Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 4054 regels

Alleen kan de verzending wel wat duidelijker vermeld worden op de info folder. Met name dat je het in het weekend niet zomaar kan posten
Nina, 17-01-2018
Anoniem, 17-01-2018
Helder, volledig, accuraat en snel. Geen enkel excuus meer om niet testen!
Anoniem, 17-01-2018
Veilig, betrouwbaar en snel!
Anoniem, 17-01-2018
Anoniem, 17-01-2018
Snel en duidelijk
Klaas, 17-01-2018
Makkelijk te bestellen met goede uitleg over keuze te bestellen testen.
Discreet verzonden pakket.
Duidelijke uitleg en net verpakte te gebruiken materialen.
Makkelijk te retourneren.
Snelle uitslag.
EMD, 17-01-2018
Snel, duidelijke filmpjes, prettig contact.
NN, 17-01-2018
Geweldig. Klant contact word goed onderhouden, je hebt snel antwoord terug. Uitslagen zijn snel binnen. Maandag op de post gedaan, woensdagavond al de uitslag!
Adriana, 17-01-2018
Snel, discreet, duidelijk
Susan, 17-01-2018
Makkelijk en snel. Alles wat ik nodig had zat in het pakket, en binnen 3 dagen uitslag (dag van de verzending mee gerekend).
John, 17-01-2018
Snelle uitslagen en een goed te bereiken klantenservice die je goed te woord staan. Ik ben erg tevreden over de poli.
Anoniem, 17-01-2018
Anoniem, 17-01-2018
Vriendelijke en adequate service. Goede uitleg. Website niet helemaal up-to-date. Zeer helder en vakkundige uitleg.
Stephanie, 17-01-2018
heel tevreden! Dank jullie wel
Anoniem, 17-01-2018
Het mail die ik kreeg, en waarin het resultaat in zou moeten staan, gaf aan dat het resultaat niet (meer) online stond en dat ik contact op moest nemen. Na overleg met een vriendelijke medewerker bleek dat ik niks had en dat het resultaat niet op Android weergeven kan worden. Was dat even schrikken! Gezien de waarde die wordt gehecht aan de anonimiteit vind ik wel dat dit opgelost moet worden. Je moet er tenslotte wel iemand voor bellen.

Wel ben ik erg tevreden over de snelheid waarmee het resultaat beschikbaar was!
Reactie Soapoli-online

beste klant,

Dank je wel voor je complimenten.
Het vermoeden is dat het met Andriod te maken heeft, na ons telefoongesprek heb ik dit direct neergelegd bij onze ICT'er.

Groet Marlous

Anoniem, 17-01-2018
Anoniem, 16-01-2018
Snelle reactie klantenservice. Snelle uitslag! Helemaal top! Zeker gezien je dit niet voor je plezier doet.
Anoniem, 16-01-2018
Hele snelle en goede service, ook kun je altijd terecht met vragen, die zijn in no time beantwoord.
Anoniem, 16-01-2018
Anoniem, 16-01-2018
Anoniem, 16-01-2018
Anoniem, 15-01-2018
Goede uitleg, goed degelijk materiaal en anoniem
Anoniem, 15-01-2018
Makkelijk, snel en betrouwbaar!
Anoniem, 15-01-2018
Prima, duidelijke instructie en snelle uitslag. Erg tevreden
Anoniem, 15-01-2018
Anoniem, 15-01-2018
Professioneel, snel en uiterst behulpzaam
Anoniem, 13-01-2018
Anoniem, 13-01-2018
Anoniem, 12-01-2018
Heel snelle service, niet alleen wat bezorging betreft, maar ook antwoorden op emails. Groot compliment!
Yasser, 12-01-2018
Snelle en duidelijke service
Debbie, 12-01-2018
Duidelijke uitleg voor de afname van de zelftesten en zeer snelle terugkoppeling van de uitslag (een dag na verzending). Het afnemen van het bloed voor de zelftest van HIV en syfilis vond ik wel lastig in gebruik. Ik weet niet of het mij was gelukt voldoende bloed in te leveren voor drie testen.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Zou je mij willen mailen dan kan ik het nagaan voor je.

