Anoniem en laagdrempelig vragen over een SOA stellen aan deskundigen, hulp krijgen bij een SOA-test en/of gratis een hiv-test doen en binnen een minuut de uitslag krijgen, dat kan binnenkort tijdens het allereerste pop-up SOA-spreekuur. Soapoli-online toert vanaf 15 maart door het land met een laagdrempelig spreekuur bij apotheken.

 Loop jij met een vraag over SOA rond of wil je graag ondersteuning bij de afname van je SOA test? Kom dan voor een gratis consult naar het Pop-up SOA spreekuur. Soapoli-online toert de komende twee weken door Nederland met een SOA spreekuur. De spreekuren worden verzorgd door een BIG geregistreerd SOA verpleegkundige. De spreekuren vinden plaats in de volgende plaatsen; Maastricht, Den Bosch, Rotterdam, Culemborg, Utrecht, Borne, Almelo, Goes, Amsterdam, Franeker, Bergen en Alkmaar.

Toegang tot het spreekuur is gratis, er worden geen consultkosten gerekend. Tijdens het spreekuur kunnen geadviseerde testen direct worden gekocht in de betreffende apotheek of verkooppunt. Soapoli-online biedt haar klanten de mogelijkheid gratis* een hiv sneltest te doen tijdens het Pop up SOA spreekuur. Het zijn inloopspreekuren. Het is wel mogelijk bij desbetreffende apotheek het eerste uur dat we er zitten een plekje reserveren.

Check hier de agenda

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI