Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 4959 regels

Makkelijke tests, snelle uitslag, gewoon goed.
Anoniem, 19-05-2018
goede snelle service bedankt
Anoniem, 19-05-2018
Woensdag besteld, donderdag test in huis en opgestuurd. Vrijdag de uitslag al!
Anoniem, 18-05-2018
Anoniem, 18-05-2018
Anoniem, 18-05-2018
Je kan mailen indien er vragen zijn. En die worden snel beantwoord . Zoeken mee naar een oplossing. In dit geval, een zending vanuit België
Martine, 18-05-2018
Supersnel zekerheid! Zeer duidelijke instructies, keurig voorbereide pakketjes.
Anoniem, 18-05-2018
Heel snel de test ontvangen en na het opsturen ook binnen paar dagen de uitslag. Betaalbaar en discreet.
Anoniem, 18-05-2018
Anoniem, 18-05-2018
Top Snel en anoniem. uitslag was in 2 dagen bekend
Anoniem, 18-05-2018
Anoniem, 18-05-2018
Anoniem, 18-05-2018
Snelle service; na twee dg al de uitslag. En goede gebruiksaanwijzing bij de test!
Anoniem, 18-05-2018
Anoniem, 18-05-2018
Anoniem, 17-05-2018
Top service
Anoniem, 17-05-2018
Snelle service, betrouwbaar en goed advies!
Anoniem, 17-05-2018
Anoniem, 17-05-2018
Snel en discreet
Anoniem, 17-05-2018
Snelle service, alleen dat overal soapoli- online op staat vond ik niet fijn. Op de doos van de post niet gelukkig. Goede uitleg, goed uit te voeren.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling. Alleen de instructie en het labformulier/ pakbon die in de blanco verpakking zit bevatten de bedrijfsnaam, dit is functioneel. Zo weten klanten bij wie ze terecht kunnen voor vragen over hun order.

Met vriendelijke groet,
Klazien

Anoniem, 17-05-2018
Anoniem, 17-05-2018
Snel en laagdrempelig!
Willem , 17-05-2018
Professionele partij. Duidelijke omschrijving van de thuis afname. Zeer snel uitslag van de test. Anonieme verwerking. Kortom top!
Anoniem, 17-05-2018
Snel, makkelijk, discreet
Anoniem, 17-05-2018
Anoniem, 17-05-2018
Anoniem, 17-05-2018
Snelle uitslag
Anoniem, 17-05-2018
Anoniem, 17-05-2018
Anoniem, 17-05-2018
Anoniem, 17-05-2018
Anoniem, 16-05-2018
Anoniem, 16-05-2018
goed, snel, correct, anoniem; wel een beetje duur
Anoniem, 16-05-2018
Snelle uitslag en gemakkelijk af te nemen. Duidelijke communicatie en instructies. Daarnaast anoniem wat altijd fijn is. Helaas zijn niet alle producten naltijd even goed op voorraad in de machines (Den Haag), dan zou ik 5 sterren geven.
Anoniem, 16-05-2018
Tests:
+Over het algemeen duidelijke instructies
+Persoonlijk contact
+Snel resultaat.

-Tijdens de Bloedtest bij het draaien van het buisje was het bloed niet meer echt vloeibaar en leek mijn resultaat niet op het resultaat van de handleiding. Was even een onzeker punt.

Site:
+Veel en duidelijke informatie
Anoniem, 16-05-2018
Anoniem, 16-05-2018
Erg snelle levering en snel de uitslag! Super blij met deze manier van testen.
Anoniem, 16-05-2018
Snelle terugkoppeling (eerder dan 3 werkdagen, verlicht spanning)
Anoniem, 16-05-2018
Anoniem, 16-05-2018
Overzichtelijke site, duidelijke en snelle uitslag!
Anoniem, 16-05-2018
Super snelle service. Maandag avond verstuurd en woensdag middag was de uitslag binnen.
X, 16-05-2018
Snelle service en uitslag, duidelijke uitleg!
Anoniem, 16-05-2018
Anoniem, 16-05-2018
Anoniem, 15-05-2018
Snel en discreet
Anoniem, 15-05-2018
Snelle reacties op mails! Erg prettig.
Anoniem, 15-05-2018
Testen zijn makkelijk af te nemen. Resultaat van het onderzoek was snel ontvangen. Erg tevreden!
Anoniem, 15-05-2018
Gezien de lange wachttijden voor een test bij de GGD een test via soapoli online besteld. Pakketje was volgende dag geleverd in een anoniem pakketje. Binnen 2 dagen de (gelukkig goede) uitslag binnen.
Anna, 15-05-2018
Anoniem, 15-05-2018
Super! Snelle resultaten en top uitleg. Jullie zijn een goede voorbeeld voor anderen! Keep it up.
Anoniem, 15-05-2018
Marlous en Klazien zijn vriendelijk en hebben duidelijk verstand van zaken! Bedankt.
Ruben, 15-05-2018
Snel, duidelijk en erg professioneel!
Anoniem, 15-05-2018
Anoniem, 15-05-2018
Anoniem, 15-05-2018
Anoniem, 15-05-2018
Ik vond het heel makkelijk en snel geregeld allemaal, en alles verliep bijzonder aangenaam.
Friso, 14-05-2018
Anoniem, 14-05-2018
Gemakkelijk en snel resultaat!
Anoniem, 14-05-2018
Snelle levering en betrouwbaar! Heldere instructies en kreeg snel de uitslag toegestuurd.
Anoniem, 14-05-2018
Goede betrouwbare snelle service
Sabine, 13-05-2018
Anoniem, 11-05-2018
Anoniem, 11-05-2018
snel en discreet.
Anoniem, 11-05-2018
Makkelijk. Discreet. Snel. Goede service.
Anna, 11-05-2018
Makkelijk afnamesetje en de uitslag was erg snel, heel fijn!
Anoniem, 11-05-2018
Goede service
Anoniem, 11-05-2018
Erg snelle uitslag
Ook snelle reactie bij vragen
Anoniem, 11-05-2018
Snelle levering, duidelijke omschrijving, snelle uitslag. Kortom hele goede service.
Anoniem, 10-05-2018
Anoniem, 10-05-2018
snel, efficiënt en discreet
Anoniem, 10-05-2018
Keurig! Wat een snelheid, en makkelijk te doen!
Anoniem, 10-05-2018
Mijn vragen m.b.t. het onderzoekspakket werden vlot en duidelijk beantwoord. De uitslag van het onderzoek was vrij vlot bekend. Bedankt voor jullie goede service!
Reactie Soapoli-online

Dank voor je compliment. Graag gedaan!

