Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 7706 regels

Anoniem, 11-11-2019
Snel en discreet
Anoniem, 11-11-2019
Helder en efficiënt.
Anoniem, 11-11-2019
Anoniem, 10-11-2019
Zo anoniem als je zelf wilt, duiselijke instructies en duidelijke, snelle uitslag. Zeer zeker aan te raden!
Anoniem, 08-11-2019
Jullie service is top! Snel reactie op vragen etc maar de manier van verzending vind ik niet goed. TNT-post is te langzaam. Heb donderdagavond een testpakket besteld die ik pas dinsdag thuis kreeg. Via pakketverzending wordt er standaard een dag later geleverd. Ook in het weekend en op maandag! Dat gebeurt bij de post niet overal. Daarnaast was het testpakket te groot voor de brievenbus waardoor de postbode alsnog moest aanbellen om het te kunnen afgeven.
Reactie Soapoli-online

Beste Melvin

Dank je wel voor je reactie en compliment richting ons. PostNL heeft hierin inderdaad wat steekjes laten vallen. Wij krijgen binnenkort meer verzendopties waarmee dit soort zaken versneld kunnen worden. Ik geef je klacht door aan PostNL.

Groet Marlous

Melvin, 08-11-2019
Snelle uitslag, alleen deden drie van de vier vingerprikkers het niet. Kon maar weinig bloed sturen. Wel uitslag gekregen
Reactie Soapoli-online

Beste,

Fijn dat het gelukt is met de bloedafname. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je verder te helpen mochten er vragen zijn.

groet, klazien

Anoniem, 07-11-2019
Anoniem, 07-11-2019
Snel resultaat
Anoniem, 07-11-2019
Snel!
Anoniem, 07-11-2019
Heldere instructies en goede afhandeling
Anoniem, 06-11-2019
Snel en discreet weten waar je aan toe bent.
Anoniem, 05-11-2019
Snelle service.
Anoniem, 04-11-2019
Anoniem, 04-11-2019
Wordt in een wit doosje bezorgt zonder vermelding afzender, deskundig afnamemateriaal , wordt verzonden naar de Star. zeer snelle uitslag.
Priscella , 04-11-2019
Heel snel duidelijkheid
Anoniem, 04-11-2019
Anoniem, 03-11-2019
Anoniem, 01-11-2019
Hartelijk dank voor de duidelijke instructies en snelle service. Fijn dat deze mogelijkheid bestaat.
Anoniem, 01-11-2019
Anoniem, 01-11-2019
Anoniem, 01-11-2019
Anoniem, 01-11-2019
Super snel en eenvoudig en ook de vingerprik waar ik erg tegenop zag is nagenoeg pijnloos.
Jeannette , 31-10-2019
Anoniem, 31-10-2019
Anoniem, 31-10-2019
Anoniem, 30-10-2019
Tevreden
Anoniem, 30-10-2019
Anoniem, 30-10-2019
Eenvoudig en snel
Mark, 30-10-2019
Superonhandige bloedafname set!!! En dit komt van een semi-arts. Waardeloos
Reactie Soapoli-online

Beste

Wat vervelend dat het bloed prikken lastig bij je ging. Je kunt ons altijd even bellen of mailen als je wat tips nodig hebt. Een bloedafname bij een prikpunt kunnen we eventueel ook regelen. Mocht je dit lezen wil je ons dan nog even mailen? Dan kunnen we van je horen wat er lastig ging.

Groet Marlous

Anoniem, 30-10-2019
snel en betrouwbaar
Anoniem, 30-10-2019
Anoniem, 30-10-2019
Anoniem, 30-10-2019
Anoniem, 30-10-2019
Eg tevreden!! Dank jullie voor de snelle uitslag
Anoniem, 30-10-2019
Anoniem, 30-10-2019
Anoniem, 30-10-2019
Probleem gehad met de verwerking van de betaling, maar snel en correct opgelost
Anoniem, 29-10-2019
Anoniem, 28-10-2019
Anoniem, 26-10-2019
Zou graag de mogelijkheid willen zien om de testresultaten permanent en compleet te verwijderen wanneer ik daaraan toe ben. Dit ivm. privacy. Nu lijk je daar geen controle over te hebben. Als die mogelijkheid er zou zijn, komt er nog een ster bij!
Reactie Soapoli-online

Beste

Je hebt zeker de mogelijkheid je gegevens te laten verwijderen. Je stuurt ons gewoon een mail met dit verzoek. Laat je ons je ordernummer weten?
Zie ons privacy policy voor meer info.

