
Anoniem, 12-09-2019
Prettig lijkt me betrouwbaar.. Zeerdiscreet en snelle afhandeling!!
Harrie, 11-09-2019
Anoniem, 11-09-2019
Duidelijke uitleg bij de test en snel de uitslag retour!
Robert, 11-09-2019
Betaalbaar, betrouwbaar, goede informatie, goede nazorg en super snelle uitslag!
Anoniem, 11-09-2019
Anoniem, 11-09-2019
Anoniem, 09-09-2019
Duidelijke gebruiksaanwijzing. Had na 2 dagen de uitslag al.
Anoniem, 09-09-2019
snel uitslag
Anoniem, 09-09-2019
Anoniem, 09-09-2019
Anoniem, 08-09-2019
Goede service!!!
Anoniem, 08-09-2019
Zeer tevreden. Goed en snel resultaat
Anoniem, 06-09-2019
Anoniem, 05-09-2019
Anoniem, 05-09-2019
Anoniem, 05-09-2019
Anoniem, 04-09-2019
Super ervaring! Zeer discreet!
Anoniem, 04-09-2019
Snelle uitslag en makkelijk af te nemen.
Anoniem, 04-09-2019
Anoniem, 03-09-2019
Op zich was alles netjes geregeld, maar dan vind ik het heel jammer dat het stickervel verkeerd was geprint..
Anoniem, 03-09-2019
Hele fijne en snelle service!
Anoniem, 02-09-2019
Anoniem, 02-09-2019
Anoniem, 02-09-2019
Anoniem, 01-09-2019
Anoniem, 30-08-2019
Anoniem, 30-08-2019
Anoniem, 30-08-2019
Superduidelijk en heel erg snel: uitstekende service
Nienke, 30-08-2019
Snel, betrouwbaar en professioneel.
Anoniem, 30-08-2019
Makkelijk zelf te regelen zonder het gedoe van uitstrijkje door een vreemde en of verwijzing huisarts, dan bloedprikken etc. Resultaat snel en digitaal te verkrijgen top. Alleen de prijs vind ik wat hoog
Anoniem, 30-08-2019
Anoniem, 29-08-2019
Anoniem, 29-08-2019
Snelle uitslag, en opties voor evt behandeling
Jeroen, 29-08-2019
Snelle en discrete service, helemaal prima
Anoniem, 28-08-2019
Gewoon geweldig systeem !
Bedankt !
Anoniem, 28-08-2019
Anoniem, 27-08-2019
snel en je hebt het in eigen hand
hans, 27-08-2019
Anoniem, 27-08-2019
Anoniem, 27-08-2019
Anoniem, 26-08-2019
Op aanraden van mijn huisarts via deze weg een test laten doen. Hele duidelijke, discrete en snelle service.
Anoniem, 26-08-2019
Professionele afname kits en snel de uitslag. De procedure voor de bestelling van 2 kits (voor man en vrouw) moet beter. Fijn nu ook de uitslag per PDF te kunnen downloaden.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je fijne beoordeling en de feedback. We pakken dit op.

Hartelijke groet, klazien

Evander, 23-08-2019
Anoniem, 22-08-2019
Alles verlopen zoals vooraf gecommuniceerd.
Anoniem, 22-08-2019
Jullie gaven ontzettend snel reactie op mijn vragen en alles werd discreet bezorgd. Ook was de uitleg duidelijk en volledig.
Anoniem, 21-08-2019
Anoniem, 21-08-2019
Als je de test wilt activeren moet je klikken op 'mijn uitslag'. Dit werkt verwarrend, aangezien er nog helemaal geen uitslag kan zijn, omdat ik de test nog niet eens verstuurd heb. Het lijkt niet of je de test aan het activeren bent, maar of je bezig bent de uitslag op te vragen.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je feedback, we hebben dit opgelost met een tijdelijke oplossing maar gaan dit verder verfijnen.

groet, klazien

Anoniem, 21-08-2019
Goede service en uitleg in formulieren. Klein detail en verbeterpunt voor de instructie folders: bij de vingerprikkers staat nergens duidelijk of je een prikker meerdere keren kan/mag gebruiken.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor de beoordeling. De vingerprikker kan eenmalig gebruikt worden om hygiene redenen, we gaan in een volgende versie dit proberen duidelijk te maken.

groet, Klazien

Anoniem, 20-08-2019
Anoniem, 20-08-2019
Anoniem, 20-08-2019
Anoniem, 20-08-2019
Anoniem, 20-08-2019
Anoniem, 19-08-2019
Goede service, snelle levering en ook snel de uitslag ontvangen (binnen 2 dagen).
Na de uitslag vrijwel direct recept voor medicatie ontvangen. Ik raad Soapoli-online zeker aan!
Anoniem, 19-08-2019
Zeer tevreden
Anoniem, 19-08-2019
Anoniem, 18-08-2019
Anoniem, 17-08-2019
Anoniem, 17-08-2019
Anoniem, 16-08-2019
Snel en discreet
Anoniem, 15-08-2019
Goede service, discreet verpakt en uitslag snel bekend.
Anoniem, 15-08-2019
snel en makkelijk!
Anoniem, 15-08-2019
Anoniem, 15-08-2019
Supersnelle service en duidelijke uitslag!
Anoniem, 15-08-2019
Sluiten van RidigdSafetyBag was wat onduidelijk omschreven in de afname instructiekaart
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je reactie. Bij een volgende versie gaan we dit verbeteren.

