Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 3625 regels

Anoniem, 17-11-2017
De discretie, de duidelijke uitleg en de snelheid van de uitslag waren uitstekend!
Anoniem, 17-11-2017
Anoniem, 17-11-2017
Duidelijke uitleg welke test je zou kunnen kiezen, duidelijke uitleg en snelle levering van de testen.
Bij het lezen van de gebruiksinstructie ga even zitten en neem er echt even tijd voor daarna is hoe de test te doen een eitje.
Opgestuurd en snelle antwoorden. Prettig om op deze manier je gemoedsrust terug te vinden.
T., 17-11-2017
De testen zijn makkelijk te bestellen en uit te voeren. De uitslag is snel en duidelijk. Contact met een medewerker is ook makkelijk en je krijgt snel een persoonlijk antwoord op je vraag. Goede service.
Anoniem, 17-11-2017
Goede uitleg en "meenemen" via de vragenlijst op internet. De opvolgende test was helder, discreet, snel en gemakkelijk.
Anoniem, 17-11-2017
Anoniem, 17-11-2017
Snelle levering en duidelijke instructies.
Anoniem, 17-11-2017
Snel discreet duidelijk en begrijpbaar
Top!!
Rob , 17-11-2017
Anoniem, 17-11-2017
Telefonisch goed geholpen. Discreet. Snelle service!
Anoniem, 16-11-2017
Zeer snelle uitslag. Heel erg fijn! Dinsdag online besteld. Woensdag middag per post bezorgd en weer opgestuurd voor 18.00 uur. Donderdag al de uitslag.
De testbeschrijvign zelf was wel erg uitgebreid en daardoor misschien voor sommige mensen verwarrend. Dit zou compacter kunnen denk ik.
Voorbeeld: er werd gesproken over het absorbtie doekje. maar dat zal in het plastic zakje (wel logisch), maar bij de beschrijving en opsomming van de material werd verwezen naar het pastic doosje, ik was verbaasd dat ik die er niet in zag zitten.

Ook moest ik echt lang zoeken naar de code voor activering. Uiteindelijk wel duidelijk. misschien handig als er bij staat welk formulier de pakbon is (daar werd naar verwezen). Ik heb besteld via een ander bedrijf, en is door post NL bezorgd, dus de pakbon was bij mij de bon van mijn bestelling. Maar daar stond die code niet op. Of een voorbeeld geven hoe de code is opgebouwd, dan kunnen mensen beter evalueren of ze de juiste code hebben.
Het is geen probleem, maar zou het proces vergemakkelijken!

Verder zeer positief, voornamelijk wegens de snelheid van de bepaling.

Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Hartelijk dank voor je uitgebreide beoordeling, we nemen je punten mee in een volgende productverbetering.

vriendelijke groet,
Klazien Visser

Anoniem, 16-11-2017
Anoniem, 16-11-2017
Zeer snelle service en duidelijke stappen
Anoniem, 16-11-2017
Anoniem, 16-11-2017
Ik heb nog nooit zulk goede service ervaren! Van snelle verzending van de producten, heldere gebruiksaanwijzing (ik kan de online instructiefilmpjes ook écht aanraden), telefonische bereikbaarheid ivm een foutje van mijn kant (waarbij Klazien in de vroege uurtjes behoorlijk vriendelijk en geruststellend bleef) én razendsnelle uitslag (gelukkig met goed nieuws!!). Bedankt!!
Anoniem, 16-11-2017
Snelle levering, duidelijke uitleg bij de testen & uitleg online, snel en duidelijk resultaat.
Anoniem, 16-11-2017
Mega snel, duidelijk, goedkoper dan bij de huisarts en zonder poespas.
Anoniem, 15-11-2017
Bestelling was snel binnen duidelijk uitleg over hoe je de test moet afnemen
Uitslag super snel gehad zelfs als je bij de dokter of ggd gaat testen wacht je een week op de uitslag via soapoli online kreeg ik meteen na 2 dagen al de uitslag
R, 15-11-2017
Snel, makkelijk en super klantvriendelijk!!
Anoniem, 15-11-2017
Top geregeld! Erg tevreden
Anoniem, 15-11-2017
geen stickers en mail pas binnen gekregen nadat ik zelf een mail heb moeten sturen. Wel snel reactievermogen in communicatie
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Onze excuses voor het ontbreken van de pakbon. Uitslagen worden direct verwerkt als ze bekend zijn, soms kan een afname iets langer onderweg zijn via de post waardoor de uitslag ook later bekend wordt.

met vriendelijke groet,
Klazien

Anoniem, 15-11-2017
Anoniem, 15-11-2017
Harstikke snel, uitslag binnen 3 dagen. Zeer tevreden
Anoniem, 15-11-2017
Anoniem, 14-11-2017
Duidelijk, discreet, snel
Anoniem, 14-11-2017
Anoniem, 14-11-2017
Graag had ik jullie nog eens willen bedanken voor de heel goede dienstverlening die ik van jullie gekregen heb gisteren.
Jullie zijn zonder twijfel een voorbeeld voor andere organisaties in deze.
Ik hoop dat jullie nog lang actief zullen blijven in deze sector want ik ben ervan overtuigd dat jullie wel degelijk het verschil maken ... hoe vlugger een SOA wordt opgespoord, hoe vlugger deze kan worden behandeld.
Anoniem, 14-11-2017
Vriendelijke dames die al je vragen eerlijk en snel beantwoorden.
Snelle service en goed behandel advies.
Enige minpuntje is dat ze alleen in de ochtenduren telefonisch bereikbaar zijn.
Reactie Soapoli-online

Dank voor je compliment en mooie recensie! Onze telefonische bereikbaarheid is uitgebreid. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 16.00. Buiten deze tijden kan je ons mailen via info@soapoli-online.nl, ook via de mail kan je snel een reactie tegemoet zien.

