Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 5806 regels

Anoniem, 19-09-2018
Anoniem, 19-09-2018
goed geholpen en goed advies gehad niets dan lof voor deze dames
Anoniem, 19-09-2018
Duur te lang mag sneller
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling. Welk onderdeel van de dienstverlening vond je te lang duren? Graag een reactie via info@soapoli-online.nl. Alvast bedankt

Hartelijke groet, klazien

Anoniem, 19-09-2018
Snelle en prettige service. Fijn dat het anoniem blijft dmv weglaten van gegevens en blanco brievenbuspakketje. Enige verbeterpunt wat mij betreft: iets duidelijker formulier met de uitleg over afname en opsturen. Bijvoorbeeld: soort van stappenplan met dikgedrukte belangrijke woorden.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling, we nemen je feedback mee in een volgende versie update van onze instructie.

Hartelijke groet. Klazien

Anoniem, 19-09-2018
Discreet, zorgvuldig!
Anoniem, 19-09-2018
Snelle service, duidelijke informatie, discreet
Anoniem, 19-09-2018
heldere uitleg en instructie.
Alleen de namen van de personen die je moet noemen bij de balie zouden wat prominenter in de instructie gemeld kunnen worden.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling, kan je via info@soapoli-online.nl aangeven wat je precies bedoelt?

groet, klazien

Anoniem, 19-09-2018
Gemakkelijk en snel! Helemaal top!
Tonny, 18-09-2018
Jullie zijn supersnel! Erg belangrijk bij dit soort onderzoeken. Ook zeer discreet alles hoor. Perfect en succes verder. Bedankt!
Coen, 18-09-2018
Top service. Snel zelf kunnen bepalen wat ik nodig heb via de uitstekende site met incubatie calculators etc. Bestellen is eenvoudig. De verpakking is zo anoniem dat er zelfs geen afzender opstaat. Dus in mijn geval heeft een ander het ontvangen en niets gemerkt. De test bevat een uitstekende duidelijke handleiding. Van te voren even goed doorlezen maar dan is de uitvoering zo klaar. Een van de enveloppen was niet zo handig met plakken. Maar over het algemeen geen problemen. Versturen is gewoon in de brievenbus. Op zondag even opletten welke je moet hebben voor medische post. Daarna wachten op de uitslag en dat gaat razendsnel. Binnen twee dagen weet je waar je aan toe bent. Perfecte service. Dank je wel.
Karel, 18-09-2018
Anoniem, 18-09-2018
Ben zooooo blij met de korte lijntjes. Makkelijk bereikbaar, snel antwoord en resultaat. Fijn dat het laagdrempelig is het contact.
Anoniem, 18-09-2018
Anoniem, 18-09-2018
Snelle service en anoniem. Verloopt erg gemakkelijk
Anna, 17-09-2018
Heldere toelichting, goede verpakking materiaal, duidelijke communicatie over de uitslag.
Johan, 17-09-2018
Lekker snel en zonder gedoe. Top gewoon!
Anoniem, 17-09-2018
Anoniem, 17-09-2018
Je krijgt je test uitslag niet zoals belooft ik heb ander halve week geleden paar keer gemaild en gebelt na paar keer bellen uiteindelijk mn uitslag gehad
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Wat ontzettend vervelend allemaal, zou je contact met ons willen opnemen via info@soapoli-online.nl? Wij willen graag samen met je kijken waar het niet goed is gegaan zodat we dit op kunnen lossen.

