Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 2769 regels

Anoniem, 21-07-2017
Super service
Anoniem, 21-07-2017
Alles is erg snel geregeld. Je besteld de test en de volgende dag is het in huis. Die dag doe je het op de post en twee dagen later is de uitslag er al. Je blijft behoorlijk anoniem. De test is duidelijk over hoe deze af te nemen en de uitslag staat ook duidelijk omschreven. Alleen maar complimenten.
Kristy, 21-07-2017
Duidelijke informatie en snelle de uitslag ontvangen. Ook de nazorg is goed voor zover ik kon lezen, geen gebruik van hoeven te maken. Maandag besteld, dinsdag de test in huis, woensdag retour gestuurd en nu al de uitslag.
Anoniem, 21-07-2017
Levering zoals verwacht. Uitleg kan wat beter (duidelijker, meer up-to-date), maar zeker goed te doen. Als je het op de juiste manier verstuurt, duurt het erg kort voordat je een uitslag hebt. Had de volgende dag 's avond het antwoord al van mijn testen. (beide bloedtesten). Enige is dat achteraf gezien, had ik het anoniem gedaan om het persoonlijk te houden. Vijf sterren voor zeer oke!
Anoniem, 21-07-2017
Anoniem, 21-07-2017
Heel goed, duidelijk en snel
Martine , 21-07-2017
Prima, duidelijk snel.
Een tip. Op se handleiding is het in eerste instantie dat urine afname alleen is voor de man. Ik wist dit maar het kan verwarrend zijn.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. Een urine afname is niet geschikt voor vrouwen, een vaginale afname geeft de meest betrouwbaar uitslag.

met vriendelijke groet,
Klazien

Martine, 21-07-2017
Anoniem, 21-07-2017
Anoniem, 21-07-2017
Het pakketje snel in huis, zelfde dag opgestuurd en twee dagen later de uitslag. Bedankt! Super service en snel de duidelijkheid die je wilt.
Anoniem, 21-07-2017
De instructies zijn duidelijk en alles is makkelijk af te nemen. De dag na versturen al de uitslag. Heel fijn.
Anoniem, 20-07-2017
Goede uitleg en ook goede tips om de bloedtest te doen. Vooral het warme water hielp mij heel erg. Ook de prikkers waren 'plezierig' en handig. Verder een duidelijke instructie en alles goed verpakt!
Anoniem, 20-07-2017
Anoniem, 20-07-2017
Snelle service, professionele begeleiding.
Peter, 20-07-2017
Doordat men hiv en syfilis al naar 4 weken kan testen, kun je voorkomen dat je een te lange tijd in angst blijft leven. Voor mij voortaan met condoom :) Dames bedankt.
Manu, 20-07-2017
Anoniem, 20-07-2017
J, 20-07-2017
Bedankt voor het super advies Klazien.
Reactie Soapoli-online

Graag gedaan.