groet Klazien

Anoniem, 09-05-2018
Anoniem, 09-05-2018
Anoniem, 09-05-2018
Snelle reacties op vragen, snel bezorgd, duidelijke testen en snel de uitslag. Zeker aan te raden!
Anoniem, 09-05-2018
Super goed snelle uitslagen binnen 2a3 dagen. Instructies hoe je de test moet uitvoeren ontzettend goed. Snelle reactie terug als je vragen hebt per mail. Alles was gewoon goed!
Anoniem, 09-05-2018
Alles op tijd binnen. Supergoed!
Anoniem, 09-05-2018
Anoniem, 09-05-2018
Simple and fast
Anoniem, 09-05-2018
Anoniem, 09-05-2018
Super snel en anoniem...love it
Vanessa, 09-05-2018
Perfecte hulp van dames in Gouda
Mocht binnen twee werkdagen uitslag ontvangen
Anoniem, 08-05-2018
Snel en betrouwbare test en makkelijk uit te voeren
Anoniem, 08-05-2018
Anoniem, 08-05-2018
Uitstekende website, helder, gebruiksvriendelijk en voorzien van relevante informatie. Ook het telefonisch contact is inlevend en deskundig. De geleverde producten zien er professioneel uit en zijn voorzien van duidelijke instructie. Soapoli maakt daarnaast de belofte waar om binnen drie werkdagen de testuitslagen verstuurd te hebben. Indien nodig bemiddelt de organisatie bij anonieme behandeling, dit heb ik als zeer geruststellend ervaren, ook al heb ik hier uiteindelijk geen gebruik van hoeven te maken.
Jos, 08-05-2018
Anoniem, 08-05-2018
Anoniem, 08-05-2018
De website geeft duidelijke informatie over welke test je het beste kan kiezen. De handleiding bij de test is zeer duidelijk. De uitslag was snel binnen en duidelijk verwoord.
Anoniem, 07-05-2018
Prima uitleg
En snelle uitslag
Anoniem, 07-05-2018
Super
Anoniem, 07-05-2018
Anoniem, 07-05-2018
heb alleen een mailtje gemist dat jullie mijn bloed en urine ontvangen hadden.
Verder goed en snel. Nu kijken wat ik dan wel heb.
herman, 07-05-2018
Anoniem, 07-05-2018
Anoniem, 07-05-2018
Ondanks dat de verzending niet geheel vlekkeloos verliep, werd dit zeer snel en goed gecorrigeerd. Erg tevreden met de snelle afhandeling.
Anoniem, 07-05-2018
twee keer contact gehad met de helpdesk, ik werd beide keren vriendelijk, begripvol en proffesioneel geholpen. Chapeau!
Ed, 07-05-2018
Anoniem, 07-05-2018
Duidelijk en snel
Anoniem, 06-05-2018
Alles was erg duidelijk uitgelegd op de site. Ook werden mailtjes snel beantwoord.
Anoniem, 05-05-2018
Anoniem, 04-05-2018
Anoniem, 04-05-2018
Anoniem, 04-05-2018
Anoniem, 04-05-2018
Woensdag test binnen, donderdag ingeleverd bij STAR in R'dam en vrijdag ochtend al de uitslag binnen.. Top!
Anoniem, 04-05-2018
Heel fijn! Snelle uitslagen en reacties, lieve en goede informatie en contact!
Dewi, 04-05-2018
Snel en discreet
Anoniem, 04-05-2018
Ik was erg onder de indruk hoe goed alles geregeld was. De pakketjes zijn duidelijk en discreet en de uitslag komt erg snel. Vond de bloedafname wel lastig, als iemand je daarmee kan helpen is dat fijn. Het blijft natuurlijk ook vrij duur, maar gelukkig staat daar een goede service tegenover. Let op dat de mailtjes niet zo discreet binnenkomen ;)
Reactie Soapoli-online

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling.
Als je een uitslag van ons verwacht dan is het altijd verstandig van te voren te bedenken wie er in de mailbox kan. Zorg dat je mail privé is. Je kunt bijvoorbeeld een tijdelijk mailadres aanmaken alleen voor deze uitslagen en vervolgens het account verwijderen.

Groet Marlous

Anoniem, 04-05-2018
Anoniem, 04-05-2018
Anoniem, 04-05-2018
Fijn en super snel!
Anoniem, 04-05-2018
Snelle levering en uitslag!
Anoniem, 03-05-2018
Super service!
Anoniem, 03-05-2018
Keurig pakketje spullen. Vond de verschillende enveloppen wel even verwarrend. Je verwacht geen zwarte plastic envelop die in de brievenbus mag. Verder misschien uitleg waar je het beste kunt prikken. Ondanks alle instructies, vond ik het lastig om voldoende bloed te verzamelen. Maar al met al positief. Bedankt voor de snelle service!
Reactie Soapoli-online

Beste

Hartelijk dank voor je feedback. Er staan tips in de instructie waar je het beste kunt prikken. Bellen of mailen mag ook altijd als het lastig is.

