Condooms kopen met een smalle beurs

Herken je het, je wilt wel veilig vrijen maar dat kost geld en daar heb je helaas geen zakken vol van. Wij hebben enkele tips voor je verzameld om ervoor te zorgen dat je lekker én veilig kan vrijen zonder dat je hier meteen straatarm van wordt.

Tip 1 

  • vergelijk prijzen. Lang leve het internet want zo kan je zonder dat je alle winkels af hoeft discreet checken waar je het goedkoopst condooms kan kopen. Bestellen via internet kan natuurlijk ook, lekker makkelijk, dan hoef je er geeneens de deur voor uit. Wij bestellen via www.condoomanoniem.nl super veel keuze in goede en betaalbare condooms en ze sturen ze nog gratis op ook!

Tip 2

  • ben je onder de 25 jaar? dan kan je kijken of er bij je lokale GGD een Sense spreekuur voor jongeren wordt gehouden. Via het Sensespreekuur kan je soms gratis of tegen een zeer laag bedrag condooms aanschaffen. Kijk voor info en een locatie bij jou in de buurt op www.sense.info.

Tip 2A 

  • koop groot in, koop je condooms per stuk of per 3 stuks dan betaal je altijd meer dan als je meteen kiest voor een grotere hoeveelheid.

Tip 2B 

  • besluit je om een grote hoeveelheid condooms te kopen check dan vooraf wat de houdbaarheidsdatum van de condooms is. 100 condooms met een houdbaarheidsdatum tot over 5 maanden lijken misschien goedkoop maar als je ze voor deze datum niet gebruikt moet je ze weggooien. Zo zonde!

Tip 3

  •  kijk ook in de schappen van budget supermarkten als Lidl en Aldi ook hier kan je terecht voor condooms.

Tip 4  

  • heb je helemaal geen geld? Dan kan je altijd op internet gaan zoeken naar mogelijkheden om gratis condooms te krijgen. Zo zijn er zorgverzekeringen die gratis condooms bij een verzekeringspakket voor jongeren aanbieden, handig toch?

Tip 5 

  • hoe krap je beurs ook is..een kind is duurder en een SOA krijgen is het niet waard!Test anoniem & discreet op SOA via Soapoli-online

Maak jij je zorgen over SOA? Ga voor zekerheid en anonimiteit via Soapoli-online. Alle soa testen worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, deze testen worden op dezelfde wijze geanalyseerd als testen van de GGD en de huisarts. Net zo betrouwbaar. Uitslagen mag je binnen 3 werkdagen verwachten en ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden als een behandeling nodig blijkt te zijn.


Reacties

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.