groetjes Klazien

Angeline, 20-07-2017
Anoniem, 20-07-2017
Anoniem, 20-07-2017
Duidelijke instructies bij de testen en snel resultaat.
Anoniem, 20-07-2017
Snelle levering, en snel resultaat. Duidelijke instructies.
Anoniem, 20-07-2017
Anoniem, 19-07-2017
Anoniem, 19-07-2017
Anoniem, 19-07-2017
Snel, duidelijk, handig & praktisch ingericht.
Dank dat dit bestaat, weten is uiterst belangerijk voor zichzelf en vooral voor de andere!
De afwezigheid van (sociale, familale, arts controle,....) "remmingen" maakt dit uitermate laagdrempelig !
Enkel de prijs aan de hoge kant misschien maar...gemak heeft een prijs.
Troppi, 19-07-2017
Eea hangt af van de uitslag, ik ben super blij met de vlotte en snelle behandeling Van de test. Binnen 1 werkdag. Makkelijk verkrijgbaar, laagdrempelig en goed uit te voeren
Anoniem, 19-07-2017
Anoniem, 19-07-2017
Binnen 24 uur de uitslag! Betrouwbare test, ook volgens Sense en relatief goedkoop. Prima
Louis, 18-07-2017
Snel geholpen, goede producten
Anoniem, 18-07-2017
Test had ik heel snel binnen. Was op een vrijdag en er wordt geadviseerd de test op door de weekse dagen af te nenen ivm de postbezorging. Ik heb beide tests maandag in de brievenbus gedaan. Vandaag is het dinsdag en heb één deel van de uitslag al binnen! Super snelle service. Helemaal top.
Anoniem, 18-07-2017
snel en discreet. bij vragen ook direct antwoord en advies.
Anoniem, 18-07-2017
Snelle reactie op vragen per email en een snelle goed begrijpbare uitslag.
Harry, 18-07-2017
Anoniem, 18-07-2017
Betrouwbare tests, zeer snelle uitslag.
Anoniem, 18-07-2017
Erg goed en makkelijk te gebruiken doordat het goed is uitgelegd! Snel geleverd.
Anoniem, 17-07-2017
Soapoli-online heeft een snelle, anonieme, duidelijke en discrete werkwijze die erg prettig is! Van het begin (bestellen pakket en ontvangen) tot aan de uitslag is perfect geregeld.
Anoniem, 17-07-2017
Snel supersnel uitslag met een dag, en had duizend vragen maar steeds hadden ze alle geduld met me! Dank hiervoor!!
Anoniem, 17-07-2017
Anoniem, 17-07-2017
Anoniem, 17-07-2017
Anoniem, 17-07-2017
Anoniem, 17-07-2017
Snelle en heldere rapportage
André, 17-07-2017
Duidelijk handleiding waardoor de test afnemen snel en soepel verloopt.
Snelle test uitslag heb ik als heel prettig ervaren.
Monique , 17-07-2017
supersnel en discreet
makkelijk uit te voeren testen, met super duidelijke beschrijving en uitslag
Anoniem, 16-07-2017
Snel, makkelijk en super goede service, echt klantvriendelijk !!!
Rob, 16-07-2017
Anoniem, 15-07-2017
Snel bezorgd en zeer snel uitslag.

Ik had wel wat moeite met bloed afnemen, maar dat kan ook aan mij liggen :/
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Mocht je moeite hebben met bloed afnemen kan je ons altijd bellen voor tips of ondersteuning.

Hartelijke groet,
Klazien

Anoniem, 15-07-2017
Anoniem, 14-07-2017
Supersnel en professioneel
Anoniem, 14-07-2017
Anoniem, 14-07-2017
Erg vriendelijke en erg snel met reactie!!
Anoniem, 14-07-2017
makkelijk uitvoerbaar,
Anoniem, 14-07-2017
Snel, discreet en duidelijke uitleg. Uitslag binnen drie dagen binnen.
anoniem, 14-07-2017
Ik kreeg heel erg snel de uitslag, maar ik kreeg de test pas thuus nadat ik had aangegeven dat ik nooit een test thuis had ontvagen, terwijl dit een paar maanden eerder had gemoeten
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor de beoordeling, wat vervelend dat je zolang op je test moest wachten. Wij versturen op werkdagen bestelde testen voor 17.00. Bestel je op werkdagen na 17.00 uur dan wordt de test volgende dag verzonden. Indien je de test niet ontvangen hebt neem dan contact met ons op, dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing.