Groet Marlous

Anoniem, 12-01-2018
Anoniem, 12-01-2018
Bij mijn vraag direct antwoord gekregen over de mail. Ze zijn meedenkend en behulpzaam. Daarnaast een snelle uitslag!
Anoniem, 12-01-2018
Instructies zijn redelijk duidelijk, echter plaatsing van sticker op buisje is niet duidelijk omschreven waardoor dit gemist kan worden. (in mijn geval)
Gelukkig is dit blijkbaar bij aankomst gecorrigeerd waardoor testen toch zijn uitgevoerd.
Snelle verwerking en uitslag werd zeer gewaardeerd.
Ik heb de Testen zelf afgehaald en heb dat ervaren als een beetje ongemakkelijk aangezien meerdere mensen achter de balie mee luisterden met de vraag en daarna gingen overleggen. Begrijp het wel en ben blij met de mogelijkheid maar toch een beetje ongemakkelijk.

Kan me voorstellen dat onzeker ingestelde mensen omdraaien en weglopen omdat het in contrast is met de eenvoudige en open wijze hoe het op internet wordt uitgelegd maar er geen herkenningspunt dat je aan de juiste balie bent gekomen.
Wellicht een tip om iemand die om een test vraagt eerst even apart te nemen in de kamer waar de testen liggen en daar de vragen te stellen dan aan de balie.

Maar over de totale service ben ik erg tevreden.

Reactie Soapoli-online

Beste klant

Al onze testen hebben nummers. Je kunt het nummer van de test doorgeven aan de baliemedewerker dan hoef je niet hard op te zeggen welke je nodig hebt. Deze nummers vind je bij de informatie over het desbetreffende afhaalpunt: https://www.soapoli-online.nl/SOAtest-afhalen
Je kunt ook altijd aan de medewerker vragen of je je vraag privé mag stellen. Bij twijfel kun je ons ook altijd bellen.

Groet Marlous

Anoniem, 12-01-2018
Anoniem, 12-01-2018
Het bestellen en ook het terugsturen is erg makkelijk. Het voelt erg veilig en anoniem. Wel was 1 van de retourenveloppen kapot.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Oh wat vervelend. Ik hoop dat je ons gebeld hebt zodat we je een oplossing konden bieden.

