Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 6169 regels

Ondanks dat ik eigenlijk nog even kon wachten, hebben ze mij direct geholpen toen ik belde om het resultaat alvast te checken. Die kreeg ik ivm de privacy later via de mail opgestuurd. Verder vond ik de test zelf erg duidelijk.
D. , 18-11-2018
Anoniem, 17-11-2018
Zag er allemaal zeer professioneel uit.
Goede info op de website zodat snel duidelijk is welke test je moet bestellen.
Goede testkit met duidelijk instructievel en adequaat monster- en verzendmateriaal.
Een opmerking wat de uitslag betreft: werkt prima via link maar deze is slechts enige tijd geldig. U zou dat uitslag ook nog als PDF kunnen toesturen, bv als attachment bij de mail.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling, je kan een mail sturen naar info@soapoli-online.nl en dan sturen we je de pdf van je uitslag.

groet,
Klazien

Frank, 17-11-2018
Anoniem, 17-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
De instructie van labformulier zou iets duidelijker kunnen. Ook het filmpje met prikken gaat snel en dat zijn net de dingen die voor mij niet zo duidelijk waren. De prikkertjes zijn snel lam. Uitslag heel snel binnen en duidelijk
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. Bij vragen en onduidelijkheden kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Hartelijke groet,
Klazien

Anoniem, 16-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
Zeer snelle uitslag en vriendelijke telefonisten en behulpzaam
Anoniem, 16-11-2018
Toegankelijk, en aangezien je tegenwoordig de lab-kosten ook zelf moet betalen als je naar de huisarts gaat wel zo flexibel.
Anoniem, 16-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
Snel geleverd en ook de uitslag snel gekregen (woensdag op de bus gedaan en vrijdag al uitslag). Super fijn nog voor het weekend gerust gesteld te zijn!
Monica, 16-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
Bij mij ging de verzending echt fout- maar de medewerkster was wel heel vriendelijk en ik kreeg een snelle terug koppeling. Tenzij je heel erg geduldig bent, moet je geen complete test kopen. Ik heb van de 2 testen niet alles volledig kunnen laten testen omdat de incubatie tijden anders zijn. Het resultaat krijg je wel verbluffend snel.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. Het is inderdaad van belang de incubatietijdcalculator https://www.soapoli-online.nl/soatests/select te raadplegen voordat je de testen besteld. Indien je risico contact niet lang geleden is kan je de urine of afstrijk eerder uitvoeren dan een bloed afname.

met vriendelijke groet, klazien

Anoniem, 16-11-2018
Snelle discrete levering, duidelijke uitleg, snelle uitslag. Prima
A, 16-11-2018
Snelle levering, duidelijke uitleg, compleet pakket
Anoniem, 16-11-2018
Anoniem, 15-11-2018
Je word super geholpen snelle reactie via de mail en alles word heel duidelijk aan je uitgelegd
Anoniem, 15-11-2018
Anoniem, 15-11-2018
Anoniem, 15-11-2018
Anoniem, 15-11-2018
Snelle en accurate service. Discretie volledig gewaarborgd.
Anoniem, 15-11-2018
heldere instructie, stevig en geheel net ingepakte bestelling.
Annie, 15-11-2018
Discreet Duidelijk en sne.
Anoniem, 14-11-2018
Alles snel toegezonden gekregen met duidelijke uitleg.
Anoniem, 14-11-2018
Snel en duidelijk qua uitleg.
Willem, 14-11-2018
Snelle levering en snel uitslag
Anoniem, 14-11-2018
Pakketje was de volgende dag binnen en de test was makkelijk zelf uit te voeren. Vervolgens pakketje op de post gedaan en binnen twee dagen had ik de uitslag.
Anoniem, 14-11-2018
+ Goede/snelle mogelijkheid tot het plannen van een consult
+ Snelle reactie per e-mail
+ Snelle berichtgeving per e-mail
+ Aardig/prettig contact (duidelijk en helder)
Anoniem, 14-11-2018
Anoniem, 13-11-2018
Fijn dat het anoniem kan. Duidelijke instructies hoe ik moet bestellen en mogelijkheden van bezorging. Was even navragen hoe de Cashly betaling werkte, maar na online chat met service desk was het ook duidelijk. pakketje was goed verpakt en goede omschrijving in de verpakking. Het was wel lastig om zelf bloed af te nemen omdat er weinig bloeddruppels uit mijn vinger kwam, daar moest ik even wat creatief mee omgaan (maar ieder persoon zal wel anders bloeden)
Anoniem, 13-11-2018
Anoniem, 13-11-2018
Snel via de post ontvangen en al binnen 2 werkdagen een antwoord! Hele snelle en goede service. Alleen op de stickers staat niet je naam. Kan zo zijn redenen hebben maar wel fijn ter bevestiging
Reactie Soapoli-online

Beste Ruud

We werken anoniem, vandaar dat er geen namen zichtbaar zijn. Ter controle: de code komt overeen met je ordernummer en je geboortedatum zie je terug op de stickers.