met vriendelijke groet,
Klazien Visser

Anoniem, 14-07-2017
Snelle levering na aanvraag; snelle uitslag. Duidelijke website en informatie.
Anoniem, 14-07-2017
Anoniem, 13-07-2017
Gaat allemaal heel snel. De test pakketjes komen erg professioneel over. Wel goed lezen en er even voor gaan zitten.
Anoniem, 13-07-2017
Anoniem, 13-07-2017
Hele goede service en persoonlijke behandeling! Ik raad soapoli-online voor iedereen aan! Zo blij dat er nog zulke goede instanties zijn die je daadwerkelijk je serieus nemen en om je welzijn en gezondheid geven! Klazien en Marlous, bedankt!!
Dominique, 13-07-2017
Werkt snel en makkelijk. ik ben zeer tevreden.
anoniem, 13-07-2017
Een test kan hier al na 4 weken. Dat vond ik erg fijn! Wel even de tijd nemen om de test uit te voeren, maar de uitleg is duidelijk en ik had super snel de uitslag!
Anoniem, 13-07-2017
Een test kan hier al na 4 weken. Dat vond ik erg fijn! Wel even de tijd nemen om de test uit te voeren, maar de uitleg is duidelijk en ik had super snel de uitslag!
Anoniem, 13-07-2017
Anoniem, 13-07-2017
Eenvoudig te bestellen, snel thuis bezorgd en snel de uitslag binnen.
De test zijn makkelijk op je eigen tijd af te nemen.
Anoniem, 13-07-2017
Top service
Hoss, 13-07-2017
super snel de uitslag binnen. Een aanrader voor iedereen die twijfelt.
Anoniem, 13-07-2017
Anoniem, 13-07-2017
Goede instructie voor de testen & snelle resultaten.
Anoniem, 13-07-2017
Dinsdag opgestuurd, donderdag de uitslag. Top!
Anoniem, 13-07-2017
Erg snel resultaat
Anoniem, 13-07-2017
Anoniem, 13-07-2017
De medewerker die ik sprak was erg vriendelijk
Anoniem, 13-07-2017
Super geholpen door Soapoli Online. Ongekend deze service.
Klazien, je bent een topper!
Reactie Soapoli-online

Wat een mooi compliment. Dank je wel!

groetjes Klazien

Peter, 12-07-2017
Het was fijn dat de bestelling snel thuis was. En zeker fantastisch dat de resultaten binnen 3 dagen inderdaad aankwamen.
Maar....alles was me niet helemaal duidelijk: wanneer doe je een urine test? Want in mijn pakket lag er één buisje en ik kon niet uitmaken of ik alleen secreties uit de vagina moest afnemen en of ik urine ook bij moest sturen! Heel onhandig als ook de test op zondag afgenomen wordt en dus niet mogelijk direct uitleg te krijgen van de klantenservice. Onzeker heb ik toch alleen vaginale secreties afgenomen maar ik weet eigenlijk niet of ik ook urine bij had moeten leveren voor chlamydia, gonorroe en trichomonas! Wel op instructies duidelijk hoe ik urine had moeten aftappen. Er was namelijk ook een pipet in mijn pakket.....maar ik heb die dus niet gebuikt! Had ik die moeten gebruiken? Geen idee!
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Vervelend dat het niet helemaal duidelijk voor je was.

In je order zie ik dat je een test voor de vrouw hebt besteld. Op je pakbon stond bij sticker 2 de afnamelocatie vagina. In de instructie staat dat je bij twijfel over de afnamelocatie je deze op sticker 2 terug kan vinden. Wellicht dat dit nog iets prominenter in de instructie moet terug komen.

Jammer dat je niet even gemaild hebt of gebeld hebt, we proberen mails binnen een uur te beantwoorden ('s nachts duurt dit iets langer,-). In de afname instructie staan onze 06 nummers hierop zijn we ook in het weekend bereikbaar.

We nemen je feedback mee in een volgende instructie versie.

Hartelijke groet,
Klazien Visser

Gisèle, 12-07-2017
Snelle service en goede handleiding makkelijk zelf te doen
Anoniem, 12-07-2017
Anoniem, 12-07-2017
Anoniem, 12-07-2017
Anoniem, 12-07-2017
Anoniem, 12-07-2017
Super snelle verzending en reactie! Erg goede service na een fout van het distributiecentrum, erg blij mee!
Anoniem, 12-07-2017
Snel en discreet
Anoniem, 12-07-2017
Dank jullie wel! Heel fijn dat dit zo kan. Hartelijke groet
Anoniem, 12-07-2017
Anoniem, 12-07-2017
Op de beschrijving kwamen sommige plaatjes niet 100% over met wat ik had binnen gekregen. Uiteindelijk lukte het wel maar het was handiger geweest als dat wel het geval was geweest.
Reactie Soapoli-online