Hartelijke groet, Klazien

I, 17-09-2018
Anoniem, 17-09-2018
Na een vraag over verkeerde bestelling uitstekend geholpen.
Edwin, 17-09-2018
Makkelijk en snel! Instructies zijn heel duidelijk.
Anoniem, 17-09-2018
Anoniem, 15-09-2018
snelle uitslag, fijne mailwisseling bij vragen
Anoniem, 15-09-2018
Snelle afhandeling. Duidelijke omschrijving van de test.
Thea, 15-09-2018
Anoniem, 15-09-2018
Anoniem, 14-09-2018
Fijn zo snel de uitslag! Dank jullie wel
Anoniem, 14-09-2018
Anoniem, 14-09-2018
Anoniem, 14-09-2018
Anoniem, 14-09-2018
Super goed uitgelegd en netjes verpakt
Anoniem, 14-09-2018
Goede snelle service. Genoeg informatie te vinden en alle informatie is duidelijk. Resultaten kwamen snel binnen.
Anoniem, 14-09-2018
Makkelijk, snel, betrouwbaar en anoniem. Top!
Anoniem, 14-09-2018
Gemakkelijk, duidelijke instructie erbij
Anoniem, 14-09-2018
Super snelle uitslag!
Anoniem, 14-09-2018
Anoniem, 14-09-2018
Hele fijne service, resultaat kwam per mail iets later dan beloofd (moest bellen) daarom geen vijf sterren. Vriendelijke klantenservice. Bedankt voor deze dienst!
Anoniem, 14-09-2018
Anoniem, 14-09-2018
snelle levering en uitslag en bij problemen goede oplossingen.
Anoniem, 14-09-2018
Anoniem, 13-09-2018
Discreet en snel! Fijn dat deze service bestaat. Ik ben weer gerustgesteld.
Karin , 13-09-2018
Snel thuisgestuurd en binnen 2 dagen na versturen al reactie met de uitslag
J., 13-09-2018
Snel, makkelijk en goed
Joost, 13-09-2018
Prima test. Duidelijk en makkelijk uit te voeren.
Anoniem, 13-09-2018
Een fijne ervaring!
Duidelijke beschrijving. Goed samengesteld pakketje.
Nagenoeg anoniem, maar dat is gebaseerd op eigen keuze.
Anoniem als dat gewenst zou zijn.
Duidelijke en snelle uitslag.
Hartelijk bedankt!
Luke, 12-09-2018
Anoniem, 12-09-2018
Ontzettend snel en discreet en betaalbaar. Goed voor iedereen om te doen! Jullie leveren goed werk. Ik kan me voorstellen dat jullie hier voldoening uit halen en ik denk dat hier een hoop ellende voor veel mensen mee voorkomen wordt. Wij gaan hier vaker testen.
Reactie Soapoli-online

Beste,

Dank voor je complimenten, we zijn heel blij te horen dat we met onze site en dienstverlening mensen kunnen helpen.

Hartelijke groet, Klazien

Aniek, 12-09-2018
Anoniem, 12-09-2018
Anoniem, 12-09-2018
Snel reactie, fijn dat ik het zelf kan doen.
Anoniem, 12-09-2018
Anoniem, 12-09-2018
Snel, betrouwbaar en makkelijk
Anoniem, 12-09-2018
Goed verzorgde testen, duidelijk toegelicht, snelle resultaten. Kost wat maar je krijgt er ook wat voor!
Mama, 12-09-2018
Anoniem, 12-09-2018
Snelle levering van de testen, en snelle afhandeling door het lab. Handig dat er video-instructies zijn voor het afnemen van de test!
Laura, 12-09-2018
Snel, duidelijk en goed bereikbaar
Anoniem, 12-09-2018
snel uitslag en pallemaal goed geregeld
Anoniem, 11-09-2018
Anoniem, 11-09-2018
Handleiding is soms niet duidelijk genoeg. Bijvoorbeeld... Buisje vol met bloed vullen.
Maar er is wel een maximum lijn. Is het vullen tot aan de lijn of eroverheen gaan..
Reactie Soapoli-online

Beste klant

Als je een confirmatietest hebt besteld dan vul je het buisje zo vol mogelijk. Per persoon is het afhankelijk of het lab er voldoende aan heeft. Mocht het niet voldoende zijn dan laten we je dit weten en bieden we je een alternatief. Dit geldt voor alle testen.
Bij onduidelijkheden mag je altijd mailen of bellen.

