Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 6961 regels

Heel fijn. Na 2 dagen de uitslag al binnen! Daar doet mijn huisarts 2 weken over...
Anoniem, 21-03-2019
Anoniem, 21-03-2019
Correcte en snelle diagnostiek
Anoniem, 20-03-2019
Zowel de test als de uitslag was supersnel binnen. Heel fijn.
Anoniem, 20-03-2019
Anoniem, 20-03-2019
Onduidelijk hoe ik de 20 ml ochtend urine moet meten en waarin ik dit moest plaatsen
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling. In de instructie adviseren we een schone beker te gebruiken voor het opvangen van de urine. Er zit een pipet bij de afnameset waarop 1 ml staan, het is de bedoeling dat je dus ongeveer 20 x deze hoeveelheid opvangt. Dit is ongeveer een half kopje.

Hartelijke groet, Klazien Visser

Anoniem, 20-03-2019
De test was snel in huis en de uitslag was snel binnen. Beter kan niet!
Thirza, 20-03-2019
Beste kliniek ooit! Heel snel en goede uitleg. Super bedankt, voor mij verdienen jullie 10 sterren!!
Reactie Soapoli-online

Wow wat een super mooie beoordeling!

Hartelijk dank,
groet Klazien

Anoniem, 20-03-2019
Duidelijke uitleg, handige instructie. Snel antwoord.
Anoniem, 20-03-2019
Erg behulpzaam en staan altijd voor je klaar
Anoniem, 20-03-2019
Chris, 20-03-2019
Snelle levering, duidelijke instructies en de uitslag is snel binnen
Anoniem, 20-03-2019
Snel, discreet en handige berekening voor incubatietijden. Daarnaast een hele duidelijke instructie voor de afnametesten!
Anoniem, 20-03-2019
Anoniem, 20-03-2019
Alles gaan snel: de communicatie, het verzenden van de bestelling en het ontvangen van de uitslag. Geweldig! De communicatie is hartelijk en behulpzaam. Hoewel de tests vriendelijk in gebruik zijn, gaat het afnemen van bloed mij wat moeizaam af. Dat komt niet door de tests zelf, maar dat ligt aan mijn bloed. Ik heb twee keer een test gedaan in 2019 en bij beide tests heb ik meerdere malen moeten prikken om genoeg bloed te krijgen. Geen enkel probleem, maar er zit maar 1 doekje voor het ontsmetten in de kit. Ik weet niet of jullie invloed hebben op de inhoud van de kit. Zo ja, wellicht is het dan een idee hier nog een doekje aan toe te voegen, net als dat er meerdere vingerprikkers zijn.
Hoe dan ook: absoluut (meer dan) 5 sterren waard! Ik ben immens dankbaar dat jullie deze dienstverlening aanbieden.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Hartelijk dank voor de fijne beoordeling. We gaan je suggestie bespreken.

vriendelijke groet,
Klazien

Anoniem , 20-03-2019
Snelle reactie op vraag via mail, pakketje keurig bezorgd en alles met kwaliteit afgehandeld
Ellen , 19-03-2019
Anoniem, 19-03-2019
Zeer snelle service!
Alexander, 19-03-2019
Anoniem, 19-03-2019
Duidelijke site, informatief, snelle levering, snelle uitslag, snelle reactie op vragen per e-mail.
Anoniem, 19-03-2019
Anoniem, 19-03-2019
Nette en vlotte afhandeling. De test is met uitleg en instructies hoe en wat te doen.
Anoniem, 19-03-2019
Anoniem, 19-03-2019
Top! Snel alles geleverd en ook getest. Super
Dennis, 19-03-2019
snel resultaat binnen
Anoniem, 18-03-2019
Anoniem, 18-03-2019
Anoniem, 18-03-2019
super snel!
Anoniem, 18-03-2019
Test lag de dag erna al in de brievenbus en de uitslag was zoals beloofd ook erg snel binnen. Super duidelijke en snelle service!
Anoniem, 18-03-2019
Anoniem, 18-03-2019
Bedankt voor de snelle service!
Anoniem, 18-03-2019
Goede service, snel resultaat, en ook als je een vraag hebt over een soa-test van dit bedrijf krijg je snel een goed antwoord.
Tom, 18-03-2019
Anoniem, 17-03-2019
Anoniem, 16-03-2019
Top
Anoniem, 16-03-2019
Anoniem, 16-03-2019
Snelle levering. Vlotte uitslag en communicatie.
Instructies zijn duidelijk en stap voor stap.
Dit scheelt heel veel gedoe met afspraken maken onder werktijd.
Anoniem, 16-03-2019
Anoniem, 16-03-2019
Anoniem, 15-03-2019
Woensdag opgestuurd en vandaag de uitslag bekend. Snel antwoord op vragen
Anoniem, 15-03-2019
Snel de uitslag binnen!
Anoniem, 15-03-2019
Goed geholpen, ook met vervolgvragen
Reactie Soapoli-online

Fijn dat je gereageerd hebt op de mail.

Geniet van je weekend. Groet Marlous

Anoniem, 15-03-2019
Bij het toesturen van de resultaten werd vermeld dat een betrouwbare test pas na 2 / 3 / 4 weken gedaan kan worden. Bij het bestellen werd dit niet vermeld. Dat betekent dat de tests die ik nu gedaan heb geen nut hebben en ik in feite voor niks €110 euro heb uitgegeven.
Reactie Soapoli-online

Beste

Wat vervelend te lezen dat je, voor het testen, de incubatietijden niet gezien hebt. Het staat op verschillende plekken:

Bij het product zelf: https://www.soapoli-online.nl/product/Soa-testpakket/soa-test-chlamydia-gonorroe-trichomonas-syfilis-hiv-man
Bij de testwijzer en de calculator .
In de instructies staat het.

Ik heb je ook gemaild, neem nog even contact op met ons.

Groet Marlous

Anoniem, 15-03-2019
Binnen 1 dag de uitslag. Goede service en uitleg.
Anoniem, 15-03-2019
Anoniem en Makkelijk te testen en zo fijn om van de onzekerheid af te zijn, gelukkig met de uitslagen die ik hoopte! Keep up the good work! Heb de uitslag binnen 1 dag gekregen!! 1000 maal dank!
Anoniem, 15-03-2019
Ik was zo ongerust. Heel snel en professioneel geholpen.
Anoniem, 15-03-2019
Anoniem, 15-03-2019
Anoniem, 15-03-2019
zeer snel uitslag
Anoniem, 15-03-2019
goed geholpen , bedankt
Anoniem, 15-03-2019
Anoniem, 15-03-2019
Anoniem, 15-03-2019
Super goede service en fijn contact op momenten als je die even steun nodig hebt.
Anoniem, 15-03-2019
De instructies waren duidelijk voor zelfafname. Na 2 dagen al resultaat.
Anoniem, 15-03-2019
Snelle service
Anoniem, 15-03-2019
Hele snelle, professionele service
Anoniem, 15-03-2019
Ik kon snel terecht voor een consult (online gemaakt) en er werd serieus en meedenkend naar mijn verhaal geluisterd. Ik heb een test laten doen (via bloedafname) en die zelf naar het lab gebracht (op 20 min rijden). Twee werkdagen later had ik de uitslag.
René, 15-03-2019
anonieme werkwijze is erg prettig. communicatie is helder, direct en snel. toepassen van gebruik is duidelijk. versturen van pakket is goed geregeld.
Het is plug and play, je wordt in alle dingen ont zorgt, wat ik erg prettig vind.
Patrick, 15-03-2019
Duidelijke instructie, zowel online als op papier. Snelle service.
Anoniem, 14-03-2019
Anoniem, 14-03-2019
Goede test met duidelijke uitleg. Goede service en snelle uitslag.
Anoniem, 14-03-2019
Snelle levering en snel de uitslag. Vind het fijn om bij twijfels niet steeds mijzelf te verantwoorden bij de huisarts.
Anoniem, 14-03-2019
Makkelijk uit te voeren en duidelijke instructies
Uitslag zeer snel
Anoniem, 14-03-2019
Ingeborg , 14-03-2019
Kees, 14-03-2019
Makkelijk en snel. Betrouwbaar en anoniem
Omar, 14-03-2019
Snelle en goede hulp. Fijn dat het anoniem is en je het in je eigen vertrouwde omgeving kan afnemen
Anoniem, 14-03-2019
Duidelijke aanwijzingen en snelle uitslag.
Enig puntje van kritiek zou kunnen zijn dat er een bericht gestuurd zou kunnen worden op het moment dat de test ontvangen is door het lab.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je bericht en suggestie, dat is zeker een wens die wij ook willen realiseren.

Hartelijke groet, Klazien

D, 14-03-2019
De soa test was snel thuis gestuurd, handleiding was gemakkelijk en goed leesbaar en de uitslag was netjes binnen drie werkdagen binnen. Erg tevreden met deze service.
Anoniem, 14-03-2019
Goeie feedback en adviezen
Anoniem, 14-03-2019
Na maanden bang om positief getest te zijn heb ik het niet gestest. Ik schaamde ook om naar mijn huisarts te gaan. Dinsdag op de post gestuurd en donderdagochtend uitslag binnen, wat een opluchting. De test zelf is wel een beetje onduidelijk. Ook het bloedafname is een beetje problematisch. Te kleine buis en je vinger masseren en te gelijk in buis doen gaat moeilijk. De stickers klopte ook niet. Stickernaam zoals 1, 2 en 3 stonden verkeerd gecatorigoriseerd.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling. Als een handeling niet duidelijk is mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan op werkdagen van 's ochtends 8.00 tot 's avonds 19.00 klaar om je te helpen en te ondersteunen.

Hartelijke groet, Klazien Visser

Anoniem, 14-03-2019
Snelle levering en uitslag! Discreet! Top!
Anoniem, 13-03-2019
Uitermate goede voorlichting in de webshop m.b.t. de uit te kiezen test. Makkelijke bestelling en betaling. Vlotte levering en gedetailleerde beschrijving van de te volgen procedure om de benodigde vloeistoffen af te nemen, op te vangen, opslaan en versturen. Uitslag na 2 dagen in de mail. En geen gedoe met vrij nemen om bij de huisarts of andere instantie je te laten testen.
Bart, 13-03-2019
Snel en discreet
Anoniem, 13-03-2019
Anoniem, 13-03-2019
De test was snel binnen en de instructies waren duidelijk. Maandag de test op de post gedaan en vandaag al uitslag! Heel fijn dat dit zo snel kan.
Anoniem, 13-03-2019
Goede gebruiksaanwijzing en snelle uitslag
Anoniem, 13-03-2019
Anoniem, 13-03-2019
Maandag op de post gedaan en had woensdag de uitslag al! Top!
Anoniem, 13-03-2019
Snelle levering, snelle uitslag, vriendelijke mensen
Anoniem, 13-03-2019
Snelle service en makkelijk testen
Anoniem, 13-03-2019
Erorm blij met de service. Voor vragen altijd duidelijke en snelle antwoorden op de gestuurde mail. Super voor als je niet naar de huisarts durft!
Anoniem, 13-03-2019
Anoniem, 13-03-2019
Snel, betrouwbaar
Anoniem, 12-03-2019
Zeer snel de uitslag. Aanrader
Anoniem, 12-03-2019
Anoniem, 12-03-2019
Snelle levering, instructies helder, ook snel de uitslag!
Anoniem, 12-03-2019
prima en snelle discrete service, goed gedaan.
Ik krijg alleen geen antwoorden op vragen die ik per email stel...graag alert zijn hierop en svp prompt reageren
Reactie Soapoli-online

Beste,

We reageren altijd binnen enkele uren. Onze mail kan in je spambox beland zijn. Wil je ons bellen als dit niet zo is? Mogelijk blokt jouw mailbox onze mail.

Groet Marlous

Anoniem, 12-03-2019
Anoniem, 12-03-2019
Spoedig en gemakkelijk
Anoniem, 12-03-2019
Alles staat duidelijk omschreven, discreet verzonden en heel snel uitslag.
Anoniem, 12-03-2019
prima!
Anoniem, 11-03-2019
Er wordt meegedacht en je kunt echt met alle vragen bij ze terecht. Je krijgt hier ook vlot antwoord op!
Anoniem, 11-03-2019
Anoniem, 11-03-2019
Vlot en anoniem.
Anoniem, 11-03-2019
Snelle afhandeling en op alle fronten netjes anoniem en onherkenbaar
Leslie, 11-03-2019
Snel en eenvoudig bestellen en een overzichtelijke site met veel informatie! Top!
Anoniem, 11-03-2019
Rap resultaat
Anoniem, 11-03-2019
Gewoon fantastische
Anoniem, 09-03-2019
Geweldige service
Anoniem, 09-03-2019
Betrouwbaar bedrijf
Anoniem, 08-03-2019
Snelle en goede service.
Anoniem, 08-03-2019
Anoniem, 07-03-2019
Anoniem, 07-03-2019
Super snelle levering en uitslag! Dit alles zeer professioneel.
Melanie, 07-03-2019
IK zou zeggen normaal een 5 maar de speeksel test op chlamydia in den haag kostte opeens 3795 Euro??? ja echt waar.
Een komma fout natuurlijk maar het was dit bedrag of niets?
ik ben toen maar voor een meer complete keeltest gegaan maar dat kostte me wel 30 euro meer dan alleen de chlamydia keel test.
anyway opvolging en resultaten waren er heel snel

bedankt
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend, dat bedrag klopt inderdaad niet. We hebben de apotheek nav je beoordeling op deze fout geattendeerd.