groet,
Klazien

Anoniem, 14-11-2017
Goed en discreet en snelle levering
ina, 14-11-2017
Anoniem, 13-11-2017
Goede service, antwoorden op vragen gehad, blanco doosje!
Ruud, 13-11-2017
Anoniem, 13-11-2017
Een test besteld, deze had ik de volgende dag al in huis. Gelijk afgenomen en op de post gedaan.. Daarna erg snel de uitslag binnen. Prima service!
Anoniem, 13-11-2017
Kreeg verkeerde locatie op sticker. Maar kon gelukkig makkelijk worden opgelost.
Anoniem, 13-11-2017
Goede service, snel uitslag
Anoniem, 13-11-2017
Fijn dat het anoniem kan op een tijd die de persoon zelf uitkomt. Ik vond de test wel aan de dure kant als student. Verder vond ik het lastig om genoeg bloed af te geven dus ik zou de opmerking over de ''duim'' prikken eerder in de instructie zetten.
Anoniem, 13-11-2017
Erg goede service; ook als niet alles direct goed verloopt met de test optimale service.
Anoniem, 13-11-2017
Heel snel!
Anoniem, 11-11-2017
Super snelle service
Anoniem, 11-11-2017
Goed geregeld, zeer tevreden
Anoniem, 11-11-2017
Alleen t stickerblad miste, maar die was er de volgende dag. Verder alles goed in orde.
Anoniem, 10-11-2017
Anoniem, 10-11-2017
De anonimiteit is prettig, bovendien is het fijn dat de test snel thuis is en de uitslag ERG snel bekend is. Ik ben fan :)
Laura, 10-11-2017
Fijn dat jullie dit kunnen aanbieden! Betrouwbaar, integer en terzake kundig. Ook de persoonlijke contacten waren warm en fijn!
Anoniem, 10-11-2017
Snelle levering
Prima handleiding
Snelle uitslag
Anoniem, 10-11-2017
Snel en goed.
Anoniem, 10-11-2017
Goede service. Snelle afhandeling. Duidelijke gebruiksaanwijzing.
Anoniem, 10-11-2017
Duidelijke uitleg afname test en snelle afhandeling
Anoniem, 10-11-2017
Anoniem, 10-11-2017
Snel en duidelijk. Geen andere woorden voor.
FV, 10-11-2017
Heel duidelijk allemaal en snel uitslag
Anoniem, 10-11-2017
Anoniem, 10-11-2017
Anoniem, 10-11-2017
Anoniem, 09-11-2017
Duidelijke beschrijving voor afname van het bloed en verzending. Na verzending een zeer snelle uitslag.
Anoniem, 09-11-2017
Anoniem, 09-11-2017
Eenvoudig instructies en super snelle uitslag toppie
Robbie, 09-11-2017
Duidelijk, makkelijk en snel. Test opgehaald bij een apotheek in Rotterdam. Binnen 2 dagen uitslag.
Anoniem, 09-11-2017
Goede en snelle service. Ze waarborgen goed je anonimiteit. Erg tevreden
Danique, 09-11-2017
Zeer snel testresultaat; anderhalve dag. Ook Youtube instructies bijzonder nuttig.
Pieter, 09-11-2017
Anoniem, 09-11-2017
Handige, duidelijke website. Afname kits worden snel toegestuurd en de uitslag is ook heel snel bekend. Erg klantvriendelijk!
Merrilee, 09-11-2017
Snelle levering en heb nog contact gehad met een medewerkerster en kreeg daar ook goede informatie.
Anoniem, 09-11-2017
super. aLLES IS DUIDLEIJK VERMELD. dE ROOUTING, DE AFNAME EN DE UITSLAG. aLLES IS OOK ANNONIEM TE DOEN. dAT IS WEL ZO PRETTIG.
tOP
Anoniem, 09-11-2017
Snel.
Anoniem, 09-11-2017
Snelle toezending en afhandeling. En niet onbelangrijk goede instructie bij test
Anoniem, 08-11-2017
Snel en anoniem
Anoniem, 08-11-2017
Er word gezegd dat je je op verschillende manieren de uitslag kunt ontvangen dat bleek helaas alleen via de mail te zijn...
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. Vanaf 1 juni verzenden we uitslagen uitsluitend nog via de mail. In deze mail zit een link die naar een beveiligde omgeving verwijst waar je je uitslag kan inzien. Heb je een andere voorkeur bijvoorbeeld zelf bellen voor je uitslag dan kan je dit aan ons laten weten door een mailtje te sturen.

