Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 3230 regels

Heel snel, duidelijk en makkelijk uit te voeren
Anoniem, 21-09-2017
Kan geen negatief punt aangeven. Prima
Anoniem, 21-09-2017
Anoniem, 21-09-2017
Anoniem, 21-09-2017
Anoniem, 21-09-2017
Duidelijk uitleg afname
Snel resultaat
Anoniem, 21-09-2017
Anoniem, 21-09-2017
Anoniem, 21-09-2017
Anoniem, 20-09-2017
Anoniem, 20-09-2017
Anoniem, 20-09-2017
Na een spoed bestelling de volgende dag gelijk de testen thuis ontvangen. Dag erna teruggestuurd en dag daarna de uitslag van Hiv/syfilis wat gelukkig goed was!! Opgelucht en blij! Dank!
Anoniem, 20-09-2017
Dicreet, duidelijke instructies en snel
Anoniem, 20-09-2017
Deskundig en snel reageren op extra vragen. Zeer service gericht en kundig.
Daniel, 20-09-2017
Goede service. Veel informatie met goede toelichting
Anoniem, 20-09-2017
Topservice! Ik had het pakket snel binnen en ruim binnen de 3 dagen de (gelukkig goede) uitslagen. Telefonisch ook zeer vriendelijk te woord gestaan. Bedankt!
M, 20-09-2017
Snel en duidelijk
Daan, 20-09-2017
Test en uitslag snel binnen!
Anoniem, 20-09-2017
Anoniem, 20-09-2017
Goed duidelijk, anoniem, en snel.
Anoniem, 19-09-2017
Snel mijn uitslag binnen. Makkelijk zelf de test te doen en goede instructies
Anoniem, 19-09-2017
gewoon tevreden hoor:)
Anoniem, 19-09-2017
Goede service, snelle reactie op vraag, snelle uitslag. 1 tip: verzendinstructies eerder noemen dan bij stap 4,zodat meteen duidelijk is dat de test op maandag tot vrijdag gedaan moet worden om snel te kunnen verzenden
Tanja, 19-09-2017
Goede service, snelle reactie op vraag, snelle uitslag. 1 tip: verzendinstructies eerder noemen dan bij stap 4,zodat meteen duidelijk is dat de test op maandag tot vrijdag gedaan moet worden om snel te kunnen verzenden
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je reactie en het meedenken. Bij de volgende versie nemen we dit mee.

Hartelijke groet,
Klazien

Tanja, 19-09-2017
Anoniem, 19-09-2017
Anoniem, 19-09-2017
Anoniem, 18-09-2017
Goede service, snelle levering en binnen 3 dagen de “ gelukkig goede ;)” uitslag!! Super!!
Anoniem, 17-09-2017
Snelle en goede service!
Anoniem, 17-09-2017
Zeer tevreden! Uitstekende service, snelle en prettige reactie van de dames. Snel resultaat.
Anoniem, 16-09-2017
Snelle levering, gemakkelijk te gebruiken en een zeer uitgebreide en duidelijke uitleg. Goedkoper dan bij de huisarts of GGD en 100% anoniem. Resultaat komt heel snel binnen.
Anoniem, 16-09-2017
Anoniem, 15-09-2017
Anoniem, 15-09-2017
Snel en anoniem van je onzekerheid af, heel erg fijn!
Nico, 15-09-2017
Snel, discreet
Anoniem, 15-09-2017
Heel erg fijn. Door de tester op de website zie je wat je nodig hebt, de verzending is discreet, de instructies zijn helder en ik had de uitslag binnen twee werkdagen binnen. Super fijn!
Anoniem, 15-09-2017
Snelle antwoord op vragen en goede afhandeling!
Anoniem, 15-09-2017
Woensdag besteld. Donderdag in huis en verstuurd vrijdag al uitslag.
Alle pakketjes en uitleg gewoon goed op orde filmpjes op YouTube zijn ook top!
Dit was voor het eerst maar geweldige service bieden jullie. Dat doen jullie echt goed Dames wees er trots op!
Reactie Soapoli-online

Dank voor je complimenten!