groet, klazien

Anoniem, 07-03-2019
Alles verlopen zoals afgesproken. Uitslag zelfs al binnen 2 werkdagen!
Anoniem, 07-03-2019
Jullie zijn fantastisch !!
Peter, 07-03-2019
Alles was goed geregeld. Snelle bezorging en uitslag. Test is makkelijk af te nemen.
Eén minpunt: de stickers waren op de achterkant van het blad geprint.
Hierdoor konden hadden wij geen stickers. We hebben de tekst van de stickers moeten overschrijven.
Reactie Soapoli-online

Beste

Wat vervelend dat dat mis is gegaan. Ze hebben bij het inpakken het papier per ongeluk verkeerd om gedaan in de printer. Onze excuses hiervoor. Goed opgelost zo, bij vragen of onduidelijkheden bel of mail ons.

Groet Marlous

Anoniem, 07-03-2019
Gemakkelijk en snel
Anoniem, 06-03-2019
Zeer heldere en duidelijke uitleg bij de testkit. Test is makkelijk zelf uit te voeren. Test maandag opgestuurd naar lab.en woensdag uitslag per mail.
Bart, 06-03-2019
Zeer snelle uitslag, duidelijkheid, anonimiteit, goed telefonisch advies
Anoniem, 06-03-2019
Super snelle levering, goede uitleg voor zelfafname, en erg snel de uitslag binnen, top
Anoniem, 06-03-2019
Anoniem, 06-03-2019
Anoniem, 06-03-2019
Erg snel thuis, en de uitslag ook.
Dank hier voor.
Eugéne, 06-03-2019
Anoniem, 06-03-2019
Super discreet! En snelle uitslagen.
Anoniem, 06-03-2019
Duidelijke testkit met goede instructies, geen gedoe, snel een uitslag.
Marc, 06-03-2019
Anoniem, 06-03-2019
Anoniem, 06-03-2019
Alles verloopt zoals uitgelegt. Dank
Anoniem, 06-03-2019
Discreet en correct.
Anoniem, 05-03-2019
Anoniem, 05-03-2019
Fijne professionele testen. Prettig geholpen bij vragen
Anoniem, 05-03-2019
Anoniem, 05-03-2019
Snel, netjes verpakt.
Anoniem, 05-03-2019
Anoniem, 05-03-2019
Snelle levering en snelle uitslag van de testen. Blijf het wel dure testen vinden...
Martijn , 05-03-2019
E-mails houden het onderzoek niet bepaald anoniem.....
Reactie Soapoli-online

Je ontvangt een bestelbevesting van ons als je besteld via de webshop. Je kunt er ook voor kiezen een test te kopen bij een van onze verkooppunten. Dan bel je zelf voor de uitslag.

Groet Marlous

Anoniem, 05-03-2019
Product snel binnen, makkelijk in handgebruik, alles duidelijk geschreven en snel de uitslag binnen, top!
Anoniem, 05-03-2019
Anoniem, 04-03-2019
Anoniem, 03-03-2019
Anoniem, 02-03-2019
Goeie voorlichting op de site en snelle test .
Ron , 01-03-2019
snel uitslag , heel blij
Anoniem, 01-03-2019
Anoniem, 01-03-2019
Anoniem, 01-03-2019
Goede service, duidelijk en snel
Anoniem, 01-03-2019
Anoniem, 28-02-2019
Anoniem, 28-02-2019
ik maakte me erge zorgen. Erg goed geholpen aan de telefoon
Anoniem, 28-02-2019
Heel snel en erg discreet
Anoniem, 28-02-2019
Snel en duidelijk
Anoniem, 28-02-2019
Anoniem, 28-02-2019
Mijn soatest is door een vriendin besteld, ik kreeg de uitslag terug onder haar naam. Dit was ietwat verwarrend. Goede snelle service verder!
Reactie Soapoli-online

In de aanhef wordt automatisch de naam van de besteller overgenomen, wil je dit anders hebben dan kun je dit altijd doorgeven.