met vriendelijke groet,
Klazien

Anoniem, 08-11-2017
Ik heb de resultaten binnen 2 dagen gehad.
Anoniem, 08-11-2017
Anoniem, 08-11-2017
Anoniem, 08-11-2017
Saopoli-online snapt heel goed dat er stress bij komt kijken. Heel prettig geholpen. Bedankt
Marcel, 08-11-2017
Heel heel prettig geholpen
Anoniem, 08-11-2017
Super snel geholpen
Goed te bereiken
Anoniem, 08-11-2017
Zeer makelijk en goed en snel
Anoniem, 07-11-2017
Anoniem, 07-11-2017
Anoniem, 07-11-2017
Gemakkelijke, anonieme aankoop, snelle levering en snelle uitslag. Instructie voor afname was erg duidelijk.
Anoniem, 07-11-2017
Discreet, goede uitleg en snelle uitslag!
Anoniem, 07-11-2017
Anoniem, 07-11-2017
Snelle reactie bij vragen!
Anoniem, 07-11-2017
Anoniem, 07-11-2017
Anoniem, 07-11-2017
Makkelijk, snel en goede service!
Anoniem, 06-11-2017
Test is goed uit te voeren. Resultaat snel via email ontvangen.
Am, 06-11-2017
Super snelle uitslag!
Anoniem, 06-11-2017
Duidelijke instructie en snelle uitslag van de resultaten.
Mark, 06-11-2017
Anoniem, 06-11-2017
Fijn dat testen thuis kan. Duidelijke uitleg over manier van afnemen. Had uitslag al binnen 2 werkdagen binnen.
Anoniem, 06-11-2017
Goede service en snel bericht op vragen. De test ziet er ook degelijk uit.
Anoniem, 06-11-2017
Anoniem, 06-11-2017
Discreet, laagdrempelig, snel. TOP dat dit zonder tussenkomst HA kan
Anoniem, 06-11-2017
snelle verzending, snelle afhandeling. Duidelijke instructies.
Anoniem, 06-11-2017
Duidelijke instructies, snelle levering, en snelle uitslag.
Jammer dat sommige combinatie pakketten niet voor handen zijn.
Anoniem, 06-11-2017
Super makkelijk en heel fijn dat het anoniem kan!
Anoniem, 06-11-2017
Goede service en snelle verwerking van de uitslag. Top
Anoniem, 06-11-2017
Snelle bezorging (besteld na 17.00 op een maandag, en woensdag de test al in huis. Tevens snelle afhandeling van de tests en uitslagen. Prima manier om jezelf te testen, mits je goed de instructies volgt.
Anoniem, 06-11-2017
Anoniem, 06-11-2017
Prima service en bereikbaarheif
Mike, 04-11-2017
Anoniem, 04-11-2017
Prima service en heel snel .
Willem, 04-11-2017
Prima service en heel snel .
Willem, 04-11-2017
Anoniem, 04-11-2017
Goed en snel geregeld.
Anoniem, 03-11-2017
Betrouwbaar en zeer snelle service.
Anoniem, 03-11-2017
Goed dat u een dergelijke dienst aanbied
Anoniem, 03-11-2017
Anoniem, 03-11-2017
Super snel!
Anoniem, 03-11-2017
Snel, betrouwbaar, anoniem en vriendelijke service. Kreeg ook binnen een uur antwoord op mijn vraag via de email, 1 uitslag was volgende dag al binnen, de andere de dag daarop. Veel sneller dan bij de huisarts. Ik ben weer gerustgesteld, ben blij dat het op deze manier kan. En de test en de instructie zijn duidelijk en overzichtelijk, kan eigenlijk niet fout gaan als je er even de tijd voor neemt. Dikke pluim voor deze professionele dames die je met raad en daad bijstaan.
Do, 03-11-2017
Anoniem betrouwbaar. Enige tip is nog om de beschrijving op het formulier nog iets concreter toe te lichten maar misschien werd dat in de online video uitgelegd. Ik ben er super blij mee!
Anoniem, 03-11-2017
super snel uitslag (persoonlijk om 11.40u bij lab afgeleverd en dezelfde dag nog uitslag. bij vingerprik bleek duim inderdaad het snelste te gaan.
Anoniem, 03-11-2017
Fijn dat de resultaten zo snel bekend waren!
Anoniem, 03-11-2017
Snelle verzending, uitslag al snel bekend. Top!!!
Anoniem, 02-11-2017
Zeer snel en discreet. Hoop dat de test super betrouwbaar zijn.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je mooie recensie.
Je test is super betrouwbaar als je de afname instructie nauwkeurig hebt opgevolgd en je de test hebt uitgevoerd na de aangegeven incubatietijd.