Hartelijke groet Marlous

Tom, 15-09-2017
Goedkoop en snel resultaat binnen dank u welll
Farid, 15-09-2017
Anoniem, 15-09-2017
Makkelijk af te nemen testen, duidelijke instructies, snelle uitslag.
Anoniem, 15-09-2017
Snelle levering set, duidelijke uitleg en snelle uitslag
John, 15-09-2017
Anoniem, 15-09-2017
Snelle levering van de test en ook een snelle uitslag. Zo fijn geregeld, erg blij mee!
Anoniem, 14-09-2017
Anoniem, 14-09-2017
Het was fijn om snel en discreet duidelijkheid te hebben. Met de duidelijke uitleg bij de test kan het niet mis gaan.
Anoniem, 14-09-2017
Na bestelling via internet de volgende dag de test al in huis en mooi neutraal verpakt!
De uitleg bij de test is duidelijk en uitgebreid.
Uitslag inderdaad binnen 3 werkdagen via de mail ontvangen.
Al met al een zeer prettige manier om je te laten testen als je niet naar bv je huisarts wilt gaan.
Emile, 14-09-2017
Zeer snel en lekker anoniem!
Anoniempje, 14-09-2017
Snelle levering en zeer snelle uitslag
Esther, 14-09-2017
Anoniem, 14-09-2017
Erg snelle, duidelijke en goede service. Uitslag is snel binnen.
Anoniem, 14-09-2017
Anoniem, 14-09-2017
Goede duidelijke instructie bijgeleverd
toon, 14-09-2017
Mijn ervaring met Soapoli-online is in één woord tóp! De website is helder en heel professioneel, het totale systeem van testen bestellen, ontvangen, en de uitslag krijgen werkt razendsnel. Goede instructies bij de testen, gewoon stap voor stap alles doornemen en doen, eventueel aangevuld met uitleg in YouTube filmpjes. Klazien en Marlous zijn uitermate deskundig, klantvriendelijk, rustig, betrokken, zorgzaam, kortom twee rotsen in de branding bij iets wat toch best wel spannend kan zijn. Dus... voor een soa-test ga ik voortaan altijd naar Soapoli-online, en kan deze dienst van harte aanbevelen aan iedereen!
Reactie Soapoli-online

Wow bedankt voor deze mooie beoordeling!

Annemieke , 14-09-2017
Anoniem, 14-09-2017
Gemakkelijk uit te voeren test met duidelijke handleiding. Snelle en duidelijke uitslag.
Anoniem, 13-09-2017
Anoniem, 13-09-2017
Er wordt prettig en snel gereageerd op de vragen die via de mail worden gesteld. De enige verbetering voor mij zou zijn om een pdf met de uitslag te kunnen downloaden.
Reactie Soapoli-online

Dank voor je beoordeling en de goede suggestie, we gaan ermee aan de slag.

Hartelijke groet,
Klazien

Anoniem, 13-09-2017
Zeer tevreden over de snelheid van deze test
Anoniem, 12-09-2017
Top service indien je vragen hebt worden ze ook in het weekend zeer snel beantwoord.
Anoniem, 12-09-2017
Anoniem, 12-09-2017
Anoniem, 12-09-2017
Duidelijk instructie. Echt een aanrader als je het liever zelf wilt doen.
H., 12-09-2017
Anoniem, 12-09-2017
zo fijn dat als je belt je direct Marlous of Klazien aan de telefoon krijgt. Ze zijn heel geduldig en begripvol, erg prettig.
Joyce, 12-09-2017
De handleiding was duidelijk maar ik heb op youtube een betere video gevonden over hoe je moet prikken. Daarin wordt in de zijkant van de vinger geprikt waardoor bloeddruppels makkelijker van de vinger loslaten. En het is bovendien minder irritant om een wondje daar te hebben. Ook liet de video zien hoe het etiket om het buisje te plakken en het buisje werd daar ook in het absorberende doekje gerold (dat is ook de bedoeling lijkt mij om de laborant te beschermen tegen bloed uit een kapot buisje, maar het staat niet in jullie handleiding)
Reactie Soapoli-online

Beste anoniem

Fijn dat het filmpje zo duidelijk was. In de instructie staat het inrollen van het buisje beschreven bij punt 4. "Verzending van de afgenomen test'. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kan er altijd contact worden opgenomen met ons.