Groet Marlous

Ruud , 13-11-2018
Betrouwbaar, informatief en betrokken.
Dim, 13-11-2018
Anoniem, 13-11-2018
Snel, eenvoudig en discreet. Echt een hele fijne ervaring nadat ik er op een vervelende manier achter kwam dat ik een test moest doen.
Liz, 13-11-2018
Doen wat ze zeggen.
Anoniem, 12-11-2018
Anoniem, 12-11-2018
Prima uitleg....en ook snel de uitslag binnen
Anoniem, 12-11-2018
De discretie, en snelheid waar alles mee afgehandeld is vind ik top.
Maureen, 12-11-2018
Duidelijke uitleg hoe de testen uit te voeren en snelle uitslag.
Anoniem, 12-11-2018
Snelle levering en duidelijke handleiding en had binnen 2 werkdagen de uitslag.
Anoniem, 12-11-2018
Laagdrempelig / betrouwbaar / benaderbaar
EN (heb ik als zeer prettig ervaren) persoonlijk!
Simon, 12-11-2018
Anoniem, 12-11-2018
Goede service en snel antwoord op vragen.
Anoniem, 12-11-2018
Goede overzichtelijke website met alle informatie. De testwijzer is heel duidelijk. Bij vragen vriendelijke en duidelijke hulp telefonisch gehad. Discreet en anoniem wat erg prettig is. Instructie filmpjes zijn duidelijk en fijn om te kunnen zien.
JoyJoy, 11-11-2018
Snel, betrouwbaar, zeer professioneel, goed geprijsd.
Anoniem, 11-11-2018
snel en decreet duidelijkheid
Anoniem, 10-11-2018
Als je niet naar de huisarts wilt is dit een een hele goede en snelle en betrouwbare manIer om jezelf te testen.
Anoniem, 10-11-2018
Anoniem, 10-11-2018
Wat een snelle terugkoppeling met de uitslag!
Anoniem, 10-11-2018
Anoniem, 09-11-2018
Anoniem, 09-11-2018
Anoniem, 09-11-2018
Anoniem, 09-11-2018
Anoniem, 09-11-2018
Snelle levering en uitslag. Top!
Anoniem, 09-11-2018
Snelle service, duidelijke uitleg. Alleen heb ik 4x in mij vinger moeten prikken om genoeg bloed in het flesje te krijgen. Pas bij de duim ging het beter. Had ik graag als 1e optie gehoord. Helaas had ik nu nog te weinig bloed ook voor 2 testen, terwijl naar mijn idee het flesje vol was
Reactie Soapoli-online

Beste

Voor tips of advies kun je ons altijd mailen of bellen. We denken graag met je mee.