groetjes Klazien

Anoniem, 02-11-2017
Discreet opgestuurd. Duidelijke instructies. Snel resultaat. Ook discreet.
Anoniem, 02-11-2017
Anoniem, 02-11-2017
Fijne service en heel snel
Anoniem, 02-11-2017
Anoniem, 02-11-2017
Snel en makkelijk de uitslag
Anoniem, 02-11-2017
Snelle uitslag van de testen!
Anoniem, 02-11-2017
Snel in huis en snelle uitslag!
Anoniem, 02-11-2017
Anoniem, 01-11-2017
Prima, duidelijk en makkelijk!
Anoniem, 01-11-2017
Anoniem, 01-11-2017
Snel bezorgd, snel uitslag, discreet en goede instructie van de test (ook via een filmpje te zien). En dat zonder tussenkomst van een huisarts. Fijn!
Anoniem, 01-11-2017
Anoniem, 01-11-2017
Anoniem, 01-11-2017
Snel en makkelijk
Anoniem, 01-11-2017
Prettig contact, snelle uitslag. Heel fijn!
Michelle , 01-11-2017
Anoniem, 01-11-2017
Snelle en goede service. Dank!
Anoniem, 01-11-2017
Anoniem, 01-11-2017
Anoniem en snel
Anoniem, 01-11-2017
Anoniem, 01-11-2017
Zeer goed geholpen
Snel de uitslag binnen
Zeer behulpzaam bij vragen
Anoniem, 01-11-2017
Heel snel de uitslag na makkelijke afname van materiaal!
Anoniem, 01-11-2017
Anoniem, 01-11-2017
Anoniem, 31-10-2017
Anoniem, 31-10-2017
Je krijgt de spullen snel opgestuurd en de handleiding is duidelijk.
Anoniem, 31-10-2017
Discreet, prettige benadering
Anoniem, 31-10-2017
Anoniem, 31-10-2017
Ondanks "on line" contact, is de communicatie toch persoonlijk!
Anoniem, 31-10-2017
Duidelijk test en enorm behulpzaam en geruststellend toen ik iets fout had gedaan waardoor nieuw testbuisje moest worden opgestuurd. Hiervoor hoefde ik alleen verzendkosten te betalen.
Anoniem, 30-10-2017
De testen is snel binnen en wordt discreet verstuurd, de uitslag is ook zeer snel binnen.
Anoniem, 30-10-2017
Bestelling was snel in huis, tests zijn voorzien van duidelijke instructies, uitslagen waren snel per e-mail (via link) binnen, respectievelijk 1 en 2 werkdagen. Soa-poli is sneller en makkelijker dan via de huisarts is mijn ervaring.
Anoniem, 30-10-2017
Laura, 30-10-2017
Anoniem, 30-10-2017
Duidelijk geregeld
Anoniem, 29-10-2017
Anoniem, 28-10-2017
Anoniem, 28-10-2017
Anoniem, 28-10-2017
Snelle levering, duidelijke omschrijving. Goede service.
Anoniem, 27-10-2017
Anoniem, 27-10-2017
Duidelijk en snel uitslag
Anoniem, 27-10-2017
Ik kreeg het rode ding van het plastic zakje met geen mogelijkheid er van af om te plakken. Je krijgt ook een aantal dingen die je niet nodig hebt en dat is verwarrend
Reactie Soapoli-online

Beste

Als er vragen of onduidelijkheden zijn mbt onderdelen van de test mag je altijd bellen of mailen. We helpen je graag verder.