Hartelijke groet,

Marlous

Anoniem, 12-09-2017
Anoniem, 12-09-2017
Anoniem, 12-09-2017
Anoniem, 12-09-2017
Snel, duidelijke instructies, makkelijk zelf uit te voeren en te verzenden!
Anoniem, 12-09-2017
Snelle verzending, duidelijke uitleg en discreet, uitslag binnen een week
Anoniem, 12-09-2017
prima survice !!
Anoniem, 12-09-2017
Anoniem, 11-09-2017
Handig, duidelijk en de uitslag binnen de afgesproken dagen binnen kortom super!
Anoniem, 11-09-2017
Snelle levering, duidelijke instructie, supersnel de uitslag gekregen! zo fijn dat dit zelf vanuit huis en anoniem kan...
Anoniem, 11-09-2017
Snel, makkelijk en betrouwbaar.
Anoniem, 11-09-2017
Snel en eenvoudig.
Anoniem, 11-09-2017
Deskundige kennis! Heel fijn geholpen met mijn vragen.
Anoniem, 11-09-2017
Zeer tevreden! Ontzettend fijn dat de uitslag zo snel is.
Anoniem, 09-09-2017
Het is discreet en dat vind ik wel fijn zodat ik het zèlf kan doen zonder schaamte.
Anoniem, 08-09-2017
Zeer tevreden
Anoniem, 08-09-2017
Heen en weer sturen nam meer tijd dan gehoopt, maar de afhandeling door jullie na verzending was sneller dan verwacht.
Handleiding was wat versnipperd over meerdere bladen. Ik kan me voorstellen dat dat soms lastig gevonden wordt.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Alle informatie staat in de instructie. De pakbon geeft een korte samenvatting welke stappen er genomen moeten. Maar prettig dit terug te horen en we nemen het mee in de verdere ontwikkeling.

Hartelijke groet Marlous

Anoniem, 08-09-2017
Snel proces!
Anoniem, 08-09-2017
Heel prettig geregeld allemaal; persoonlijk maar toch anoniem.
Anoniem, 08-09-2017
Goed geholpen
Anoniem, 08-09-2017
Snel, duidelijk en professioneel!
Chris, 08-09-2017
Alles duidelijk en snel!
Anoniem, 08-09-2017
Prima en snel
Ivo, 08-09-2017
Duidelijk informatie op website, snelle levering, duidelijk instructies bij test en snelle uitslag. Hele fijne service dat je op deze manier snel en anoniem tests kan doen.
Anoniem, 08-09-2017
Anoniem, 08-09-2017
Anoniem, 08-09-2017
Anoniem, 08-09-2017
Goed
Anoniem, 08-09-2017
Bastiaan, 08-09-2017
Snelle service, dinsdag pakket binnen donderdag de uitslag. Dat was fijn!
Anoniem, 07-09-2017
Anoniem, 07-09-2017
De uitleg was erg uitgebreid en duidelijk. Snelle en discrete service.
Anoniem, 07-09-2017
Zeer eenvoudig en een snelle uitslag!
Erik, 07-09-2017
Ik snapte alleen niet welk wattenstaafje ik moest hebben. Instructie was compleet onduidelijk
Reactie Soapoli-online

Beste,

Dank voor je beoordeling, vervelend te horen dat het niet duidelijk welk wattenstaafje je moest gebruiken. Mocht er iets onduidelijk zijn neem dan altijd contact op met onze klantenservice. Die staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen daar waar dat nodig is.