Anoniem, 15-08-2019
Anoniem, 14-08-2019
Snelle uitslag. Snelle reactie op vraag via email
Anoniem, 13-08-2019
Anoniem, 13-08-2019
Snel en duidelijk
Anoniem, 13-08-2019
Snel en duidelijk antwoord!
Jeroen, 13-08-2019
Anoniem, 13-08-2019
prima en snel, bedankt
Reactie Soapoli-online

Graag gedaan en dank voor je mooie beoordeling,

Rob, 13-08-2019
Anoniem, 12-08-2019
Anoniem, 12-08-2019
Anoniem, 12-08-2019
Snelle uitslag alleen jammer dat ik nooit antwoord heb gekregen op mijn vraag die ik via deze portal heb gesteld.
Reactie Soapoli-online

Hoi Indra,

Dank voor je bericht. Wij beantwoorden vragen altijd zsm. Helaas komt onze mail weleens in de spam of reclame box terecht. Mogelijk is dit bij jou ook het geval.

groet, Klazien

Indra, 12-08-2019
Anoniem, 11-08-2019
Zeer tevreden. Alles duidelijk en zeer snel
Anoniem, 09-08-2019
Anoniem, 09-08-2019
Anoniem, 08-08-2019
Anoniem, 08-08-2019
inloggen gaat prima bij code staat i symbool dus gaat inloggen prima.
Reactie Soapoli-online

Goed om te horen dat het inloggen duidelijk is.

Groet Marlous

Anoniem, 08-08-2019
Snel en betrouwbaar! Heel fijn
Anoniem, 08-08-2019
Anoniem, 08-08-2019
snel en duidelijk; heldere instructie en scheelt veel tijd om geen afspraak met dokter/GGD te hoeven maken. hopelijk hoef ik nooit meer gebrui te maken van jullie service, maar tot die tijd; bedankt!
guy71, 07-08-2019
Anoniem, 07-08-2019
Snel, discreet , goed geholpen
Anoniem, 07-08-2019
Erg tevreden. Professionele antwoorden en snelle uitslag
Anoniem, 06-08-2019
Super dat dit zo kan!
Anoniem, 06-08-2019
Anoniem, 06-08-2019
Anoniem, 06-08-2019
Anoniem, 04-08-2019
Top service
Anoniem, 04-08-2019
Snel en helder in gebruik en communicatie
Anoniem, 03-08-2019
Resultaten waren snel beschikbaar en instructies voor zelfafname zeer duidelijk.
Anoniem, 02-08-2019
Duidelijke informatie op website, komen afspraken mbt levering na. Goede instructie en vlotte uitslag bekend
Anoniem, 02-08-2019
Snel en effectief. Prima!
Gerard, 02-08-2019
Snelle uitslag ( veel sneller dan huisarts) en houden rekening met privacy
Anoniem, 01-08-2019
Uitstekend: opsturen en inloggen, uitslag bekend. Prima website en uitstekende informatie over het hele traject. Geen gedoe met doktersassistentes, afspraak maken en uitslag weer ophalen.
Nicole, 01-08-2019
Snelle verzending, goede klantenservice en snel de uitslag ontvangen.
Anoniem, 01-08-2019
Ontzettend snelle uitslag. Het vingerprikken was wat moeilijk omdat mijn bloed snel stolde, moest alle 4 de prikkers gebruiken. Maar ben blij dat de uitslag zo snel binnen was. Dag na verzending.
Anoniem , 01-08-2019
Anoniem, 01-08-2019
Anoniem, 31-07-2019
Anoniem, 30-07-2019
Handig dat het online kan en snelle uitslag.
Anoniem, 30-07-2019
Heel tevreden, goede voorlichting en instructies. Privacy is gewaarborgd
Anoniem, 29-07-2019
Betrouwbaar (door GGD aanbevolen), super makkelijk en super snel!
Anoniem, 29-07-2019
Betrouwbaar, discreet en snel.
Anoniem, 27-07-2019
Snel uitslag en alles heel duidelijk
Anoniem, 27-07-2019
Anoniem, 26-07-2019
Snelle en zeer betrouwbare test met n snelle uitslag.
Daeseleer, 26-07-2019
Snel en discreet.
Anoniem, 26-07-2019
Anoniem, 26-07-2019
Anoniem, 25-07-2019
Zeer discreet, snel en prettig!
Anoniem, 25-07-2019
wat een steen valt er van mijn hart.
Anoniem, 24-07-2019
Anoniem, 24-07-2019
Ik had nog een vraag nav mijn uitslag. Toen ik belde werd ik heel aardig geholpen.
Anoniem, 23-07-2019
Anoniem, 22-07-2019
Een vriendin van mij tipte mij over jullie website en de fijne ervaring die ze heeft opgedaan bij jullie. Helaas heb ik een onbeschermd contact gehad een paar weken geleden en moest toen aan de tip van mijn vriendin denken. En ze had helemaal gelijk. De test was snel in huis, makkelijk af te nemen en snel uitslag, heel blij dank jullie wel.
R., 21-07-2019
Discreet en snel
Anoniem, 19-07-2019
omschrijving duidelijk en uitslag methode kwa woordkeuze ook duidelijke. Top ga zo door!
Anoniem, 18-07-2019
Anoniem, 18-07-2019
Zeer bedankt voor de snelle test uitslag! Ik ben tevreden want heb gelukkig niks opgelopen.
Anoniem, 18-07-2019
Prima, kreeg de test snel in huis en de uitslag kwam ook snel binnen.
Anoniem, 18-07-2019
Anoniem, 17-07-2019
Heel snel en discreet. Dank jullie
Anoniem, 15-07-2019
Anoniem, 15-07-2019
Anoniem, 15-07-2019
Anoniem, 15-07-2019
Anoniem, 15-07-2019
Anoniem, 15-07-2019
Ontzettend fijne site, alles duidelijk en snel.
Anoniem, 13-07-2019
Anoniem, 12-07-2019
Anoniem, 12-07-2019
Snelle en duidelijke afhandeling en volstrekt anoniem.
Kikker, 12-07-2019
Anoniem, 12-07-2019
Anoniem, 12-07-2019
Anoniem, 11-07-2019
Anoniem, 10-07-2019
Snelle reactie op mijn vraag!
Anoniem, 10-07-2019
Anoniem, 10-07-2019
Discreet, snel resultaat, deskundig. Het is wel even goed lezen hoe en waar de stickers moeten.
Anoniem, 09-07-2019
Geweldig, al de volgende dag na verzending de uitslag.
L, 09-07-2019
Anoniem, 09-07-2019
Snelle uitslag, alles erg duidelijk
Anoniem, 08-07-2019
Anoniem, 08-07-2019
Anoniem, 08-07-2019
Snel, voordelig, discreet en duidelijk
Anoniem, 08-07-2019
Anoniem, 08-07-2019
Anoniem, 08-07-2019
Anoniem, 06-07-2019
Snelle levering, snelle uitslag
Anoniem, 06-07-2019
Kunnen niet op tijd leveren, duurde drie dagen na betaling. Bij aankomst vd test zal de uitslag binnen 2-3 werkdagen online staan. Test is zondag verstuurd, dus uiterlijk dinsdag aangekomen. Inmiddels is het zaterdag en staat mijn resultaat nog niet online. Niet fijn als je in de stress zit..
Reactie Soapoli-online