Groet Marlous

Anoniem, 12-01-2018
Anoniem, 12-01-2018
Duidelijke instructies, snelle uitslag
Anoniem, 12-01-2018
Gemakkelijk, duidelijk en snel. Goedkoper dan een bezoek aan de huisarts.
Anoniem, 12-01-2018
Je krijgt super snel de uitslag en word goed geholpen!
Anoniem, 12-01-2018
Anoniem, 12-01-2018
Snel test binnen en snel de uitslag
Anoniem, 12-01-2018
Anoniem, 12-01-2018
Gemakkelijk, snel en discreet.
Anoniem, 12-01-2018
super hulp aangeboden gekregen
celesta, 12-01-2018
goede vlotte en duidelijke service- en uitleg
Anoniem, 12-01-2018
zeer snelle,...accurate service.
Anoniem, 12-01-2018
Snelle uitslag en keurig ook per sms omdat ik dat gevraagd had. Keurige service
Anoniem, 12-01-2018
Zeer gemakkelijk te doen en fijn om het thuis te krijgen. Uitslag zeer snel gekregen, dat is ook fijn!
Veer, 11-01-2018
Duidelijke uitleg. Makkelijk zelf uit te voeren. Snel de uitslag binnen (2 werkdagen).
Anoniem, 11-01-2018
het pakket werd snel geleverd.....en anoniem top en de uitslag was snel bekend ....staat 3 werkdagen voor....bij mij was het dinsdag op de bus en donderdag uitslag super snel ....
Anoniem, 11-01-2018
Snelle service, snelle terugkoppeling. Duidelijke instructie.
Anoniem, 11-01-2018
Snelle levering, duidelijke instructie en snelle uitslag!
Anoniem, 11-01-2018
Anoniem, 11-01-2018
Snelle service, duidelijke instructies
Anoniem, 11-01-2018
Top ! Anoniem voor jezelf zekerheid.
Anoniem, 11-01-2018
Snelle uitslag, goede medisch verantwoorde testkit met goede uitleg. Anonimiteit prima gewaarborgd. Het heeft voor mij de drempel om een SOA-onderzoek te doen verlaagd, waardoor ik het eindelijk durfde!
Anoniem, 11-01-2018
Ik geef jullie niet 5 maar 6 sterren. De service van soapooi online is zowel persoonlijk, telefonisch en per mail zeer klantvriendelijk. Nogmaals dank hiervoor.
Anoniem, 11-01-2018
Duidelijke instructie, makkelijk, en snelle uitslag.
Maandag kreeg ik een anoniem smsje dat ik mij moest laten testen, zelfde dag om 6 uur hier een test besteld, dinsdag was de test thuis afgeleverd en heb gelijk de test afgenomen om hem vervolgens om 4 uur nog op de brievenbus kunnen doen. Donderdag ochtend al de uitslag terug!
Vond het al niet duur maar dit is echt zeker weten het geld waard.
Anoniem, 11-01-2018
Stappenplan is best moeilijk te begrijpen. Moest het soms wel 3 x lezen. Uiteindelijk hielp het filmpje op youtube me er doorheen
Reactie Soapoli-online

Beste A,

Dank voor je beoordeling, van de instructie gaan we heel binnenkort een verbeterde versie uitbrengen. Indien iets niet duidelijk is mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