Hartelijke groet Marlous

Hans, 03-05-2018
Snel en eenvoudig
Anoniem, 03-05-2018
Anoniem, 03-05-2018
Erg snel en goed gevoel bij!
Anoniem, 03-05-2018
Supermakkelijk en anoniem voor een ongemakkelijk onderwerp...
Anoniem, 03-05-2018
Super snel bericht gehad, dit alles precies zoals vooraf beschreven. Tevens waren de testen goed zelf te doen, dit mede door de duidelijke instructie
Anoniem, 02-05-2018
Snelle levering, duidelijke instructies, professionele en betrouwbare uitstraling, snelle uitslag
Anoniem, 02-05-2018
Supersnelle duidelijkheid!
Anoniem, 02-05-2018
Het afnemen van de test is heel duidelijk uitgelegd en simpel uit te voeren. De uitslag is echt heel snel binnen. Ook weer heel duidelijk uitgelegd.
Anoniem, 02-05-2018
Beschrijving in het pakket onoverzichtelijk en ik vond dat ik lang op de uitslag moest wachten.
Verder een uitkomst voor mensen die geen tijd en zin hebben om naar huisarts/GGD te gaan.
Jullie produkt werkt prima.
Reactie Soapoli-online

Beste Ferdy,

Ik zie terug dat de retourzending inderdaad wat langer onderweg was dan gebruikelijk. Wij maken gebruik van de retourzending via PostNL en die is normaal zeer snel.
Ik zie dat je afname de 30ste in ons lab is aangekomen en dat ik je vanmorgen de uitslag heb kunnen geven.

Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dat graag.

Groet Marlous

Ferdy , 02-05-2018
snel en betrouwbaar
marc, 02-05-2018
Fijn dat je zo snel een antwoord hebt....
Anoniem, 02-05-2018
Snel, anoniem en compleet.
Anoniem, 02-05-2018
Anoniem, 02-05-2018
Anoniem, 02-05-2018
Snelle uitslag
Anoniem, 02-05-2018
Prettig dat je testen door het land kan afhalen.
Heldere instructie, duidelijke inhoud
snelle respons
Pieter, 02-05-2018
Anoniem, 02-05-2018
Anoniem, 02-05-2018
Snelle reactie op mails, erg aardige en behulpzaam geholpen aan de telefoon en uitslagen 2 dagen nadat ik de test had opgestuurd! Gelukkig alle uitslagen goed. Instructies duidelijk voor het uitvoeren van de test. Heel erg bedankt!
Reactie Soapoli-online

Graag gedaan!

Groet Marlous

Anoniem, 02-05-2018
Anoniem, 02-05-2018
Het pakket was snel in huis en de dag na het terugsturen van de tests kreeg ik al een deel van de uitslagen gemaild. Alleen een bevestigingsmail na betaling was wel fijn geweest.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Als na betaling niet teruggekeerd wordt naar de site dan wordt de automatische bevestigingsmail niet gestuurd. We proberen dit handmatig voor desbetreffende klanten altijd te doen. Excuses, gezien jij hem niet hebt ontvangen.

Groet Marlous

Anoniem, 01-05-2018
Snelle reactie en goede duidelijke uitleg over alles !
Anoniem, 01-05-2018
Goede service en snelle uitslag. Top!
Anoniem, 01-05-2018
Snelle service, de testen waren uitstekend verzorgd en voorzien van duidelijke instructies. Kortom erg professioneel!
Jasper, 30-04-2018
Anoniem, 30-04-2018
Snel en efficiënt
Marjan, 30-04-2018
Goede en snelle service! Ik begrijp alleen niet dat je zelf de juiste postcode stickers erop moet plakken. Dit kan snel over het hoofd gezien worden.
Reactie Soapoli-online

Beste

Dank je wel voor de feedback.
Er was een kleine oplage met een typefout in de postcode. De post komt sowieso en is ook geen probleem als het niet aangepast word.

Als je nog vragen hebt neem gerust contact op.