Groet Marlous

anand, 11-09-2018
Duidelijke Tests en goede en snelle afhandeling bij vragen!
Anoniem, 11-09-2018
Duidelijk
Anoniem, 11-09-2018
Ik ben heel erg tevreden van deze eenvoudige en laagdrempelige test!
Anoniem, 10-09-2018
Anoniem, 10-09-2018
Anoniem, 10-09-2018
Eenvoudig, snelle uitslag en discreet
Suzan, 10-09-2018
Anoniem, 09-09-2018
Snel en duidelijk
Karin, 08-09-2018
Anoniem, 08-09-2018
Heel snelle service. Op donderdag de test verzonden, op vrijdag al de uitslag. Dus niet lang in onzekerheid hoeven zitten.
Maaike, 08-09-2018
Anoniem, 08-09-2018
Foutje in de bestelling super opgelost
Anoniem, 08-09-2018
Anoniem, 08-09-2018
Verkeerde test gekregen van de afhaalpost. De poli heeft met mij contact opgenomen om mij hierover te informeren. Ik krijg geheel gratis een nieuwe toegestuurd. Mijn complimenten!! Dit is wat men verstaat onder goede service!!! Top!!!!
Anoniem, 07-09-2018
Duidelijk uitleg en snel uitslag! Geen 5 sterren omdat ik het wel prijzig vond.
Reactie Soapoli-online

Hartelijk dank voor deze beoordeling. Tov huisarts zijn onze testen goedkoper. Daar kunnen de kosten fllink oplopen. Dit is van te voren vaak niet duidelijk. Doortesten zit er bij in, dus geen verrassingen achteraf. Neemt niet weg dat u ze prijzig vond.
Bij vragen kunt u ons altijd mailen.

Prettig weekend Marlous

Anoniem, 07-09-2018
Anoniem, 07-09-2018
Anoniem, 07-09-2018
Snelle service en discreet!
Anoniem, 07-09-2018
Anoniem, 07-09-2018
Discreet, anoniem en snel zeer betrouwbaar!
Anoniem, 07-09-2018
Heldere aanduiding uitslag. Iets aan de late kant. Contact daarover prima!
Anoniem, 07-09-2018
Wat een professionele mensen zijn dit.
Heel erg bedankt voor de snelle uitslag!!
Anoniem, 07-09-2018
Zeer snel, professioneel en vriendelijk
Anna, 07-09-2018
Duidelijke uit leg snel resultaat. Online kom je bij derden uit.
En ik zou graag test man vrouw. Die alles soa zoals hiv hepetites seviles goneroe nu moet je 3 testen bestellen . Gewoon 1 doos en bijv 1 buis bloed. Urine 20mili liter doe er pipet in 20mil kun je zien in glas hoeveel is dan streep glas gooi water weg urine in e n wala 20 mili liter ps kan ook grote naald . Paar euri duurder simpel snel makkelijk. Verder alles top
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling, we nemen je feedback mee bij een volgende assortiment aanpassing.

Hartelijke groet, Klazien Visser

Anoniem, 06-09-2018
Goede service en snelle uitslag!
Anoniem, 06-09-2018
Snel, betrouwbaar, goede service bij vragen!
Anoniem, 05-09-2018
Anoniem, 05-09-2018
Anoniem, 05-09-2018
Anoniem, 05-09-2018
Duidelijk, discreet en zeer snelle uitslag.
Anoniem, 05-09-2018
Anoniem, 05-09-2018
Anoniem, 05-09-2018
Anoniem, 05-09-2018
Snelle levering en snelle uitslag. Helemaal top !
Anoniem, 05-09-2018
Ik ben heel blij met de sbelkeen discrete service. Ik kon mijn vragen kwijt en kreeg snrl antwoord. De uitslag van de testen kwamen heel snel binnrn. Ik ben zeer tevreden. Bedankt voor alles.
Anoniem, 05-09-2018
Goede service, snel resultaat!
Anoniem, 05-09-2018
Anoniem, 04-09-2018
Snelle reactie en goede informatie
Anoniem, 04-09-2018
Nuchter, snel en vriendelijk. Wat wil je nog meer!
Jeroen, 04-09-2018
Anoniem, 04-09-2018
Anoniem, 04-09-2018
Anoniem, 04-09-2018
Anoniem, 04-09-2018
Prima,duidelijke toelichting van alles.
Anoniem, 04-09-2018
Graag had ik de datum van het afgegeven monster bij op het uitslag formulier gezien
Reactie Soapoli-online

Beste anoniem,

Zou je ons een mail kunnen sturen? Dan sturen we je de labuitslag toe. Daarop staat wanneer je het hebt afgenomen.