Beste

Dank voor je beoordeling. In het geval dat er iets niet duidelijk is kan je ons altijd bellen.

groet,
Klazien

Anoniem, 11-07-2017
Test was makkelijk af te nemen door een goede toelichting. Uitslag heb je ook snel binnen. Erg fijn!
Anoniem, 10-07-2017
Snel verstuurd en de uitslag is ook snel.
De bloedprik bij zowel mijn vriendin en ik ging moeizaam. Een prikje die een iets groter gat maakt zou makkelijker zijn.
Reactie Soapoli-online

Hoi,

Dank voor je beoordeling. Mocht het prikken lastig gaan neem dan altijd even contact met ons op voor tips of hulp.

groetjes Klazine

Anoniem, 10-07-2017
Anoniem, 10-07-2017
Anoniem, 10-07-2017
Anoniem, 10-07-2017
Anoniem, 10-07-2017
Super deze poli. Test gehaald bij de condomerie in Amsterdam. De resultaten zeer snel terug.
Anoniem, 10-07-2017
Zeer duidelijke uitleg tijdens alle stappen die genomen moeten worden in diagnostisch en therapeutisch proces. Continu het gevoel dat alles met de grootste zorgvuldigheid en in absolute privacy geregeld wordt.
Bob, 10-07-2017
Goede service en uitslag was heel snel binnen.
Anoniem, 07-07-2017
Goede en snelle service. Duidelijke uitleg bij de testen
Anoniem, 07-07-2017
Anoniem, 07-07-2017
Prettig dat je anoniem en betrouwbaar kan.... instructies zijn helder alleen jammer dat deze ronde de stickervellen verkeerd om geprint waren
Reactie Soapoli-online

Beste anoniem,

oh wat vervelend. Je mag ons altijd bellen of mailen als je zoiets opmerkt. We lossen het graag met je op. Goed weekend groet Marlous

J, 07-07-2017
Anoniem, 07-07-2017
Prima service en snelle uitslag van de test.
Anoniem, 07-07-2017
Fijne service, Goede uitleg.
Anoniem, 07-07-2017
Excellent service! Discrete, reliable and fast.
N., 07-07-2017
Woensdag monsters verstuurd, vrijdag resultaten binnen. Ik vind het werkelijk fantastisch!
Lisette, 07-07-2017
Praktisch en snel
Anoniem, 07-07-2017
alles perfect verlopen, De bloed afname is een beetje leren in het begin.
gelukkig genoeg naaldjes
yoko, 07-07-2017
Anoniem, 06-07-2017
Mijn huisarts heeft zoveel vertrouwen in de uitslag dat een laboratoriumverslag niet nodig is. Prima service, bijzonder snel en makkelijk
André, 06-07-2017
Alles is duidelijk. Uitslag eerder binnen dan de aangegeven tijd. Aanrader voor iedereen die twijfelt.
Anoniem, 06-07-2017
Anoniem, 06-07-2017
De test was duidelijk, snel uit te voeren en snel resultaat
Anoniem, 06-07-2017
Echt ontzettend fijn geholpen, top medewerkers!!
Anoniem, 06-07-2017
Betrouwbaar, makkelijk en snel!
Anoniem, 06-07-2017
Zeer tevreden. Ik had de test maandag aangevraagd. Dinsdag binnen. Gelijk de test gedaan en op de post gedaan. En donderdag middag kreeg ik de uitslag al per mail. De test wordt zeer goed uitgelegd. Kan het iedereen aanraden.
Anoniem, 06-07-2017
Heel snel de uitslag en gebruiksvriendelijke tests, bedankt!
willem, 06-07-2017
Anoniem, 05-07-2017
Snel resultaat, erg makkelijk in gebruik en was gelukkig soa-vrij! Bedankt!
Anoniem, 05-07-2017
Snelle levering en snelle uitslag!
Anoniem, 05-07-2017
Anoniem, 05-07-2017
Snelle en discrete service
Anoniem, 05-07-2017
Handig en snel
Anoniem, 05-07-2017
Anoniem, 04-07-2017
Super snel en heel duidelijk!
Anoniem, 04-07-2017
Service is top! Ik kreeg binnen een uur antwoord op mijn mails en via de telefoon was er duidelijke communicatie
Anoniem, 04-07-2017
Vriendelijk, efficiënt en snel!
Anoniem, 04-07-2017
Snel, betrouwbaar en discreet
Anoniem, 04-07-2017
Snelle levering. Duidelijke instructies bij de test. Makkelijk uit te voeren.
Anoniem, 04-07-2017
Anoniem, 04-07-2017
Anoniem, 03-07-2017
Geen poespas, anonym, efficient
Anoniem, 03-07-2017
Anoniem, 03-07-2017
Snelle service en betrouwbare uitslag.
Super
Anoniem, 03-07-2017
Anoniem, 03-07-2017
Super service, de test en de resultaten waren erg snel binnen.
Anoniem, 03-07-2017
Super snel...makkelijk...contant...anoniem. Jammer dat je de test niet op meer locaties in NL kan afhalen...
Reactie Soapoli-online