met vriendelijke groet,
Klazien

Anoniem, 07-09-2017
Test op HIV heel gemakkelijk op kunnen halen bij de apotheek.
Gehele set was compleet en uitleg die erbij geleverd werd was goed te volgen.
Ik raad iedereen echter wel aan om de beschrijving goed door te nemen, zonodig meerdere keren, daarna is de test heel makkelijk af te nemen.
Afgenomen test met behorende papieren op dinsdag op de post gedaan en donderdag al uitslag binnen.
Ik zal soapoli online zeker aan raden aan mensen die net zo in de stress hebben gezeten als mij.
Na een domme fout, onbeschermde orale seks met een prostituee, 2 weken later behoorlijke griep, diarree, buikpijn, spierpijn gekregen.
Daarna op gaan zoeken op internet wat dit kon zijn, dat raad ik echt niemand maar dan ook niemand aan want als je dat doet maak je jezelf al wijs dat je dan ook daadwerkelijk een HIV infectie opgelopen hebt. Sterker nog door de stress die dit mij opleverde kreeg ik nog veel meer symptomen, althans zo voelt dat dan op dat moment.
Aangezien ik een partner heb wilde ik graag volledig anoniem mezelf laten testen, bij een eventuele minder goede uitslag had ik de stoute schoenen aan moeten trekken en het gesprek met mijn partner aan moeten gaan. Dat ik een risico heb gelopen ok maar daar hij zij geen slachtoffer van te worden. Ben na veel onderzoek op internet uitgekomen bij soapoli online en zoals ik al aangaf ben ik erg tevreden.
Uitslag van mijn test was trouwens GOED en daar ben ik nog het meest blij mee.
Roy, 07-09-2017
snel, gebruikvriendelijk, professioneel
Anoniem, 07-09-2017
Goede betrouwbare testen. Uitslag snel bekend per e-mail.
Anoniem, 06-09-2017
Uitstekende service en hele snelle reacties
Anoniem, 06-09-2017
Fijn dat je via soa-poli online direct een recept naar de apotheek kan laten sturen bij een minder leuke uitslag!
Anoniem, 06-09-2017
snel en duidelijk
sanne, 06-09-2017
Makkelijk uit te voeren
Duidelijke instructies
Ontvangst uitslag is zeer snel
Anoniem, 06-09-2017
Heel erg snel en betrouwbaar resultaat, contact via de mail verliep ook heel soepel, duidelijk en eerlijk.. echt fantastisch!
Anoniem, 06-09-2017
Anoniem, 05-09-2017
Snel afgehandelde bestelling en snel de uitslag van de test ontvangen!
Anoniem, 05-09-2017
Bijzonder toegankelijke testdienst. Test kopen bij automaten bij apotheken. Je kan de staal zelf inleveren bij het laboratorium en zo sneller het resultaat verkrijgen. Op deze manier het resultaat al de volgende dag binnen.
Klant, 05-09-2017
Herman, 05-09-2017
Mooi product, zeer duidelijk en gebruikersvriendelijk. Ik was zelf mijn code van mijn test kwijtgeraakt, maar dit werd snel op gelost. Ik kreeg snel en proffesioneel bericht terug.
Anoniem, 05-09-2017
goede service, snelle uitslag.
Anoniem, 05-09-2017
Anoniem, 05-09-2017
Anoniem, 05-09-2017
Netjes geregeld. Goede uitleg. Snelle uitslag. Alleen misschien handig om erbij te vermelden dat de werkdagen maar t/m donderdag lopen. Op vrijdag is het zinloos om iets in de brievenbus te doen. Duurt evengoed tot maandag.
Reactie Soapoli-online

Beste

Bedankt voor de complimenten. Dat staat in de instructie, het advies is de afgenomen test het liefst op maandag t/m donderdag per post naar het lab te sturen zodat het zo kort mogelijk onderweg is. Wil je het graag eerder bij het lab hebben dan zonder daar mogelijkheden voor. Zie ook FAQ:
V: Ik wil zsm de uitslag hebben. Kan ik zelf iets doen om het te versnellen?

A: Je kunt de test afhalen, direct afnemen en zelf naar het laboratorium brengen. Je kan je afname op werkdagen van 08.00 tot 20.00 inleveren bij Star MDC aan de Vlambloem 21 in Rotterdam. Heb je hierover nog vragen neem dan contact met ons.