Groet Marlous

Anoniem, 09-11-2018
Duidelijk informatievoorziening en goed stappenplan. Super!
Anoniem, 09-11-2018
Ideaal, geen afspraak bij huisarts. Test opgehaald bij de apotheek op maandag, donderdag uitslag.
Anoniem, 08-11-2018
Anoniem, 08-11-2018
Anoniem, 08-11-2018
Goed geholpen
Anoniem, 08-11-2018
Prima
Anoniem, 08-11-2018
Duidelijke instructie en snelle uitslag.
Anoniem, 07-11-2018
Goede begeleiding, snel, vriendelijk en duidelijk antwoord op mijn vragen. Snelle levering van de test, snelle anonieme uitslag
Anoniem, 07-11-2018
Anoniem, 06-11-2018
Snelle uitslag. Erg fijn!
Anoniem, 06-11-2018
Duidelijke instructies, makkelijk uit te voeren en een helder (en snel) resultaat.
Anoniem, 06-11-2018
Fijne service, door mijn eigen fout ging er wat mis. Maar door de inzet van de medewerkers kwam ik nog aan de juiste resultaten. Top!
Anoniem, 06-11-2018
test waren makkelijk af te nemen en de uitslag was binnen 2 werkdagen binnen.
Anoniem, 06-11-2018
Snelle levering en snelle uitslag! Al binnen 3 dagen uitslag! Super!
Anoniem, 06-11-2018
Duidelijke hulp en website, handig om de uitslag via mail te krijgen. Zou een eventuele volgende keer weer bij jullie bestellen.
Anoniem, 06-11-2018
Anoniem, 06-11-2018
Snel geleverd, uitslag snel binnen en snel reactie op vragen. Daarnaast zijn de tests makkelijk zelf uit te voeren door de heldere uitleg die wordt mee geleverd. Zeker aan te bevelen dus!
Anoniem, 06-11-2018
Anoniem, 05-11-2018
Snelle levering, uitslag snel binnen en duidelijk.
Anoniem, 05-11-2018
Anoniem, 05-11-2018
Snel, betrouwbaar, professional, betaalbaar en geeft vertrouwen.
Enorm bedankt!
Anoniem, 03-11-2018
Nauwkeurig, duidelijk instructies, makkelijk en snel resultaat binnen! Voor de toekomst houdt ik deze methode graag aan als ik me wil testen.
Anoniem, 03-11-2018
Snelle levering en uitslag was de volgende werkdag al binnen! Goed advies voor behandeling gekregen, via mail snel reactie.
Instructies zijn duidelijk.
Anoniem, 03-11-2018
supersnelle uitslag!!
Kim, 03-11-2018
Snel betrouwbaar en gemak. Top
Anoniem, 02-11-2018
Ik had een positieve uitslag en mocht meteen bellen om de mogelijkheden te bespreken. Heel professioneel en prettig
Anoniem, 02-11-2018
Anoniem en snel...
Anoniem, 02-11-2018
Discrete en snelle levering. Testen opgestuurd en de volgende dag al een gedeelte van de uitslag. Een dag later de rest.
Anoniem, 02-11-2018
Super snel de test in huis. Makkelijk om af te nemen. En erg snelle uitslag.
Anoniem, 02-11-2018
discreet en snel
Anoniem, 02-11-2018
De uitleg voor gebruiksaanwijzing is duidelijk . De uitslag is in goede orde op de mail binnen gekomen.
Margriet, 02-11-2018
Vlot. Binnen 48 uur uitslag!
Gerard, 02-11-2018
De soatest lag al snel in de brievenbus (de volgende dag). Ik heb de test woensdag terug gestuurd en had vrijdag de uitslag al!!! Super fijn.
Anoniem, 02-11-2018
Denk dat het erg handig is om een één of ander maatstaafje mee te sturen voor de max hoeveelheid urine die je moet opvangen voor een goed resultaat.
Misschien een potje met aanduiding?
Reactie Soapoli-online

Beste Kevin,

Dank je wel voor je feedback. In de instructie staat dat je 20 ml dient op te vangen. Het moet uiteindelijk in dat buisje erbij dus dat is echt het eerste straaltje van de urine.

Groet Marlous

Kevin, 02-11-2018
Alles snel verzonden en sneller dan verwacht de uitslagen.
Anoniem, 01-11-2018
Jullie zijn geweldig!
De bestelling en bezorging van de HIV test was snel en discreet.
De uitslag van de test gelukkig goed en snel! Ontzettend bedankt! Nu gelukkig een einde aan de onzekerheid!
Ron, 01-11-2018
Super
Anoniem, 01-11-2018
Anoniem, 01-11-2018
binnen 3 dagen en zeer toegankelijk
Anoniem, 01-11-2018
Snel en deskundig. Vriendelijke en goede helpdesk
Anoniem, 01-11-2018
Anoniem, 01-11-2018
Snel
Anoniem, 31-10-2018
Anoniem, 31-10-2018
Instructies waren duidelijk en alles ging vlot.
Anoniem, 31-10-2018
Top
2 keer iets besteld
En super snelle service
Christopher , 31-10-2018
Snelle service, prima instructie, weinig gedoe. Geen onnodige tijd kwijt aan een bezoek huisarts of GGD. Top.
Anoniem, 30-10-2018
Goede en snelle berichtgeving omtrent de controle, en zeer anoniem wat een voordeel is.