groet, Klazien

Angelique, 11-01-2018
Goede service!
Anoniem, 11-01-2018
Binnen een uur een reactie ontvangen over mijn vraag aan de klantenservice. Na verzenden afnames, binnen 2 werkdagen alle uitslagen binnen!
Anoniem, 11-01-2018
Anoniem, 10-01-2018
Anoniem, 10-01-2018
Anoniem, 10-01-2018
Erg fijn dat je hiv na weken al kan testen. Snel resultaat.
X, 10-01-2018
Snel, gemakkelijk en goede telefonische bereikbaarheid voor advies.
Anoniem, 10-01-2018
Zowel snel ontvangen als snel resultaat(binnen 2 dagen). Zeker aan te raden om eventuele zorgen weg te nemen!
Willem, 10-01-2018
Snel en makkelijk
Laurette, 10-01-2018
V, 10-01-2018
Deze week heb ik op zondag bij een winkel in de stad de HIV test afgehaald, maandag gedaan en op de post, en dinsdag al uitslag. de test is makkelijk te doen, goed uitgelegd, het filmpje op youtube is ook heel duidelijk. De site geeft goede informatie. Heel fijn dat het zo snel kan! kortom tevreden.
Anoniem, 10-01-2018
De website is heel duidelijk en het pakket wat je krijgt ook. De uitslag was erg snel binnen en je word erg vriendelijk te woord gestaan bij vragen. Ik ben zeer tevreden!
Anoniem, 10-01-2018
Super snel geregeld, per keerende post de uitslag!
Anoniem, 10-01-2018
Anoniem, 09-01-2018
Anoniem, 09-01-2018
Goed geholpen en snelle uitslag
Anoniem, 09-01-2018
Super snel de bestelling binnen, de bloeduitslag een dag na verzenden binnen, super service!
s, 09-01-2018
Heb dag na het afnemen/ posten van mijn bloed de uitslag al binnen echt super! Test zelf lag ook de volgende dag al op de mat, echt super service !
S, 09-01-2018
Snel en anoniem!!
Anoniem, 09-01-2018
goede service goede communicatie goede website
Anoniem, 09-01-2018
Anoniem, 09-01-2018
Snelle verzending van de test, goede instructies, hele snelle uitslag bloedtest (binnen één werkdag van verzending).
Anoniem, 09-01-2018
Anoniem, 09-01-2018
simpel en snel.
Diederik, 09-01-2018
Volgende dag thuis. Binnen 2 werkdage de uitslag. Instructie is ook erg duidelijk.
Anoniem, 09-01-2018
Anoniem, 09-01-2018
Snel, anoniem en duidelijk
Anoniem, 09-01-2018
Ziet er allemaal professioneel en zorgvuldig uit.
Duidelijke uitleg en uiteindelijke uitslag is snel en eenvoudig in te zien.
Ruud, 09-01-2018
Minder rompslomp als bij de huisarts. Kost wel een paar euro, maar daarbij komen ze heel netjes hun afspraken na.
Anoniem, 08-01-2018
Zeer tevreden! Simpel en duidelijk
Anoniem, 08-01-2018
Goede snelle service. Enige minpunt. Eerder op de instructie zetten dat een zaterdag niet de juiste dag is om de test te doen!
Anoniem, 08-01-2018
Duidelijke instructies, behulpzaam aan de telefoon, snelle uitslag.
Anoniem, 08-01-2018
Makkelijk en binnen de gestelde tijd, dus prima! Nog beter is dat er niets aan de hand was... toch n gerust gevoel ;-)
Anoniem, 08-01-2018
Duidelijke instructies en een snelle respons..
Johan, 08-01-2018
Anoniem, 08-01-2018
Anoniem, 08-01-2018
Het afnemen van het materiaal is ingewikkeld vanwege alle stickers etc. Kan makkelijker
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Vervelend dat je het plakken van de 3 stickers als lastig hebt ervaren. Er moeten er 2 op het aanvraagformulier en 1 op het buisje. Als je ons nog zou kunnen inlichten via de mail wat exact ingewikkeld was dan kunnen we dat mee nemen in onze verbeterpunten. Mailen kan naar info@soapoli-online.nl

Groet Marlous

Anoniem, 08-01-2018
Anoniem, 08-01-2018
Altijd en snel bereikbaar. Snelle levering en binnen 1 dag de uitslag! Super fijn
KB, 08-01-2018
Anoniem, 08-01-2018
Anoniem, 08-01-2018
(Relatief) snelle testprocedure, goede online begeleiding, snelle reactie op vraag via e-mail.
Online track-and-trace van je test en receptaanvraag zou nog een goede toegevoegde service zijn.
Reactie Soapoli-online

Beste anoniem,

Dank je wel voor je rating. Zou je, als je dit leest, contact kunnen opnemen? We houden mensen altijd goed op de hoogte van de status van hun receptaanvraag. Graag hoor ik wat je hierin mist zodat wij dit kunnen verbeteren. info@soapoli-online.nl

Hartelijke groet Marlous

Anoniem, 08-01-2018
Anoniem, 08-01-2018
Alles duidelijk en snelle uitslag .Zeer tevreden
Anoniem, 06-01-2018
Aan de prijzige kant, echter snel geleverd en binnen 2 dagen zijn de resultaten binnen!
Reactie Soapoli-online

Dank je wel voor je mooie rating.
In dit bedrag zit de complete service mbt advisering, doortesten en begeleiding in de nazorg. Testen via Soapoli-online is goedkoper dan testen via de huisarts.
Mocht je hier nog vragen over hebben dan horen wij dat graag.