Groet Marlous

joke, 05-09-2017
Anoniem, 05-09-2017
Snelle levering, snelle uitslag. Geheel anoniem. Top!
Anoniem, 04-09-2017
Top! Goede service, en snel de uitslag bekend
Anoniem, 04-09-2017
Duidelijk en snel de test kunnen doen en de uitslag gekregen!
Anoniem, 04-09-2017
Anoniem, 04-09-2017
Nathalie, 04-09-2017
Ik miste alleen 1 labformulier. Voor de rest heel duidelijk en de uitslag kwam heel snel.
Reactie Soapoli-online

Dank voor je beoordeling. Excuses voor het ontbreken van het labformulier, neem gerust contact op met onze klantenservice om dit voor je op te lossen.

met vriendelijke groet,
Klazien

Anoniem, 03-09-2017
Anoniem, 02-09-2017
De gebruiksaanwijzing is heel duidelijk waardoor makkelijk zelf kunt testen. De uitslag was bij mij 2 dagen nadat ik de kweek op de post had gedaan al binnen. Ik ben zeer tevreden
Anoniem, 02-09-2017
Super snel en praktisch
Anoniem, 02-09-2017
Keurig. Ik ben tevreden, binnen 2 dagen had ik de test binnen en wederom binnen twee dagen kreeg ik de uitslag.
Anoniem, 02-09-2017
Super gedaan weer.en een super service.5 sterren is eigenlijk teweinig.
Marcel, 01-09-2017
Super gedaan weer.en een super service.5 sterren is eigenlijk teweinig.
Marcel, 01-09-2017
Heel discreet toegestuurd, duidelijke beschrijvingen hoe de test af te nemen, snelle uitslag en goede service.
Jeanette, 01-09-2017
Anoniem, 01-09-2017
Snelle reactie, woensdag de test op de bus, vrijdag uitslag. Sneller dan bij de huisarts. Heel prettig.
Anoniem, 01-09-2017
Ze doen precies wat ze zeggen. Professioneel, betrouwbaar en vlot.
Dinsdag de test in huis, woensdag teruggestuurd, vrijdag uitslag.
Een heel goed alternatief als je liever niet naar de huisarts gaat.
Anoniem, 01-09-2017
Anoniem, 01-09-2017
Snel en makkelijk te gebruiken
Anoniem, 01-09-2017
Anoniem, 01-09-2017
Heldere uitleg. Veilig gevoel van versturen. Snelle reactie en heldere omschrijving.
Jan, 01-09-2017
Makkelijk af te nemen en snelle uitslag!
willem, 01-09-2017
Anoniem, 01-09-2017
pakket was compleet, omschrijvingen en aanwijzingen duidelijk. daarnaast snelle actie zowel bij verzending pakket als bij bekendmaking uitslagen
Pieter, 01-09-2017
Hele goede service, duidelijke instructies op de testen, plus wanneer positieve uitslag kan je je anoniem laten behandelen. Dat is uniek
Anoniem, 01-09-2017
Simpel en snel. Precies wat je zoekt.
Anoniem, 31-08-2017
Super snel en betrouwbaar. Makkelijk uitgelegd.
Anoniem, 31-08-2017
Anoniem, 31-08-2017
Ferdi, 31-08-2017
Duidelijke uitleg, snel geleverd en supersnel uitslag. Aanrader!
Bianca, 31-08-2017
Snel geleverd. Als je rustig de handleiding leest zijn de tests goed uit te voeren. Ik vond bij het bloedprikken, het persoonlijk wel wat lastig om voldoende druppels eruit te krijgen. Verder kwamen de uitslagen echt super snel, binnen twee dagen echt heel fijn.
Reactie Soapoli-online

Dank voor je beoordeling.

Neem gerust contact op met onze klantenservice als iets lastig gaat, ook op afstand bieden we je graag hulp en ondersteuning.