Groet Marlous

Anoniem, 28-02-2019
Anoniem, 28-02-2019
Anoniem, 28-02-2019
Heel snel geleverd, duidelijke instructies en snel de uitslag binnen.
Anoniem, 27-02-2019
Anoniem, 27-02-2019
Snel en gemakkelijk
Anoniem, 27-02-2019
Soapoli-online biedt als enigste de meest uitgebreide test paketten aan. Bij vragen wordt er adequaat en vlot gereageerd. Ik had een nieuwe setje vingerprikkers nodig, dat werd mede door een vlotte samenwerking dezelfde dag nog verstuurd.
Anoniem, 27-02-2019
Anoniem, 27-02-2019
simpel discreet en snelle uitslag
ingrid, 27-02-2019
Snel
Betrouwbaar
Makkelijk
Vanessa, 27-02-2019
Snelle service, zowel van tests als uitslag. De mogelijkheid om te versnellen door zelf je materiaal bij het lab te brengen is fijn. De instructie voor testafname en procedure helder. Daarnaast duidelijke en informatiebe website. Prima allemaal!
Anoniem, 27-02-2019
goede instructies om de test goed uit te kunnen voeren; snelle uitslag
Anoniem, 27-02-2019
Eenvoudige betrouwbare test, snel resultaat
Anoniem, 26-02-2019
Goed, professioneel en anoniem!
Anoniem, 26-02-2019
Snel binnen en snel de uitslag :)
Anoniem, 26-02-2019
Goed en duidelijke info. Ben zeer tevreden.
Anoniem, 26-02-2019
Anoniem, 25-02-2019
Super, snel, makkelijk!
Anoniem, 25-02-2019
Fijn en betrouwbaar alternatief voor de GGD of huisarts als je graag snel of anoniem geholpen wil worden.
Anoniem, 25-02-2019
Makkelijk, veilig en snel...en volledig anoniem...
Anoniem, 25-02-2019
snelle uitslag
Anoniem, 23-02-2019
Snel en betrouwbaar
E, 23-02-2019
Fijn dat het op deze manier mogelijk is betrouwbaar én discreet te testen.
Anoniem, 23-02-2019
heel fijn dat het anoniem is, toegankelijk en betrouwbaar..uitleg over zelftest is duidelijk.
echt binnen 3 dagen uitslag gekregen.
Anoniem, 23-02-2019
heel fijn dat het anoniem is, toegankelijk en betrouwbaar..uitleg over zelftest is duidelijk.
Anoniem, 23-02-2019
Anoniem, 23-02-2019
Anoniem, 23-02-2019
Anoniem, 23-02-2019
snel, discreet ontvangen. Binnen 3 dagen resultaat gekregen!
J, 22-02-2019
Anoniem, 22-02-2019
Snelle service. Top!
Anoniem, 22-02-2019
Super
Anoniem, 22-02-2019
Prima service muv de extra bijkomende kosten voor het recept
Anoniem, 22-02-2019
Anoniem, 22-02-2019
De uitslag super snel binnen en blij dat ik niet naar de huisarts hoef. Gelukkig is alles in orde.
Anoniem, 22-02-2019
Anoniem, 22-02-2019
Test was duidelijke, snelle uitslag
Anoniem, 22-02-2019
Duidelijk, vriendelijk en snel
Anoniem, 21-02-2019
Snel, professioneel, aanrader
Anoniem, 21-02-2019
Mooi compleet pakket, duidelijke instructie en zeer snelle uitslagen.
Anoniem, 21-02-2019
Anoniem, 21-02-2019
Anoniem, 21-02-2019
Snelle levering en uitslag van de test. Echter wel erg amateuristische en onhygiënische manier van testen thuis. Lastig om het bloed in het meegeleverde buisje te krijgen.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. Indien het afnemen van een test lastig gaat kan je voor tips of ondersteuning altijd contact met onze klantenservice opnemen zodat we je kunnen helpen bij het vinden van oplossingen.

Hartelijke groet, Klazien visser

Anoniem, 21-02-2019
Zeer goede service en snelle uitslag!
Anoniem, 21-02-2019
Snelle uitslag (binnen 2 dagen) dus snel uit de onzekerheid!
Anoniem, 21-02-2019
Anoniem, 21-02-2019
Snelle uitslagen, bekwame kommunikatie!
Anoniem, 21-02-2019
Anoniem, 21-02-2019
Super snelle afhandeling en duidelijke uitleg!
Anoniem, 21-02-2019
Anoniem, 21-02-2019
Anoniem, 21-02-2019
Anoniem, 21-02-2019
De testen waren goed zelf uit te voeren en mijn vragen zijn vlot en erg prettig beantwoord. Mijn complimenten...
Sissy, 21-02-2019
Ben heel erg tevreden over de service.
wanneer je een vraag had reageerde ze binnen enkele minuten.
en de test was duidelijk en de uitslag was snel.
dit is zeker 5 sterren waard :)
Anoniem, 20-02-2019
Supersnel!
Anoniem.. top!
Anoniem, 20-02-2019
1 - 200 van 6961 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.