Groet Marlous

Anoniem, 30-04-2018
Anoniem, 30-04-2018
Goede service en behandeling en snellen uitslag
Iris, 28-04-2018
Snelle service, duidelijke instructies, met waardering voor privacy en gemakkelijk te begrijpen uitleg van de uitslagen.
Anoniem, 28-04-2018
Snel, professioneel, vertrouwelijk en duidelijk.
R, 27-04-2018
Supersnel en supergoed. Al vaker hier besteld en altijd helemaal tevreden.
Anoniem, 26-04-2018
Snelle test, duidelijk en eenvoudig. De volgende dag al een uitslag, top!!!
C, 26-04-2018
Fijn dat het testen zo kan. Ook als je vragen hebt.
Anoniem, 26-04-2018
Duidelijke info en snel behandeld
Anoniem, 26-04-2018
Anoniem, 26-04-2018
Anoniem, 26-04-2018
Professioneel, betrouwbaar, snel
Anoniem, 25-04-2018
Snelle en goede service
Simone, 25-04-2018
Snelle service en klantvriendelijkheid.
Anoniem, 25-04-2018
Anoniem, 25-04-2018
Het zou fijn zijn om een aankomstbevestiging te krijgen na opsturen
Anoniem, 25-04-2018
Snelle reactie via formulier op website. Snelle uitslag
Anoniem, 25-04-2018
Afnamen van de test was duidelijk uitgelegd en de uitslag van de test was snel.
Michel, 25-04-2018
Makkelijk en heel snel de uitslag binnen.
Anoniem, 25-04-2018
M, 25-04-2018
Anoniem, 24-04-2018
Anoniem, 24-04-2018
Anoniem, 24-04-2018
Top service , als er eens problemen zijn wordt niet moeilijk gedaan , je wordt er gewoon goed geholpen. Een echte aanrader. Het enige minpuntje zijn de vinger prikkers , die zijn niet zo geschikt voor mannenhanden met eelt maar voor een zacht meisjeshandje voldoende .
Reactie Soapoli-online

Beste Thomas,

Dank je wel voor je reactie. Met eeltige mannenhanden lukt dat prikken ook wel hoor ;-).
De zijkant van de duim is het meest ideaal bij mannen. Vooral stevig drukken dan is dat gaatje groot genoeg om goed bloed af te nemen. En schroom nooit te bellen als iets niet lukt.

Groet Marlous

Thomas, 24-04-2018
theo, 23-04-2018
Clear information. Professional and reliable service
Marzia, 23-04-2018
Goeie en snel service maar wel wat aan de prijzige kant
Anoniem, 21-04-2018
Anoniem, 21-04-2018
Duidelijke, snelle en goede service.
yvonne , 20-04-2018
Anoniem, 20-04-2018
Heb het woensdag verstuurd en alle uitslagen binnen voor het weekend! Dank jullie wel
Ferry, 20-04-2018
Heel vriendelijk te woord gestaan toen ik nog wat vragen had. Snelle uitslag. Erg fijne discrete manier van testen
Anoniem, 20-04-2018
Anoniem, 20-04-2018
Er is een andersoort verpakking dan de laatste keer dat ik test heb besteld(is alweer enige tijd geleden, maar het was eerst een andersoort doosje). Dat is geen probleem, alleen is de verpakking niet meer anoniem, zoals aangegeven wordt op jullie website. Op de verpakking zit een sticker en daar stond de inhoud van de verpakking op(dus de soort test in de verpakking!). En ook de afzender “soapoli-online” wordt genoemd. Kan me voorstellen dat veel mensen dit niet prettig vinden. Wellicht was het een vergissing, maar wel een punt van aandacht voor de toekomst.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn wettelijk verplicht de fabrikantsnaam en lotnummers zichtbaar op het productdoosje te zetten.
Deze sticker is niet zichtbaar als je het pakketje ontvangt alleen als je de producten uit de verzendenvelop haalt. De verpakking kun je in de papierencontainer weggooien of elders.

Als je hier nog vragen over hebt neem gerust even contact op met ons.