Bedankt voor de snellen berichtgeving

M
Anoniem, 30-10-2018
Snel, goedkoop, gemakkelijk en anoniem! Top dus!
Anoniem, 30-10-2018
Snelle uitslag binnen 1 dag. Makkelijk pakket met duidelijke beschrijving en uitleg.
Mike, 30-10-2018
Anoniem, 30-10-2018
Fijn dat je anoniem een thuistest kan doen. Heldere uitleg en zeer snelle uitslag.
Anoniem, 30-10-2018
Goed bereikbaar en duidelijk.
Anoniem, 30-10-2018
Duidelijk, gebruiksvriendelijk en vooral heel fijn dat je snel de uitslag krijgt.
Anoniem, 30-10-2018
Goed bereikbaar, Snelle uitslag.
Raymond, 29-10-2018
Anoniem, 29-10-2018
Zeer snel, efficiënt en betrouwbaar. Je krijgt indien nodig meteen een van de dames aan de telefoon.
Minder vond ik de HIV-zelftest. Het is niet makkelijk om die druppels bloed zelf te prikken. Misschien omdat ik slanke/knokige vingers heb, maar het is mij niet gelukt er voldoende bloed uit te krijgen, ook niet na drie pogingen. Ik heb geen prik- of bloedangst, het werkte gewoon niet ook al volgde ik de instructies precies. Toen ik het nummer in Gouda belde voor een afspraak vertelde de verpleegkundige dat het soms inderdaad niet lukt. Als het niet geluk is, krijg je de mogelijkheid om je bloed alsnog door een verpleegkundige te laten prikken, op zich fijn, maar dat is allemaal rond Gouda, Rotterdam, ver van waar ik woon. Dus ben ik toch nog naar een kliniek in Amsterdam gereden. Extra kosten, tijd etc Zou fijn zijn als er in elk geval vermeld zou worden dat het niet altijd lukt. Ik blijf mijn testjes bij soapoli-online kopen, alleen niet die HIV-zelftest meer.
Reactie Soapoli-online

Beste

Vervelend dat het niet lukte. Wij nemen je feedback mee en bel ons als dit soort situaties zich voordoen. We kunnen altijd meedenken hoe dit het beste op te lossen.

Groet Marlous

Anoniem, 29-10-2018
Snelle correspondentie over de uitslag. Erg tevreden
Anoniem, 29-10-2018
fijn dat het zo znel en prive getest kan worden.
Anoniem, 27-10-2018
Pluspunten: Duidelijke handleiding. Super snelle uitslag. Fijn priksysteem voor bloedfanatiek.
Minpunten: te weinig prikkers en miste een reserve enevelop. Ik had bijna het formulier vergeten en de enevelop al dichtgeplakt in dat geval moest ik de envelop openknippen en had ik geen nieuwe gehad.
Reactie Soapoli-online

Beste Susan

Dank je wel voor je feedback. Mocht je tekort hebben aan prikkers dan kun je ons altijd mailen. Je krijgt er standaard 4 en dat is over het algemeen ruim voldoende.
Mocht je iets vergeten in de envelop te stoppen dan kun je hem open knippen en de handeling afmaken. Daarna goed dichtplakken. Bij vragen kun je ons altijd mailen. We denken graag mee in een goede oplossing.

Groet Marlous

Susan, 27-10-2018
Duidelijke instructies, snel resultaat.
Anoniem, 26-10-2018
Makkelijk en anoniem te bestellen. De testen zelf zijn simpel en van goede uitleg voorzien. Alles werkt heel prettig!
Anoniem, 26-10-2018
Anoniem, 26-10-2018
Snelle levering, snelle uitslag. Test was makkelijk thuis uit te voeren.
Levi, 26-10-2018
Anoniem, 26-10-2018
Snel, betrouwbaar, discreet en niet duur
Mark, 26-10-2018
Anoniem, 26-10-2018
Snel en betrouwbaar. Deze keer een mailtje gestuurd en ook die werd super snel beantwoord.
Charlotte, 26-10-2018
van bestellen tot moment van uitslag, was het een snel en gemakkelijk proces.
Anoniem, 26-10-2018
Snelle verzending en uitslag is prima.
Verbeterpunten: identificatie bijv via geb datum, zodat duidelijk is over wie de uitslag gaat, evenals vermelding van testdatum.
Verder lastig dat de data maar zo kort beschikbaar zijn (heb nu maar een fotootje van de uitslag gemaakt), maar het is niet meer mogelijk om bijv incubatietijden nog te raadplegen
Reactie Soapoli-online

Beste

Je ordernummer staat bij de uitslag zodat je zeker weet dat het jouw uitslag is. Je uitslagenlink is 2 weken in te zien. Je kunt de tekst fotograferen. We kunnen je ook altijd de labuitslag als pdf bestand mailen.
Bij verdere vragen mail ons gerust.