Hartelijke groet,
Klazien Visser

Anoniem, 31-08-2017
Anoniem, 31-08-2017
Op dinsdag test ontvangen direct opgestuurd en donderdag al uitslag
Anoniem, 31-08-2017
Anoniem, 30-08-2017
Informatie makkelijk te vinden. Bestellen, afleveren, opsturen en uitslag ontvangen verliep soepel en simpel!
Anoniem, 30-08-2017
Voorschriften voor afname heel helder. Snelle beoordeling.
Anoniem, 30-08-2017
Anoniem, 30-08-2017
Makkelijk, snel en betrouwbaar!
Kim, 30-08-2017
Ik ben zeer positief over mijn uitslag
Vond de test wel ietsjes duur.
Dave, 30-08-2017
Snel en betrouwbaar
Anoniem, 30-08-2017
Snelle uitslag, snelle levering testpakket. Een makkelijk uit te voeren test zonder dat iemand ervan hoeft te weten.
Anoniem, 30-08-2017
Supersnelle service. Geheel discreet. Aanrader!
Anoniem, 30-08-2017
Het testen gaat makkelijk en snel, de uitslag binnen 2 werkdagen ontvangen!
Anoniem, 30-08-2017
Ik beoordeel soapoli-online met 4 sterren omdat ik erg goed ben geholpen, en vooral ook erg snel. Ik beoordeel soapoli-online alleen niet met 5 sterren omdat mijn ontvangen stickers helaas verkeerd waren gedrukt, en daardoor was het voor mij onduidelijk waar ik bepaalde gegevens op moest schrijven. Hierdoor liep de uitslag van mijn test erg veel vertraging op omdat er volgens mij ook sprake was van miscommunicatie tussen het laboratorium en de poli. Hoe dan ook kon ik alle dagen wel altijd bij iemand terecht per e-mail, en kreeg ik dezelfde dag nog antwoord, vaak binnen het uur. Dit was ontzettend fijn en geruststellend!! Ook heel fijn dat de uitslag van de test (als alles goed gaat) binnen een paar dagen al bekend zou kunnen zijn, en natuurlijk dat alles anoniem gebeurt! Bedankt!
Reactie Soapoli-online

Dank voor je beoordeling, nogmaals onze excuses voor alle overlast en vertraging die je hebt opgelopen.

met vriendelijke groet,
Klazien Visser

Isabel, 30-08-2017
Snel betrouwbaar eenvoudig
Anoniem, 30-08-2017
Snel, aardig en goed
Anoniem, 30-08-2017
Duidelijk helder transparant
W, 30-08-2017
Joann , 29-08-2017
Helder, gemak, via winkel in Amsterdam ook laag drempelig
Anoniem, 29-08-2017
Anoniem, 29-08-2017
Correcte toezending, duidelijke uitleg, gebruiksvriendelijk. En de uitslag was er zeer snel.
Anoniem, 29-08-2017
Erg snel!
Anoniem, 29-08-2017
Nadat bij mij Chlamydia was ontdekt (via urine test) ben ik goed geholpen met vragen, recept, en advies.
Na 3-4 weken her test gedaan (goede uitslag). Ik raad dit iedereen aan te doen voor de geruststelling.
Ook heb ik een anale chlamydia test gedaan en HIV test (ivm gescheurd condoom/gebruik van speeltjes, vingers van penis/.kont).
Alhoewel ik weinig sympthomen had toch de test gedaan en ben enorm opgelucht nu alles weer goed is.

Twijfel je laat je testen! Kost niet veel maar het haalt alle onzekerheid weg!
Snel laboratorium resultaat!
super!
den, 29-08-2017
Anoniem, 29-08-2017
Perfecte online informatie. Anonimiteit gewaarborgd. Snel resultaat
Anoniem, 29-08-2017
Uiterst vriendelijk en discreet!
Anoniem, 29-08-2017
Zondag verstuurd - Dinsdag uitslag
Anoniem, 29-08-2017
Anoniem, 28-08-2017
Anoniem, 28-08-2017
Snel en duidelijk resultaat
Anoniem, 28-08-2017
Snel, eenvoudig en duidelijk. En goedkoper dan de huisarts terwijl die hetzelfde laboratorium gebruikt.
Anoniem, 28-08-2017
Anoniem, 28-08-2017
Discreet geleverd, duidelijke handleiding voor de test en snelle uitslag.
Anoniem, 28-08-2017
duidelijk aanwijzing in bijlagen en gemakkelijk te testen . Goede communicatie en correcte en snelle afhandeling
jan. W
Anoniem, 28-08-2017
Snel en Betrouwbaar
Anoniem, 27-08-2017
Fijn dat je als "patiënt" niet afhankelijk bent van je huisarts. Mijn huisarts wilde mij niet testen, dus online een test bestellen is ideaal.
Bij Soaponline heb je makkelijk contact- vragen worden snel beantwoord.
De instructies e.d. waren erg duidlelijk en de uitslag was zoals beloofd binnen 3 werkdagen binnen!
( Overigens was het resultaat voor mij positief!)
Anoniem, 26-08-2017
Duidelijk en goed te doen voor iedereen alleen jammer dat je alleen per mail uitslag kan krijgen.
Reactie Soapoli-online

Je mag ook altijd bellen om je uitslag op te vragen.