Dank voor je feedback. Wordt aangewerkt! Binnenkort hebben we meer afhaalpunten.

Anoniem, 03-07-2017
Prima service! De instructies voor afname en opsturen van de test was wat rommelig. Ik had het fijner gevonden als er op één blaadje de volledige instructie werd gegeven, in plaats van verspreid over twee of drie documenten.
Anoniem, 03-07-2017
Snelle service, snelle uitslag!
Anoniem, 02-07-2017
Duidelijke handleiding, snel geleverd en supersnel de uitslag gekregen.
Aad, 30-06-2017
Snel en anoniem de test kunnen doen en de uitslag ook snel gekregen,, op vragen die gesteld worden , ook een vakkundig antwoord terug.
Andre, 30-06-2017
Anoniem, 30-06-2017
Anoniem, 30-06-2017
Snelle levering en snelle uitslag van het onderzoek!
Anoniem, 30-06-2017
Zeer snel de uitslag van soa test
Anoniem, 30-06-2017
Woensdag op de post, vrijdag uitslag.
Anoniem, 30-06-2017
Echt super geholpen ,
Fijn contact over de mail , echt top
Anoniem, 30-06-2017
Anoniem, 30-06-2017
Simpele instructies, snelle service en erg snelle uitslag!
Anoniem, 30-06-2017
Anoniem, 30-06-2017
Duidelijke uitleg snel resultaat test
Anoniem, 30-06-2017
Test opgehaald in Gouda. Ik werd daar prima en vriendelijk geholpen. Test gedaan. Alles in het pakket duidelijk uitgelegd over hoe de test moet worden uitgevoerd. Snel de uitslag binnen en dat voor een heel redelijk bedrag. Erg Goed en volledig anoniem!
Anoniem, 30-06-2017
Snelle en goede service
Anoniem, 29-06-2017
Snelle en duidelijk uitslag
Flok, 29-06-2017
Het thuisbezorgde pakket was discreet en vakkundig verpakt. De uitleg voor afname van de bloedtest was duidelijk en gemakkelijk.
Wat mijn helemaal verraste, (schrok ik toch wel van) dat binnen 24 uur ik de uitslag via mail binnen had. Dat vond ik geweldig.
Ga dit zeker noemen aan anderen.
Geert, 29-06-2017
Anoniem, 29-06-2017
Duidelijke en heldere informatie op website. En super service bij de online desk.
Anoniem, 29-06-2017
snel en anoniem
Anoniem, 29-06-2017
Anoniem, 29-06-2017
Duidelijke instructie. Super snelle testuitslagen
Anoniem, 28-06-2017
Super geholpen!
Anoniem, 28-06-2017
Anoniem, 28-06-2017
Anoniem, 28-06-2017
Duidelijke eenvoudige testen, snelle uitslagen
Anoniem, 28-06-2017
Perfecte service ook telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan .
Anoniem, 28-06-2017
Heldere uitleg, snelle service!
Anoniem, 28-06-2017
Snel, effectief, discreet.
Anoniem, 28-06-2017
Anoniem, 27-06-2017
Supersnel!
Anoniem, 27-06-2017
Goede service snelle uitslag.
Anoniem, 27-06-2017
Anoniem, 27-06-2017
Anoniem, 27-06-2017