Hartelijke groet Marlous

Amber, 27-10-2017
Zeer goeie en snelle service! Op een woensdag-avond een test uit de muur gehaald bij apotheek Rijken in R'dam, donderdag ochtend urine ingeleverd bij het lab en vrijdag middag de uitslag. Ook de na-zorg en persoonlijke benadering (indien vragen over testen etc.) bijzonder goed. Keep up the good work ladies!
Anoniem, 27-10-2017
Super service, het pakket was de dag na bestellen al binnen. Uitslag van 1 test ook al binnen een dag! Veel beter, minder genant en sneller dan wanneer je het bij je huisarts doet.
Anoniem, 27-10-2017
Snelle levering & snelle uitslag! En alles anoniem! Top!
Anoniem, 27-10-2017
Super snelle en een zeer discrete service. Echt top!
Anoniem, 27-10-2017
Binnen 2 dagen de uitslag, super snel en goed geregeld!
J. , 27-10-2017
Anoniem, 27-10-2017
Anoniem, 27-10-2017
Snel in huis, duidelijke instructies en uitslag al binnen 2 dagen. Had tijdens het afnemen van de test een vraag, deze heb ik gemaild en kreeg binnen 5 minuten een reactie ('s avonds). Super goede service!
Esther, 27-10-2017
Zonder enige twijfel professioneel en deskundig én dienstverlenend!!
Anoniem, 27-10-2017
Anoniem, 27-10-2017
Goed contact, duidelijk en snel!
S, 26-10-2017
Goeie service echt fijn dat je discreet kan testen binnen 2 dagen uitslag ga deze website aanraden
Anoniem, 26-10-2017
Anoniem, 26-10-2017
snel en duidelijk
Anoniem, 26-10-2017
bastiaan, 26-10-2017
Heel duidelijk en vlot!
arend, 26-10-2017
Anoniem, 26-10-2017
Supersnel thuisgestuurd gekregen...Uitslagen volgende dag al per e-mail ontvangen, TOP!!!
Peter , 26-10-2017
Gebruiksvriendelijk, snel en duidelijk
Anoniem, 26-10-2017
Gebruiksvriendelijk, snel en duidelijk.
Anoniem, 26-10-2017
Super snel geregeld
Anoniem, 26-10-2017
duidelijke instructies, snel resultaat
Anoniem, 25-10-2017
super snel en discreet
ook telefonisch fijn geholpen
Monique , 25-10-2017
Snelle uitslag en goede service nadat een test was zoekgeraakt.
Anoniem, 25-10-2017
Snel geleverd en snelle uitslag, duidelijke uitleg. Alles ging moeiteloos.
Saskia, 25-10-2017
Razend snelle levering van de spullen en uitslag van de test.
Per abuis waren de stickers niet op een stickervel geleverd. Ik werd hier direct over teruggebeld en de volgende dag werden deze al na geleverd.
Kortom een zeer goede service!
Inge, 25-10-2017
Anoniem, 25-10-2017
Anoniem, 25-10-2017
Netjes en duidelijk
Anoniem, 25-10-2017
Ik vond 't heel makkelijk om de test te doen. Maar het duurde heel lang voordat ik de uitslag kreeg. Moest er zelf achteraan bellen. Bleek dat mijn mailadres niet duidelijk was. Jammer dat er geen contact over is opgenomen. Werd wel zenuwachtig.
Reactie Soapoli-online

Beste

We hebben elkaar vanmiddag gesproken. Vervelend dat je mailadres niet klopte. Bij het bestellen wordt er wel gevraagd je gegevens goed te controleren.
Als een mailadres niet klopt is het voor ons onmogelijk je de uitslag te geven. Als je nog vragen hebt dan horen we dat graag.

Hartelijke groet

Marlous

Emke, 24-10-2017
Heldere uitleg hoe testen zelf af te nemen. Super snelle uitslagen. Geen gedoe met dokter of GGD afspraken. Keurige terugkoppeling per mail. Betaalbaar. Hoop jullie niet te vaak nodig te hebben, maar ik ben groot fan!
Anoniem, 24-10-2017
Snelle service en duidelijke test met uitleg
Anoniem, 24-10-2017
Snelle, vriendelijke en zorgvuldige serviceverlening.
Krista, 24-10-2017
Duidelijke informatie over de afname, snelle resultaten 3 werkdagen na inleveren. Fijn ook eventuele behandeling ook via Soapoli online wordt aangeboden.
Anoniem, 24-10-2017
Goed geregeld! Testen bij de apotheek gehaald en bij het lab ingeleverd. De volgende dag waren alle uitslagen bekend. Sneller dan ik had verwacht
Anoniem, 24-10-2017
Keurig geregeld allemaal
A, 24-10-2017
De stickers waren verkeerd om geprint waardoor ik op de stickers heb moeten schrijven. Dit verhoogd de foutmarge. Verder alles prima.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Excuses voor het ongemak. Dit is opgepakt met ons distributiecentrum.
Wat betreft de foutmarge. Wij kunnen op meerdere punten controleren of de afname echt bij de klant hoort en vragen altijd na als er iets afwijkt in de gegevens. Wij verwerken alle uitslagen zelf dus zeer weinig kans op fouten.

Hartelijke groet Marlous

Anoniem, 24-10-2017
Goed verzorgd
Anoniem, 24-10-2017
Anoniem, 24-10-2017
Snelle levering, snelle uitslag. Test ziet er profesioneel uit.
Hans, 23-10-2017
Bedankt voor de snelle. Ik werd netjes terug gebeld nadat ik geen gehoor kreeg.
Anoniem, 23-10-2017
Discreet , snel en op tijd
Susan, 23-10-2017
Anoniem, 23-10-2017
1 - 200 van 3625 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.