Groet Marlous

Anoniem, 04-09-2018
Geweldige service! Snel en discreet. Ik zou het iedereen aanraden!
Anoniem, 04-09-2018
Zeer snel resultaat!
Anoniem, 04-09-2018
Supersnel antwoord op mijn vragen!
Anoniem, 03-09-2018
Goede en duidelijke dienst. Makkelijk & discreet geregeld, nemen van monster wordt netjes uitgelegd en na insturen monster had ik binnen 2 werkdagen uitslag. Aanrader!!
Mario, 03-09-2018
Handleiding duidelijk en uitslag snel binnen
Anoniem, 03-09-2018
Anoniem, 03-09-2018
Anoniem, 03-09-2018
Anoniem, 03-09-2018
De instructies zijn duidelijk, de testen werden snel toegestuurd en de uitslagen waren snel binnen!
Anoniem, 03-09-2018
goede service , snel antwoord. helemaal toppie
Anoniem, 03-09-2018
Super snel en betrouwbaar!
Anoniem, 03-09-2018
Profffesioneel en snelle manier van handelen.
Anoniem, 03-09-2018
Anoniem, 02-09-2018
Test besteld, ging perfect. Had een paar vragen verspreid over de week. Deze werden allen binnen een dag al beantwoord op een heldere en zeer vriendelijke manier.
Lien, 02-09-2018
Keurig blanco pakketje thuis gestuurd gekregen. Duidelijke instructies om de test uit te voeren en super makkelijk dat het materiaal vervolgens zo op de brievenbus kon. Uitslag super snel, al de dag nadat ze mijn spullen hadden ontvangen!
Caro, 02-09-2018
Makkelijk ge gebruiken en snel resultaat!
Anoniem, 01-09-2018
Ik kreeg heel snel de uitslag en kreeg verschillende opties van behandelen.
Het voelde alsof ze ook echt begaan waren met mij.
Reactie Soapoli-online

Vervelend dat je uitslag positief was. We helpen je graag verder zodat je zsm behandeld kunt worden.

Groet Marlous

Nathalie, 01-09-2018
Goed nieuws ...slecht nieuws ...Jullie doen gewoon wat je beloofd. Top
Stefan, 31-08-2018
- Had binnen 2 dagen de goede uitslag. Heel fijn!
- Ik kon bellen voor hulp en dat vond ik zeer fijn. En dat is ook heel fijn omdat ik dan ook andere vragen kon stellen; dus super!
- Vond het afnemen wel een beetje spannend gedoe, vooral de twijfel of ik het wel goed heb gedaan. Mede omdat ik toch wel 3x moest prikken om te zorgen dat ik voldoende bloed kon opvangen; met ook nog eens drukken/pulseren, richting/bij vingertop om druppels te krijgen.
Beetje verwarrend vond ik de instructie:
1. op het plaatje zie je aan het eind dat met het draaien van het buisje het bloed onderin zit, terwijl dit dus niet gebeurt.
2. handig om te vermelden is misschien hoeveel bloed je moet druppelen (400 of 600) voor 2 testen. Er staat wel 12 druppels, maar als het druppels opvangen niet perfect gaat dan ben je de tel kwijt en dan weet ik niet meer of ik het wel goed doe en/of voldoende druppels heb opgevangen.
Ben heel blij dat jullie er zijn en dat jullie betrouwbaar zijn.
Heel veel succes met de betrouwbare soapoli.

Reactie Soapoli-online

Beste Elly,

Hartelijk dank voor deze feedback. We hebben elkaar ook telefonisch gesproken woensdag, goed te lezen dat alles in orde was. Goed weekend.