Goed weekend gewenst. Groet Marlous

Gerrit, 06-01-2018
Snelle service, geweldig. Ik raad het iedereen aan, leef geen dagen in onzekerheid maar bestel meteen bij twijfel.
Anoniem, 05-01-2018
Snel, deskundig en betrouwbaar. Fijn dat ik een extra mail kreeg dat de bestelling betaald was toen ik de link niet automatisch kreeg.
Anoniem, 05-01-2018
Snel, helder en makkelijke toegang tot bestelling van de test, uitslag, vervolgstappen
Marie-Louise, 05-01-2018
Duidelijke instructies, erg degelijk materiaal en snel resultaat!
Ronnie, 05-01-2018
Anoniem, 05-01-2018
Zeer snelle uitslag
Anoniem, 05-01-2018
Bedankt voor het meedenken, betreffende de dubbele testen. De uitslag is heel snel en voelt vooral heel betrouwbaar. Bedankt!!
Kevin, 05-01-2018
Erg makkelijk te bestellen. Had de test snel binnen, het was eenvoudig af te nemen en ik kreeg de uitslag twee dagen na het opsturen al binnen. Erg tevreden!
Anoniem, 05-01-2018
Super snel en anoniem......goede service!!
Anoniem, 05-01-2018
Wauw, wat een goede service. Binnen twee dagen alle uitslagen binnen en zelfs binnen een dag mijn meest gevreesde hiv uitslag! Gelukkig was er bij mij niets aan de hand, maar mocht ik nazorg nodig hebben gehad dan kon deze website dat ook geven. Erg blij dat dit bestaat, want voor mij was de drempel om mij te laten testen er nauwelijks. Bedankt toppers!
Anoniem, 05-01-2018
Echt super handig, vooral als de stap naar de dokter te groot is. Kun je er zo toch achter komen of je iets hebt. De test is super duidelijk uitgelegd dus fout kan het niet gaan
Anoniem, 05-01-2018
Super snel en duidelijk
Gert, 05-01-2018
Goede beschrijvingen van hoe de tests uit te voeren.
Discreet.
Snel.
Anoniem, 05-01-2018
Prettige gang van zaken. Snelle reactie!!
Anoniem, 05-01-2018
Snel en betrouwbaar.
Anoniem, 05-01-2018
nvt
Anoniem, 05-01-2018
Duidelijke uitleg en instructies, eenvoudig in gebruik. Snelle verwerkingstijd tot uitslag.
Anoniem, 05-01-2018
Anoniem, 05-01-2018
Anoniem, 05-01-2018
hans, 05-01-2018
Netjes en snel.
Anoniem, 04-01-2018
Snel, accuraat en discreet
petra, 04-01-2018
Anoniem, 04-01-2018
Snel en discreet
Anoniem, 04-01-2018
Duidelijke informatie in handleidi gen. Zeer tevreden met de snelle service!
Anoniem, 04-01-2018
Super snelle verzending en uitslag
Anoniem, 04-01-2018
Goede toelichting op hoe je de test moest uitvoeren. Meteen de volgende dag al de uitslag.
Anoniem, 04-01-2018
nvt
Anoniem, 04-01-2018
Anoniem, 04-01-2018
Anoniem, 04-01-2018
Snel en goede uitleg
Chris, 04-01-2018
Netjes en makkelijk en snel.
Anoniem, 04-01-2018
Super snel verzonden, super snelle uitslag. Duidelijk. Top!
Puck, 04-01-2018
Anoniem, 04-01-2018
Heel fijn om het zo makkelijk thuis te kunnen regelen! Alles komt snel binnen en de uitslag krijg je ook snel weer terug!
Anoniem, 04-01-2018
Snelle levering van het materiaal en de uitslag was ontzettend snel binnen.
Anoniem, 04-01-2018
Anoniem, 04-01-2018
Ik had nog een vraag dus belde ik
Nog nooit zo een fijn telefoongesprek gehad top gwn als ik een cijfer kon geven was het zeker een 10+
Cigdem, 04-01-2018
De beschrijving Hoe je de test moet doen was duidelijk. Uitslag was ook snel binnen
Anoniem, 04-01-2018
Snel en betrouwbaar
Anoniem, 04-01-2018
Duidelijke uitleg bij afname van de samples, zowel bloed als urine. Zeer snelle resultaten, zelfs rond oud en nieuw. Bloedafname was wellicht wat lastiger dan ik in eerste instantie had verwacht, stond niet echt een duidelijke uitleg hoe je kon versnellen dat er bloed zou komen, dit is wellicht nog een verbeterpunt.
Reactie Soapoli-online