Groet Marlous

Anoniem, 25-10-2019
Anoniem, 25-10-2019
Erg snel, fijn geholpen
Anoniem, 25-10-2019
Anoniem, 25-10-2019
Anoniem, 25-10-2019
Anoniem, 24-10-2019
Drempel verlagende test. Goede en betrouwbare informatie.
Ronald, 24-10-2019
Snelle afhandeling en duidelijke instructies!
Anoniem, 24-10-2019
goede zorgen, service, feedback, beschikbaarheid, snelheid van antwoorden, anonimiteit en begrip
danny, 24-10-2019
Anoniem, 23-10-2019
Snelle uitslag
Anoniem, 23-10-2019
Anoniem, 22-10-2019
heel snel! Dank
Anoniem, 22-10-2019
heel duidelijk, snel en professioneel.
Desi, 22-10-2019
pieter, 22-10-2019
Erg snelle levering van de rest en ook de uitslag!
Anoniem, 22-10-2019
Anoniem, 21-10-2019
Anoniem, 20-10-2019
Anoniem, 20-10-2019
Anoniem, 18-10-2019
Snel de uitslag super fijn!!!
Anoniem, 18-10-2019
Super fijn dat het op deze manier kan. Duidelijke info erbij.
Anoniem, 17-10-2019
Anoniem, 16-10-2019
Anoniem, 16-10-2019
Anoniem, 16-10-2019
duidelijke instructies, snelle service!
Anoniem, 16-10-2019
Anoniem, 15-10-2019
Zeer tevreden! onzeker over soa dan kun je hier goed en betrouwbaar testen
Anoniem, 15-10-2019
Anoniem, 15-10-2019
Anoniem, 15-10-2019
Anoniem, 14-10-2019
Anoniem, 14-10-2019
heel snel!!
Anoniem, 14-10-2019
Uitslag snel bekend!
Duidelijke instructie in het boekje die je meegezonden krijgt.

Maar ik zou wel graag bijv een filmpje willen zien van het lab, hoe jullie dat testen. Vergroot misschien de betrouwbaarheid meer? Want wie zegt dat jullie niet gewoon het geld innen en zeggen dat de test goed is?
Reactie Soapoli-online

Beste

Dank voor je tip. Dat is inderdaad iets wat we nog graag willen doen.

Groet Marlous

Anoniem, 14-10-2019
Prima en snelle service
Anoniem, 11-10-2019
Super snelle levering van de tests, en na retour sturen had binnen 1,5 dag de uitslag van de 4 tests...
Robert, 11-10-2019
Vlot en discreet en hopelijk oprecht
Anoniem, 10-10-2019
Anoniem, 10-10-2019
Top!!!
Anoniem, 10-10-2019
Anoniem, 10-10-2019
Anoniem, 10-10-2019
Super snelle uitslag
Anoniem, 10-10-2019
Anoniem, 10-10-2019
Koen, 09-10-2019
Anoniem, 09-10-2019
Anoniem, 09-10-2019
Duidelijk, snel en betrouwbaar! Nu zouden ze nog landelijk de prijzen omlaag schroeven voor een soa test, aangezien ontzettend veel jongeren de moeite niet nemen om een test af te nemen...
Anoniem, 09-10-2019
Snelle uitslag en betrouwbaar
Anoniem, 09-10-2019
zeer fijn dat jullie er zijn! scheelt een hoop stres. Ik had de test een dag na bestellen al thuis. Duidelijke instructie. Zondag op de post gedaan en dinsdag tussen de middag al uitslag.
Anoniem, 08-10-2019
Een oplossing voor de totaal verstopte zorg in dit ooit zo welvarende land. En ik hoef niet aan een triage kleuter allerhande details te vertellen alvorens toegang tot een huisarts te mogen ontvangen.
Jan, 08-10-2019
Dagen in onzekerheid en jullie hebben dat in een keer weggenomen. Gruwelijk bedankt. Snel en eenvoudig te gebruiken (alhowel het stukje over de hoeveelheid bloed wat duidelijker mag (400-600-confirmatie). Daar twijfelde ik erg.
Anoniem, 08-10-2019
Anoniem, 07-10-2019
Eenvoudige afname test, snel resultaat
Anoniem, 07-10-2019
Anoniem, 06-10-2019
Snel afwerking.maandag op de post gedaan dinsdag avond uitslag.super veel stress voorkomen.bedank
Anoniem, 04-10-2019
Anoniem, 04-10-2019
Vriendelijk, betrouwbaar en snel
Anoniem, 04-10-2019
Erg tevreden over de tests. Het was even klooien met de verzendverpakkingen, maar nu weet ik hoe het werkt en de volgende keer zal het beter gaan. De uitleg is verder duidelijk en er zijn ook filmpjes op youtube beschikbaar.
Fox, 04-10-2019
Heel erg tevreden, binnen 48 uur. Alleen op de doos van verzending stond vermeld dat het een soatest betrof (sticker), terwijl anonimiteit van de inhoud gegarandeerd is
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Aan de buitenkant van de afnameset wordt dmv een etiket vermeld wat erin zit, dit is wettelijk verplicht. Heb je besteld via www.soapoli-online.nl dan verzenden we je bestelling in een blanco verzendverpakking. Aan de buitenzijde van de verzenddoos is niet zichtbaar wat dat er een afnameset in zit.