Groet Marlous

Elly, 31-08-2018
Bestelling en uitslag beide snel binnen!
Anoniem, 31-08-2018
Je doet dat prima. Bedankt voor jullie diensten. Goed uitgelegd, vriendelijk contact, degelijk materiaal, snelle feedback, wekt vertrouwen.
Erik, 31-08-2018
Fijn dat dit online kan en ik de pakketjes zelf kan versturen! Wil liever niet naar de huisarts hiervoor. Met de uitslag zijn jullie ook super snel!
Fijn!
:-), 31-08-2018
Anoniem, 31-08-2018
Anoniem, 31-08-2018
Anoniem, 31-08-2018
Anoniem, 31-08-2018
Goede uitleg, hele snelle reactie van Marlous! Snelle uitslag!
Judith , 31-08-2018
Test was snel binnen en snel uitslag! Zelf bloed prikken is echter nog niet zo makkelijk; bloedde harder toen ik een strakke band om mijn arm trok, misschien kan dit bij in de instructies
Anoniem, 31-08-2018
+ gemak
+ beschikbaarheid op diverse afhaalpunten
+ duidelijke instructies en eenvoudige afname
+ snelheid uitslagen
Anoniem, 31-08-2018
Producten worden discreet verstuurd. Uitslag is snel binnen.Erg tevreden!
Anoniem, 31-08-2018
Anoniem, 31-08-2018
Anoniem, 31-08-2018
Snel en betrouwbaar
Anoniem, 31-08-2018
Anoniem, 30-08-2018
Het pakketje was razendsnel bezorgd en de uitslag was al binnen 2 dagen bekend.
Anoniem, 30-08-2018
gemakkelijk en snel!
Anoniem, 30-08-2018
Wellicht vooraf informeren dat testen op andere gebieden ook slim is. Had ik zelf nooit aan gedacht..
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Hartelijk voor de beoordeling. Wij proberen in de webshop voor klanten die niet precies weten welke test ze nodig hebben te verwijzen naar onze SOA testwijzer. De SOA testwijzer is een tool die je helpt een SOA test aan te schaffen die past bij het gelopen risico. We gaan kijken hoe we de SOA testwijzer in de webwinkel nog beter onder de aandacht kunnen brengen.

groet Klazien

Anoniem, 30-08-2018
Website prima voor elkaar. reageren op email binnen 24 uur=geweldig, uitslag voor beide tests binnen 2 werkdagen ontvangen met duidelijk beeld van de uitslag.
Anoniem, 30-08-2018
Helder en transparant, duidelijk en snel en voor mij redelijk betaalbaar
Anoniem, 30-08-2018
snel en accuraat. top service
Anoniem, 30-08-2018
Anoniem, 30-08-2018
Anoniem, 29-08-2018
Anoniem, 29-08-2018
Makkelijk, betaalbaar, discreet en anoniem.
Anoniem, 29-08-2018
Simpel, makkelijk en snel!
Anoniem, 29-08-2018
Anoniem, 29-08-2018
Anoniem, 29-08-2018
Anoniem, 29-08-2018
Een goede en anonieme mogelijkheid om het allemaal veilig te houden.
Anoniem, 29-08-2018
Binnen enkele dagen de testen bezorgd en de uitslag ontvangen!
Anoniem, 29-08-2018
Zeer goed en uiterst snelle service.
Mijn uitslag al na 2 dagen binnen!
Anoniem, 29-08-2018
Pakket snel en goed ingepakt bezorgd. Duidelijke uitleg over hoe het in zijn werk gaat. Uitslag al binnen 2 werkdagen!
Anoniem, 28-08-2018
Zeer snelle levering van test, en zeer snelle uitslag: zondagmiddag op de post, dinsdag uitslag!
Anoniem, 28-08-2018
Anoniem, 28-08-2018
Het bestellen van de test ging heel makkelijk. De afname en het terugsturen van de test is heel duidelijk omschreven en de uitslag kwam erg snel. Bovendien was er de eerste keer iets mis gegaan met de bezorging door post nl en werd en kostenloos een nieuw afnamekistje gestuurd. Contact was erg vriendelijk en super servicegericht. Ben er erg tevreden over.
Anoniem, 28-08-2018
Anoniem, 28-08-2018
Anoniem, 28-08-2018
Anoniem, 27-08-2018
Heldere uitleg en omschrijving voor het gebruik van de test. Prima!
Colinda, 27-08-2018
snelle service, duidelijke instructies, makkelijk uit te voeren, snel resultaat.
Anoniem, 27-08-2018
Informatief, gemakkelijk, Supersnel en discreet! Dank voor de condooms!
Anoniem, 27-08-2018
Anoniem, 27-08-2018
Anoniem, 27-08-2018
Makkelijk. Zeer goed bereikbaar voor vragen. Anoniem
Anoniem, 26-08-2018
Snelle service
Anoniem, 26-08-2018
Duidelijke informatie en duidelijke instructies over wat je moet doen en wat je kan verwachten. Wijze van communiceren is zakelijk en prettig. Resultaten van onderzoek snel en volgens afspraak geleverd. Vrijdag eind van de middag kreeg ik 3 goede en 1 minder goede uitslag. 's avonds de instructies voor het verkrijgen van het recept gevolgd en verrassend dat het recept op zaterdagochtend aan apotheker is gezonden en ik 's middags met mijn behandeling kon beginnen. Een aanrader wanneer je zelf de regie wil houden.
Ronald, 25-08-2018
Zeer tevreden.
Snelle reacties
Anoniem, 25-08-2018
alles liep zoals het zou kunnen, zonder vertraging. Top!
Karel, 25-08-2018
Ik ben blij met de snelle uitslag. Een week lang op je uitslag wachten is soms zenuwslopend en hoe eerder je word behandelt des te beter. Soa kan nogal wat aanrichten bij vrouwen
Anouk, 25-08-2018
Anoniem, 24-08-2018
Snelle uitslag, dat is fijn.