Beste Rik

Hartelijk dank voor je beoordeling. Het afnemen van bloed is een klusje waar je even een paar minuten voor moet zitten. Een dieper gaatje bloed beter, misschien is dat een tip voor een volgende keer.

Groet Marlous

Rik, 04-01-2018
Anoniem, 03-01-2018
Anoniem, 03-01-2018
Perfecte service. Heel fijn dat het via post kan. Ik twijfelde alleen even of het ook via urine moest? dat vond ik niet helemaal duidelijk. Uiteindelijk na wat googlen was het duidelijk dat ik alleen wattenstaafje hoefde te gebruiken.
Wat ik vooral fijn vind is dat ik zo snel de uitslag kreeg!
Reactie Soapoli-online

Beste Esther,

Bij twijfel kun je altijd ons bellen of mailen. We kunnen je direct duidelijkheid geven.

Dank voor je positieve rating. Hartelijke groet Marlous

Esther, 03-01-2018
Op dinsdag verstuurd en op woensdag al een uitslag! Top service!
Anoniem , 03-01-2018
Anoniem, 03-01-2018
Anoniem, 03-01-2018
Snelle levering, duidelijke uitleg en uitslag binnen een werkdag. Top!
Anoniem, 03-01-2018
Eenvoudig snel en betrouwbaar
Anoniem, 03-01-2018
Fijne duidelijke en anonieme communicatie, en toch voelt het veilig en vertrouwd.
Kim, 03-01-2018
Anoniem, 03-01-2018
Anoniem, 03-01-2018
Anoniem, 03-01-2018
Duidelijke instructies!
Er mag wel beter gewaarschuwd worden dat je de tests alleen Ma-do moet versturen! (vooral als op de website vermeld staat op werkdagen).
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

We nemen deze opmerking mee in de verbetering van de instructie. Hartelijk dank hiervoor.

groet Marlous

Anoniem, 03-01-2018
Anoniem, 03-01-2018
Super volledig, met goede duidelijke instructies en hele snelle terugkoppeling
Anoniem, 03-01-2018
Snel en discreet
Anoniem, 02-01-2018
Zeer tevreden
Anoniem, 02-01-2018
Goede instructies, binnen een dag uitslag.
Volledig anoniem, wat soms erg prettig kan zijn.
Ik hoop het nooit meer nodig te hebben, maar dit kan een hoop ellende besparen.
Anoniem, 29-12-2017
Nu al een aantal keren testen uit laten voeren. Super duidelijke instructie bij de testen. Snelle uitslag. Nu rond de feestdagen de eerste uitslagen al doorgekregen. Met de melding dat de andere uitslagen na het nieuwjaar volgen. Kortom super makkelijk en goede service. Een erg tevreden klant dus
Anoniem, 29-12-2017
Snelle levering, duidelijke uitleg, discreet, laagdrempelig. Snelle uitslag via de mail.
Anoniem, 29-12-2017
Alles ging snel en makkelijk en discreet.
Patricia, 29-12-2017
Werkt snel en goed!
Anoniem, 29-12-2017
Fantastische ! Netjes en snel
Anoniem, 29-12-2017
Vriendelijke snelle service zowel per telefoon als per email
Anoniem, 29-12-2017
Ben erg tevreden. Alles ging vlot, goede instructies. Ook op enkele vragen mijnerzijds, direct reactie, erg correct en vriendelijk! Komt alles bij elkaar zeer professioneel over.
Anoniem, 29-12-2017
Anoniem, 29-12-2017
Anoniem, 29-12-2017
Anoniem, 29-12-2017
Goed: De uitleg was allemaal erg duidelijk en volledig op de formulieren.
Slecht: De volgorde van de stappen. Ik heb de stappen gevolgd op het formulier. Ik had de vaginale afname al gedaan en toen las ik bij stap 4 dat je de afnames niet kan opsturen op een vrijdag en/of met feestdagen ertussen. Dit was bij mij het geval. Ook is het misschien handig om dit dikgedrukt op de formulieren te zetten.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. De instructie wordt aangepast en je opmerkingen nemen we mee in de volgende versie.