Groet Marlous

Driekus, 25-08-2017
Anoniem, 25-08-2017
Geweldige service. Maandag besteld dinsdag in huis. Vrijdag de uitslag. 100% vertrouwelijk en anoniem. Dit is een geweldige manier om je te laten testen zonder schaamte gevoel. Echt een aanrader.
Anoniem, 25-08-2017
Een hele fijne service om anoniem te kunnen testen op SOA's. Van de automaat voor de test, tot de duidelijke instructies en de uitslagen binnen 3 werkdagen. Met in mijn geval ook een goede uitslag, waarmee ik erg blij ben. Hoef mijn partner nu niet te vertellen dat ik zo stom was om mezelf op zakenreis in dronken staat in positie te brengen dat ik half aangerand werd. Met de angst voor een SOA tot gevolg. Ik heb mijn lesje geleerd.
Anoniem, 25-08-2017
Goede en snelle en betrouwbare test
Anoniem, 25-08-2017
wat geweldig dat dit zo eenvoudig kan!! prima te doen. blij met de snelle uitslag.
Anoniem, 25-08-2017
Alles duidelijk, goed te doen. Voldoende materiaal voor het geval iets misgaat. Blij met de snelle uitslag
Anoniem, 25-08-2017
De testen zijn makkelijk thuis uit te voeren.
Echter krijg je geen officieel document met de uitslagen wat voor mij -naast de test uitslagen- belangrijk is. De resultaten kwamen zeer snel daar ben ik blij mee! Bedankt!
Reactie Soapoli-online

We kunnen je altijd de labuitslag toe sturen. Gezien het medische taal is wat er op staat doen wij dit niet standaard omdat het niet heel duidelijk is voor mensen en niet goed te begrijpen is. Ze willen snel weten wat de uitslag is dus een uitslag met goed of niet goed heeft de voorkeur. Als je mij je ordernummer geeft stuur ik je hem zo.

Groet Marlous

Mandy, 25-08-2017
Anoniem, 25-08-2017
D, 24-08-2017
Zeer tevreden met snelle service en snelle resultaat. Ik werd snel gerustgesteld en nu ben ik erg blij. Het packet was perfect , instructies waren duidelijk en complete. Ik heb de envelop woensdag om 15:00 uur in de brievenbus gegooid en de uitslag werd binnen 27 uur per email bekend. Hartelijk dank en veel success.
Robert, 24-08-2017
Snelle en vriendelijke service. Pakket was erg discreet verpakt. Inhoud van het pakket en de instructies werden duidelijk toegelicht. Ikzelf had wel wat moeite met het verzamelen van een groot genoeg sample (dit probleem heb ik altijd met bloedafname) waardoor ik wel heel snel door alle 4 de prikkers heen ging, 1 a 2 meer had voor mij goed uitgekomen. Verder ontzettend snel resultaat (bij mij was dit de volgende dag al). De sealbag in mijn pakket week wel af van die in het filmpje werd gebruikt en moest ook op een iets andere wijze gesloten worden wat enig gefrunnik was. en de sticker die op het buisje moest worden geplakt was hier onhandig groot voor. Maar dit zijn kleine opmerkingen.

Deze website is wat mij betreft een zekere aanrader.
Reactie Soapoli-online

Dank voor je verbeterpunten, we nemen dit mee om aan te passen.

Groet Marlous

Anoniem, 24-08-2017
Heel fijn geholpen telefonisch! Top
Marlous, 24-08-2017
Goed, snel en betrouwbaar !
Anoniem, 24-08-2017
Anoniem, 24-08-2017
Perfecte begeleiding en goede uitleg
Pieter, 24-08-2017
Snelle uitslag. Helder instructies. Betaalbare test.
Anoniem, 24-08-2017
Anoniem, 24-08-2017
1 - 200 van 3230 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.