Hartelijke groet, klazien

Anoniem, 04-10-2019
Anoniem, 04-10-2019
Anoniem, 04-10-2019
Anoniem, 02-10-2019
zeer tevreden
Anoniem, 02-10-2019
Anoniem, 02-10-2019
Anoniem, 01-10-2019
Top!
Anoniem, 01-10-2019
Anoniem, 01-10-2019
Top
Anoniem, 01-10-2019
Alles duidelijk en fijn alleen bloedafname in je eentje is echt niet te doen. Ik moest naar assistent huisarts dit te laten doen
Anoniem, 01-10-2019
Duidelijk, en betrouwbaar! Top service
Anoniem, 30-09-2019
Anoniem, 30-09-2019
een heel goede site. Super bedankt
Mark, 30-09-2019
Super handig. Snelle verzending. Duidelijke afname instructie. Uitslagen snel te zien.
Karin, 28-09-2019
tevreden, dank jullie wel
Anoniem, 27-09-2019
snelle uitslag, duidelijke instructie, aanrader!
Anoniem, 27-09-2019
Anoniem, 27-09-2019
Anoniem, 27-09-2019
Anoniem, 26-09-2019
Snelle verzending van de test en snelle verwerking van de test!
Anoniem, 26-09-2019
Vlotte en betrouwbare service
Anoniem, 26-09-2019
Anoniem, 26-09-2019
Anoniem, 26-09-2019
Anoniem, 25-09-2019
Anoniem, 25-09-2019
Anoniem, 25-09-2019
Tevreden !!!
Anoniem, 24-09-2019
Anoniem, 24-09-2019
Ontzettend fijn dit! Snelle uitslagen en alles heel zorgvuldig
K, 24-09-2019
Anoniem, 23-09-2019
Anoniem, 23-09-2019
Anoniem, 22-09-2019
voor retourzendingen vanuit Belgie verwijzen jullie door naar de site van post.nl.
Helaas blijkt het niet mogelijk te zijn om via deze weg annoniem retour te sturen. Dit is nogal ongelukkig gezien het grote voordeel van jullie site en systeem net annoniemiteit is.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling en feedback. Op zeer korte termijn gaan we de verzending naar ons lab vanuit België verbeteren zodat dit ook anoniem kan.

Hartelijke groet, Klazien

Anoniem, 21-09-2019
Anoniem, 21-09-2019
Binnen 24 uur de test in huis ontvangen en binnen 48 uur al uitslag. Onwijs snel en professionele uitleg bijgesloten.
Anoniem, 20-09-2019
Heel goed te doen allemaal.
Alleen had een afhaalpunt in leiden o.i.d. wel lekker geweest.
Verder top
Anoniem, 20-09-2019
Gekocht in apotheek Maastricht....zeer discreet personeel....complimenten voor de medewerkster????
Nieko, 20-09-2019
Discreet, duidelijk en snel
Anoniem, 20-09-2019
Goede, vakkundige service en snelle afhandeling van bestellingen en testresultaten.
Bart, 19-09-2019
Anoniem, 19-09-2019
Anoniem, 19-09-2019
duidelijk prettig en snel
ben, 18-09-2019
Anoniem, 17-09-2019
wat fijn dat jullie er zijn!
Anoniem, 17-09-2019
Anoniem, 16-09-2019
Anoniem, 16-09-2019
snel uitslag. Goede service
Anoniem, 16-09-2019
Pakket kwam compleet aan met duidelijke instructies voor het afnemen van materiaal en opsturen. Ook is het pakket totaal niet te herkennen als SOA test, voor degenen die het anoniem willen doen. Online kun je je uitslag bekijken. Ik had geen mail ontvangen om de tests te activeren, maar na een telefoontje met soa poli online was dat zo geregeld.
Marit, 16-09-2019
Anoniem, 16-09-2019
Snel de uitslag! Zeer tevreden
Anoniem, 13-09-2019
Anoniem, 13-09-2019
Anoniem, 13-09-2019
Zeer tevreden. Snelle reacties op mails
Anoniem, 13-09-2019
De video is helder, de website ook. Helaas werd er de verkeerde gebruiksaanwijzing meegestuurd en is de pakbon met stickers aan de verkeerde kant van het papier geprint. Ik heb de stickers maar gelijmd en hoop dat het leesbaar is.
Reactie Soapoli-online