met vriendelijke groet,
Klazien Visser

Suzanne, 28-12-2017
Goede service, heldere antwoorden, veilig, snelle uitslag.
Anoniem, 28-12-2017
Anoniem, 28-12-2017
Goeie en snelle mail contact en altijd goed geupdate gehouden van de status van mijn test nadat het fout ging bij postnl..
Anoniem, 28-12-2017
Anoniem, 28-12-2017
Eenvoudig, super klantvriendelijk, vertrouwelijk, en erg snel bericht.
Anoniem, 27-12-2017
Anoniem, 27-12-2017
Wat een goede service wordt er hier verleent. Oprechte betrokkenheid. Snel en efficiënt.
Dank.
Anoniem, 27-12-2017
Anoniem, 27-12-2017
zie eerdere beoordeling
Anoniem, 27-12-2017
Anoniem, 27-12-2017
Anoniem, 27-12-2017
Anoniem, 27-12-2017
Anoniem, 27-12-2017
Er werd niet duidelijk gemaakt dat de prijs uit eigen zak betaald moest worden. Ik snap ook wel dat als je net voor je zelf begint dat je dan lekker wil cashen. Maar dan nog is het niet chique en helemaal niet chique als je daar als cliënt als zijnde een zwakkere partij bent. De volgende keer wordt het een klacht.
Reactie Soapoli-online

Beste anoniem,

Wat vervelend dat het niet duidelijk voor je was dat Soapoli-online een webshop is. Na het selecteren van de testen reken je af met Ideal of een vooruitbetaling. Het is mogelijk een factuur op te vragen bij ons zodat je die kunt indienen bij je zorgverzekering. Het is afhankelijk van je zorgverzekering, en of je je eigen bijdrage al hebt opgemaakt, of dit vergoed word.
Als iets vragen oproept bel ons of mail dan kunnen we het uitleggen.

met vriendelijke groet,
Klazien Visser

Anoniem, 27-12-2017
Hele goeie service en heel snel.
Anoniem, 27-12-2017
Duidelijke handleiding, prima afhandeling
Anoniem, 27-12-2017
Snelle service zowel wb toesturen pakketje als testmateriaal onderzoeken en uitslag mailen.
Daarnaast komen de site en de dames erachter vriendelijk en betrouwbaar over.
Anoniem, 27-12-2017
Anoniem, 25-12-2017
Zelfs op zondag krijg ik een reactie via de mail! Hele fijne service
Anoniem, 25-12-2017
Anoniem, 24-12-2017
Goede snelle en betrouwbare service
Anoniem, 24-12-2017
Uitslag werd maar deels geleverd.
Pas na navragen kregen we de rest. Vanaf dat moment wel goede service.
Ook positief is dat we de link voor de beoordeling opnieuw toegestuurd kregen
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Wat vervelend dat je uitslag onvolledig was. Samen met ons laboratorium streven we ernaar alle uitslagen zo snel mogelijk te verstrekken. Goed te horen dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice zodat deze uit kan zoeken wat de reden van de vertraging is.

Met vriendelijke groet,
Klazien

Anoniem, 23-12-2017
Discreet netjes en snel
Anoniem, 23-12-2017
zeer snelle levering en uitslag van de test. heel fijn
Bohte, 23-12-2017
1 - 200 van 4054 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.