Groet Marlous

Anoniem, 25-10-2018
Heldere toelichting bij het pakket en eenvoudig zelf uit te voeren. De uitslag was ook snel binnen! De eerste test binnen een dag (HIV), de andere binnen 3 dagen.
Anoniem, 25-10-2018
Fijn discreet en super snel
Liset, 25-10-2018
DUIDELIJKE TEST EN SNELLE UITSLAG.
Anoniem, 25-10-2018
Makkelijk te bestellen, en zeer snel binnen. Duidelijk beschrijving hoe test af te nemen. En ook de uitslag is zeer snel binnen. Erg goed geregeld allemaal!
Anoniem, 25-10-2018
Super goede en snelle service
Anoniem, 24-10-2018
Uitslag was erg snel bekend! Top!
Anoniem, 24-10-2018
Zeer snel!
Anoniem, 24-10-2018
Ik had bij mijn eerste test te weinig bloed ingeleverd. Keurig werden mij oplossingen aangeboden. Gewoon hele fijne behandeling.TOP
Stefan, 24-10-2018
Anoniem, 24-10-2018
snel een efficiënt de uitslag, top!
Petrus, 24-10-2018
Anoniem, 24-10-2018
Ik vond het niet helemaal duidelijk dat je de test moest activeren. Ik dacht dat ik automatisch de uitslag kreeg. Verder alles prima!
Anoniem, 24-10-2018
Anoniem, 24-10-2018
Eenvoudig kunnen kiezen dankzij de SOA testwijzer, bestelproces in de webshop was eenvoudig. Het pakket had ik super snel in huis en de instructies die erbij zaten waren makkelijk te volgen. Iedere stap, hoe klein ook, staat beschreven. De resultaten had ik binnen twee dagen al terug. Top!
Suus, 24-10-2018
Anoniem, 24-10-2018
Anoniem, 24-10-2018
duidelijke site, anonimiteit gewaarborgd, uitslag snel binnen.
Anoniem, 24-10-2018
Ontzettend goede service en zeer professioneel !!
Martina , 23-10-2018
Anoniem, 23-10-2018
Goede uitleg over het gebruik van de test. Vezonden en makkelijk de resultaten inzien
Jason, 23-10-2018
Goede gemakkelijke test. Snelle uitslag. Top!
Anoniem, 23-10-2018
Onduidelijk waarom er nu te weinig monster was voor syfilistest maar genoeg voor HIV.

Veel meer dan 6 druppels bloed die gevraagd waren...
Reactie Soapoli-online

Beste

Standaard wordt er altijd eerst HIV getest. Voor 2 testen is 12 dikke druppels (2 x 6 druppels) bloed nodig. Als er te weinig bloed is afgenomen bieden we je altijd een hertest aan zodat je alsnog voldoende bloed kunt aanleveren.

Bij verdere vragen neem aub contact met ons op.