Groet Marlous

Anoniem, 20-04-2018
Snelle levering, goede instructies en snelle uitslag!
Coen, 20-04-2018
Snelle uitslag
Anoniem, 20-04-2018
Super snelle afhandeling!
Woensdagochtend opgestuurd en vrijdagmiddag de uitslag! Top :D
Kevin, 20-04-2018
Snel alles thuis en snel de uitslag
Anoniem, 20-04-2018
Anoniem, 20-04-2018
Heldere en duidelijke uitleg via de website, snelle levering van product, goed en degelijk verpakt. Snelle levering van de uitslag via de mail met een aparte link daarvoor., (gelukkig een positieve uitslag!)
Dank
Anoniem, 20-04-2018
Snel en discreet geregeld, betrouwbare uitslag
Anoniem, 20-04-2018
Snel, betrouwbaar, en discreet
Anoniem, 20-04-2018
Super goede service, snelle en betrouwbare uitslag.
Elli , 20-04-2018
Goede methode, alleen jammer van de verkeerde postcodes. Er bestaat een kans dat een gebruiker dit over het hoofd ziet.

Verder qua snelheid ook goed!
Anoniem, 20-04-2018
Geweldige service! Een test gekocht bij de automaat van de apotheek in Den Haag, maar die bleken de prijs "iets" te hebben aangepast. Na hiervan melding te hebben gemaakt werd razendsnel een oplossing aangeboden, die naar volle tevredenheid is geaccepteerd. Alles klopte: de test zit goed in elkaar, is duidelijk en het resultaat was razendsnel (een dag later) bekend. Dat het resultaat ook nog prettig was is alleen maar een positieve bijzaak :) Bedankt!
Jeroen, 19-04-2018
Discreet, makkelijk te gebruiken zelf test pakket en snel de uitslag!
Anoniem, 19-04-2018
Super snelle uitslag en anoniem!
Anoniem, 19-04-2018
Erg fijn om het zelf af te kunnen nemen en snel in huis! 1e resultaat snel binnen, wacht nog op de 2e. Wellicht in het vervolg beter om beide testen tegelijk te sturen.
Anoniem, 19-04-2018
Fijne ervaring! Duidelijke instructies in het test pakket. Binnen 2 dagen na het opsturen de uitslagen gekregen!
Suus, 19-04-2018
De test werd discreet afgeleverd, goede uitleg en een snel resultaat.
Ik zie geen punten voor verbetering
Anoniem, 19-04-2018
Anoniem, 19-04-2018
Snel en goed
Anoniem, 19-04-2018
Hele goede service en instructies en super snel de uitslag binnen. Echt fijn als je even niet naar de huisarts wilt maar wel zekerheid nodig hebt.
i, 19-04-2018
Snel en betrouwbaar
Anoniem, 18-04-2018
Kon uitslag niet vinden op website, heb toen contact gezocht met soapoli en kreeg ontzettend snel reactie terug met mijn resultaten. Zeer tevreden, goeie service.
Anoniem, 18-04-2018
Betrouwbaar en heel snel! Geeft een gerust gevoel.
Anoniem, 18-04-2018
Snelle uitslag .. binnen 2 dagen dat is nou eens service en gelukkig uitslag negatief..
Anoniem, 18-04-2018
Erg gemakkelijk en discreet. Voor een thuistest kan ik geen beter product en service wensen.
Johanna, 18-04-2018
Zeer vlotte en nette communicatie en snel de uitslag. Bovendien 100% anoniem.
Anoniem, 18-04-2018
Afname-instructies kunnen duidelijker
Privacy in het geding door uitslag via e-mail (uitslag via code+geboortedatum op website zou beter zijn)
Fijn dat de verwerking zo snel is
Fijn dat test verkrijgbaar is bij apotheken (ik mis een verkooppunt in Utrecht)
Reactie Soapoli-online

Dank voor je beoordeling.

Dank voor je beoordeling.
Mocht je nog tijd hebben ontvangen we graag feedback op welke punten de afname instructie verbeterd kan worden.
Het mailadres waarop je je uitslag ontvangt kan natuurlijk ook een mailadres zijn wat je voor deze gelegenheid hebt aangemaakt. Dit verhoogt de anonimiteit.

groet, Klazien

Anoniem, 18-04-2018
Snelle bezorging en uitslag
Anoniem, 18-04-2018
1 - 200 van 4959 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.