Beste

Er is helaas een paar dagen iets mis gegaan bij het distributiecentrum. Onze excuses hiervoor. Neem gerust contact op bij vragen. Zo te lezen heb je het goed opgelost.

Groet Marlous

Anoniem, 13-09-2019
Anoniem, 13-09-2019
Anoniem, 12-09-2019
Anoniem, 12-09-2019
Prettig lijkt me betrouwbaar.. Zeerdiscreet en snelle afhandeling!!
Harrie, 11-09-2019
Anoniem, 11-09-2019
Duidelijke uitleg bij de test en snel de uitslag retour!
Robert, 11-09-2019
Betaalbaar, betrouwbaar, goede informatie, goede nazorg en super snelle uitslag!
Anoniem, 11-09-2019
Anoniem, 11-09-2019
Anoniem, 09-09-2019
Duidelijke gebruiksaanwijzing. Had na 2 dagen de uitslag al.
Anoniem, 09-09-2019
snel uitslag
Anoniem, 09-09-2019
Anoniem, 09-09-2019
Anoniem, 08-09-2019
Goede service!!!
Anoniem, 08-09-2019
Zeer tevreden. Goed en snel resultaat
Anoniem, 06-09-2019
Anoniem, 05-09-2019
Anoniem, 05-09-2019
Anoniem, 05-09-2019
Anoniem, 04-09-2019
Super ervaring! Zeer discreet!
Anoniem, 04-09-2019
Snelle uitslag en makkelijk af te nemen.
Anoniem, 04-09-2019
Anoniem, 03-09-2019
Op zich was alles netjes geregeld, maar dan vind ik het heel jammer dat het stickervel verkeerd was geprint..
Anoniem, 03-09-2019
Hele fijne en snelle service!
Anoniem, 02-09-2019
Anoniem, 02-09-2019
Anoniem, 02-09-2019
Anoniem, 01-09-2019
Anoniem, 30-08-2019
Anoniem, 30-08-2019
Anoniem, 30-08-2019
Superduidelijk en heel erg snel: uitstekende service
Nienke, 30-08-2019
Snel, betrouwbaar en professioneel.
Anoniem, 30-08-2019
Makkelijk zelf te regelen zonder het gedoe van uitstrijkje door een vreemde en of verwijzing huisarts, dan bloedprikken etc. Resultaat snel en digitaal te verkrijgen top. Alleen de prijs vind ik wat hoog
Anoniem, 30-08-2019
Anoniem, 29-08-2019
Anoniem, 29-08-2019
Snelle uitslag, en opties voor evt behandeling
Jeroen, 29-08-2019
Snelle en discrete service, helemaal prima
Anoniem, 28-08-2019
Gewoon geweldig systeem !
Bedankt !
Anoniem, 28-08-2019
Anoniem, 27-08-2019
snel en je hebt het in eigen hand
hans, 27-08-2019
Anoniem, 27-08-2019
Anoniem, 27-08-2019
Anoniem, 26-08-2019
Op aanraden van mijn huisarts via deze weg een test laten doen. Hele duidelijke, discrete en snelle service.
Anoniem, 26-08-2019
Professionele afname kits en snel de uitslag. De procedure voor de bestelling van 2 kits (voor man en vrouw) moet beter. Fijn nu ook de uitslag per PDF te kunnen downloaden.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je fijne beoordeling en de feedback. We pakken dit op.

Hartelijke groet, klazien

Evander, 23-08-2019
Anoniem, 22-08-2019
Alles verlopen zoals vooraf gecommuniceerd.
Anoniem, 22-08-2019
1 - 200 van 7706 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.