Groet Marlous

Anoniem, 23-10-2018
Snel en gemakkelijk zonder gênante vertoning bij de huisarts
Anoniem, 23-10-2018
Snel discreet!
Anoniem, 23-10-2018
Anoniem, 23-10-2018
Anoniem, 22-10-2018
Alles wordt ook stap voor stap goed uitgelegd.
Discreet en snel met de uitslag zou ik iedereen aanraden.
Anoniem, 22-10-2018
Anoniem, 22-10-2018
Snel, anoniem en makkelijk te bestellen
Anoniem, 22-10-2018
Heldere uitleg over procedures, resultaten en implicaties hiervan. En snel.
Anoniem, 22-10-2018
De test is gemakkelijk af te nemen. Verder duidelijke info over t proces. En een vlotte uitslag. Top!
Anoniem, 22-10-2018
Anoniem, 21-10-2018
Anoniem, 20-10-2018
Uitleg van de doe het zelf test is duidelijk en makkelijk. Wordt discreet verstuurd en de uitslag zeggen ze binnen 3 werkdagen te geven maar de uitslag is er vaak binnen 1 werkdag. Echt top!
Anoniem, 20-10-2018
Goede service, snelle uitslag en zeer gebruikersvriendelijk !
Martina, 20-10-2018
De beste online, snel makkelijk en betrouwbaar. Ook de prijzen zijn goed.
Raymond, 19-10-2018
Heel erg tevreden. Ik ben zeer kundig geholpen door een een erg vriendelijke dame. En de volgende dag had ik de uitslag ook al van een hiv test.
Anne, 19-10-2018
Ik vond het vreemd dat er vloeistof in de buis zat, dat vond ik niet duidelijk terug in de handleiding. Verder alles supersnel geleverd en snelle uitslag. Zeker een groot compliment.
Anoniem, 19-10-2018
Makkelijk en anoniem te achterhalen welke tests raadzaam zijn en om te bestellen. Zeer duidelijke uitleg waardoor testen geen probleem geeft. Na opsturen zeer snel en duidelijke uitslag.
Anoniem, 19-10-2018
Anoniem, 19-10-2018
Anoniem, 19-10-2018
Snel en duidelijk.
Anoniem, 19-10-2018
(Erg) tevreden.Foutje bij de bezorging althans de info over de openingstijden al lag de fout bij Post./nl waar dit niet aangepast was.
Fijn dat bijna alle vragen binnen een dag beantwoord werden.
Het zou goed zijn er in de info op te wijzen dat de bloedafname niet perse zo gepiept is van prikken opvangen en klaar. Dat het persen kan zijn en moeite en tijd kost en een knoeiboel kan worden.
Anoniem, 19-10-2018
Anoniem, 19-10-2018
Gister een test gekocht, vandaag al de uitslag. Super fijn! Neemt toch een hele hoop onzekerheden weg.
Anoniem, 18-10-2018
Snel en betrouwbaar
Anoniem, 18-10-2018
Het is anoniem, je krijgt snel antwoord op je vragen als je mailt en je krijgt snel de uitslag. Test is verder simpel uitgelegd.
Willem, 18-10-2018
Anoniem, 18-10-2018
Geweldige service , snelle levering van de test(en), duidelijke uitleg hoe je het moet afnemen. Binnen 3 werkdagen de uitslag.
Anoniem, 18-10-2018
Snel en duidelijk!
Anoniem, 18-10-2018
Duidelijk en snel en top service
Anoniem, 18-10-2018
snel, effectief en duidelijk
Anoniem, 18-10-2018
Anoniem, 18-10-2018
Snelle uitslag en precies dezelfde test als bij de huisarts
Anoniem, 18-10-2018
Zeer prettige site en in Den Haag pakket 24/7 op te halen bij automaat wat zeer comfortabel is.
Per mail goed bereikbaar.
Verbeterpunt: mijn uitslag had ik niet ontvangen. Hierover zelf een mail gestuurd en alsnog de uitslag gekregen.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. We nemen je verbeterpunt absoluut mee.

groet, Klazien

Anoniem, 18-10-2018
Prima service, heldere uitslag. Als er echter een weekend tussen zit kan de uitslag na het insturen wel bijna een week duren. Geen probleem, maar wel handig om dat tevoren te weten. Na bellen werd dat overigens direct goed uitgelegd.
Anoniem, 18-10-2018
Snelle en duidelijke reactie op vragen, snel resultaat binnen
Anoniem, 17-10-2018
Snelle en duidelijke reactie op vragen, snel resultaat binnen
Anoniem, 17-10-2018
Erg tevreden over de snelle reacties nadat ik wat nerveus werd.
Testen zijn helder en heel prima zelf te doen. Wel prijzig, maar goed gezondheid is meer waard!
An, 17-10-2018
Snelle, dicrete en betrouwbare manier van testen!
Anoniem, 17-10-2018
Snel, makkelijk en discreet.
Anoniem, 17-10-2018
Makkelijk om (anoniem) te testen. Uitslagen snel binnen. Laagdrempelig. Gewoon snel en fijn.
Anoniem, 17-10-2018
Snel en duidelijke instructies
Anoniem, 17-10-2018
Goed en best snel.
Anoniem, 17-10-2018
Snelheid is zeer goed en ook het telefonische contactmoment was zeer prettig en vriendelijk. Een uitkomst voor mensen die weten waar ze op moeten testen maar weinig zin hebben in face2face contact.
Dani, 17-10-2018
Gewoon perfect....
Stefan, 17-10-2018
Discrete en snelle service
Anoniem, 17-10-2018
Ik dacht zeker te zijn dat ik een soa had, dus heb ik een test gedaan. Uit de test kwam het resultaat dat ik geen soa heb. Super fijn natuurlijk, maar ik twijfel nog steeds of ik echt niks heb.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

We nemen contact met je op om je verder te helpen.

groet, Klazien

Anoniem, 17-10-2018
Anoniem, makkelijk, duidelijk en snel resultaat.
Anoniem, 17-10-2018
Anoniem, 16-10-2018
Snel, makkelijk en geen gedoe. Aanrader!
Anoniem, 16-10-2018
Anoniem, 16-10-2018
1 - 200 van 6169 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.