Hoi,
Wat vervelend dat je zolang moet wachten. Om uit te zoeken wat er mis is gegaan komen we graag met je in contact. Kan je een mail sturen naar info@soapoli-online.nl? Dan kan ik uitzoeken wat er aan de hand is.

groet, Klazien

Anoniem, 06-07-2019
Snel en betrouwbaar!!
Jet, 05-07-2019
Supersnelle uitslag, duidelijke communicatie
Anoniem, 05-07-2019
Na wat geknutsel met de gebruikshandleiding en de verpakking, was de test snel uitgevoerd.
zeer duidelijke handleiding en redelijk eenvoudig uitvoerbaar.
kort samen gevat, zeer tevreden over deze testmethode en afhandeling mbt testuitslag.
Deze methode is zeer aan te bevelen, en zeker een goed alternatief voor een bezoek aan de huisarts.
M.vr gr.
Anton, 04-07-2019
Anoniem, 04-07-2019
Anoniem, 04-07-2019
Anoniem, 04-07-2019
Makkelijk, discreet, snel en betrouwbaar!! super
Anoniem, 04-07-2019
Anoniem, 03-07-2019
Anoniem, 03-07-2019
Snelle uitslag
Anoniem, 03-07-2019
Anoniem, 02-07-2019
Snel en eenvoudig
Anoniem, 02-07-2019
Makkelijk zelf te doen met de duidelijke uitleg en snel uitslag
Annelies , 30-06-2019
Anoniem, 28-06-2019
Snel en goed
Anoniem, 28-06-2019
Anoniem, 28-06-2019
Anoniem, 28-06-2019
Anoniem, 27-06-2019
Snelle levering, duidelijke instructies en snel de uitslag binnen. De test is hetzelfde als van de huisarts. Top geregeld.
Anoniem, 27-06-2019
Anoniem, 27-06-2019
Snel en makkelijk
Anoniem, 26-06-2019
Anoniem, 26-06-2019
Makkelijk en snel
Anoniem, 26-06-2019
1 - 200 van 7573 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.