Er stond alleen beste......, zonder naam. Ik had het prettig gevonden wanneer mijn naam daar had gestaan omdat ik dan zeker weet dat het mailtje voor mij bestemd is.
Reactie Soapoli-online

In de uitslag staat je ordernummer. Hieraan kun je zien dat de uitslag van jou is. Wij werken zo anoniem mogelijk en kiezen er daarom voor zo min mogelijk privacy gevoelige gegevens te gebruiken. Je kunt ons altijd mailen met de vraag de officiƫle labuitslag te ontvangen.

Met vriendelijke groet

Marlous

Anoniem, 24-08-2018
Snel en anoniem. Top
Anoniem, 24-08-2018
Woensdag avond de testen verstuurd vrijdag middag al de uitslag.super
Angel, 24-08-2018
Snelle service. Goed en duidelijk hoe alles werkt.
Miranda, 24-08-2018
Snel resultaat op een anonieme manier.
Anoniem, 24-08-2018
Anoniem, 24-08-2018
Anoniem, 24-08-2018
Duidelijk, en heel snel, en bij vragen binnen no time antwoord! Als je snel wilt weten waar je aan toe bent is dit de manier, gelukkig was alles goed! Dankjewel soapoli-online mensen!
N, 23-08-2018
Anoniem, 23-08-2018
Anoniem, 23-08-2018
snelle en deskundige service
Anoniem, 23-08-2018
Anoniem, 23-08-2018
Wijst vanzelf en alles zeer discreet. Uitslag zeer snel binnen.
Anoniem, 23-08-2018
Snelle goede accurate testen
Anoniem, 23-08-2018
snelle uitslag, maar jeetje wat een 2 verschrikkelijke dagen van spanning, niet kunnen eten en slapen.
Maar gelukkig een goede uitslag!
Anoniem, 23-08-2018
Ik ben zo blij dat ik heel snel en anoniem geholpen kon worden en voor mij was het een extra pluspunt dat ik de test kon afhalen en contant kon betalen, hoop er persoonlijk nooit geen gebruik meer van te hoeven maken maar ik zou jullie iedereen aanbevelen, heel erg bedankt!
Anoniem, 23-08-2018
Anoniem, 23-08-2018
Snel, vertrouwelijk. Allen was niet duidelijk wat is de maximale bloed hoeveeltijd die kan in het buisje.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling. Mocht je vragen hebben over de afname, het product of ondersteuning nodig hebben bij de afname mag je ons altijd bellen. We staan je graag te woord.

Hartelijke groet, Klazien Visser

Anoniem, 22-08-2018
Anoniem, 22-08-2018
Anoniem, 22-08-2018
Anoniem, 22-08-2018
Er wordt heel snel gereageerd op mailtjes en de uitslag is ook snel binnen
Anoniem, 22-08-2018
Snel in huis, gemakkelijke afname met duidelijke beschrijving en zeer snelle en betrouwbare uitslag.
M, 22-08-2018
Hele snelle uitslag en duidelijke instructie
Anoniem, 22-08-2018
Erg discreet en heel erg vlot. Binnen 24 uur na zending je resultaat in de mail. Super!
Reactie Soapoli-online

Dank je wel voor je mooie beoordeling.

groet, klazien

Gerard, 22-08-2018
1 - 200 van 5806 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.