Prats, 27-06-2017
Snelle behandeling! Uitleg was allemaal duidelijk! Ik ben fijn geholpen! Prettig ook dat deze test gemakkelijk thuis te doen is.
Anoniem, 27-06-2017
Snel en makkelijk proces met volledige anonimiteit!
Anoniem, 27-06-2017
Duidelijk test pakket, en een snelle uitslag! Top service!
Anoniem, 26-06-2017
Anoniem, 26-06-2017
Prima geregeld en uitslag snel binnen!
Anoniem, 26-06-2017
Anoniem, 25-06-2017
Anoniem, 24-06-2017
super easy zelfs voor een soa test dodo als ik. betrouwbaar en snelle service! ik ben zeer tevreden en raad iedereen die twijfelt te testen dit aan!
maartje, 23-06-2017
Anoniem, 23-06-2017
Makkelijk en snel
Anoniem, 23-06-2017
Super snel van mijn onzekerheid af. Heel hartelijk bedankt!
Anoniem, 23-06-2017
Snel, simpel en duidelijk
Iris, 23-06-2017
Hele goede dienstverlening en snel. Alles is zeer professioneel (ook als je vragen hebt). Ik zou het iedereen aanraden die de behoefte heeft aan een SOA test.
Anoniem, 23-06-2017
Test is makkelijk uit te voeren. Snel binnen na bestellen en ook snel een uitslag. TOP!
Anoniem, 23-06-2017
Goede website qua info en overzichtelijk. Betrouwbaar in wat er aan diensten en service wordt aangeboden. Ik heb snel het pakket (discreet) thuis gestuurd gekregen. Met een duidelijke beschrijvingen voor het afnemen van de testen en de verzending. Ook de uitslag was snel binnen. Positieve ervaring met soapoli-online.nl
Anoniem, 22-06-2017
Tibor, 22-06-2017
Super snelle en goede service. ..Zeer vertrouwelijke behandeling!
Anoniem, 22-06-2017
Anoniem, 22-06-2017
Super discreet en snel. Heel fijn dat het zo kan en ik niet langs de huisarts hoefde.
Cindy, 22-06-2017
Anoniem, 22-06-2017
Anoniem, 22-06-2017
Uiterst netjes en betrouwbaar. Snelle service
Anoniem, 22-06-2017
Snel, gemakkelijk en discreet.
Anoniem, 22-06-2017
De zelf testen zijn duidelijk en goed uitgelegd. Aangegeven tijdframe klopt wanneer je je uitslag kan verwachten.
Jermaine, 22-06-2017
Snel duidelijkheid.
Anoniem, 21-06-2017
Anoniem, 21-06-2017
Ik ben tevreden over de gehele procedure. Niets op aan te merken!
Arthur, 21-06-2017
Vlotte verzending, goede uitleg op de website, goed instructies bij de verpakking, snel resultaat. Ik kom uit België. Ik ben van Brussel tot Breda gereden om de test te posten. Mocht voor de Belgische klanten een verzendmethode beschikbaar zijn, zou dit welkom zijn.
Anoniem, 20-06-2017
Snel
Vera, 20-06-2017
Snelle uitslag, aardige vrouw
Anoniem, 20-06-2017
1 - 200 van 2769 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.