Heb jij ook een ex partner met wie je lang samen bent geweest? Zijn jullie sinds kort of al wat langer uit elkaar? En zie je je ex partner nog weleens?

Zo op internet zoekend vond ik allerlei verhalen over seks met je ex. Uit de verhalen haal ik vooral dat veel mensen het prettig vinden om nog eens seks met hun ex te hebben. De redenen zijn erg verschillend. Zo heeft de één seks met een ex om gewoon nog een keer bevestigd te krijgen dat een relatiebreuk beter is, een ander vindt het moeilijk om de liefde van zijn of haar leven los te laten en neemt genoegen met af en toe seks en wat me ook opviel was dat seks met je ex ook vooral fijn is. Je ex partner weet wat jij fijn vindt en jij durft meer van jezelf te laten zien omdat je ex vertrouwd voelt. Seks met je ex klinkt als een goeie oplossing voor singles die niet iedere keer een one-night-stand willen.

Natuurlijk kan seks met je ex ook vervelende kanten hebben. Zo kan er bij jou of je ex een nieuwe partner in het leven zijn gekomen. Niet alleen emotioneel lastig, maar ook als het gaat om je risico op een SOA. Want als je lang een relatie hebt gehad ben je vast gewend zonder condoom met je ex te vrijen. Zonder condoom seksen met je ex terwijl hij of zij of misschien ook andere sekspartner(s) heeft is een risico om iets op te lopen. Andersom, als jij naast je ex nog andere sekspartners hebt, kan voor je ex ook een verhoogd risico op chlamydia of gonorroe geven.

Wat moet je doen als je zonder condoom seks hebt gehad met je ex en je weet zeker dat hij of zij het ook zonder condoom met anderen doet? Zorg dat je 10 dagen na het laatste sekscontact je laat testen op chlamydia en gonorroe. Chlamydia en gonorroe kan je overgedragen krijgen als je vaginale, anale of orale (pijpen en beffen) seks hebt gehad. Afhankelijk van het soort seks wat je hebt gehad neem je lichaamsmateriaal af op de plek waar je risico hebt gelopen. Om even een voorbeeld te noemen heb je als vrouw vaginale seks gehad met je ex dan strijk je om chlamydia en gonorroe te testen met een wattenstaafje je vagina. Ben je een man en heb je vaginale seks gehad dan kan je chlamydia en gonorroe testen door de eerste straal ochtendurine op te vangen voor een SOA onderzoek.

Heb je hem gepijpt of heb je haar alleen gebeft dan doe je er verstandig aan eventuele SOA in je keel uit te sluiten. Ben je ongerust en wil je helemaal zeker zijn omdat je toch een naar gevoel hebt van je seks met je ex? Wil je helemaal “schoon” een nieuwe relatie in test dan niet alleen via een uitstrijk op chlamydia en gonorroe maar zorg ook dat je een bloedonderzoek op syfilis en hiv doet. Wil je graag SOA testen maar weet je niet welke SOA test je nodig hebt? Doe dan onze SOA-testwijzer en ontvang in enkele seconden een gratis soa-test advies. Kom je er niet uit of heb je liever gratis een persoonlijk advies? Mail dan naar info@soapoli-online.nl of kijk bij contact voor telefonisch overleg.

4 reacties
Morena Van Martins
vrijdag 27 maart 2020
Ik heb een fout gemaakt door mijn vriend te bedriegen en hij heeft het uitgemaakt. Ik kan echt niet uitleggen hoe het is gebeurd, maar mijn grootste spijt was toen mijn vriend wist dat ik hem bedroog en toen vertelde hij me dat het tussen ons was. Ik hou zoveel van hem, maar ik weet echt niet hoe ik mezelf zo'n fout heb laten maken, ik smeekte hem, maar hij weigerde te luisteren. Het leven was eenzaam en mijn gedachte om voor altijd bij hem te wonen was bijna weg toen ik getuigenissen van mensen tegenkwam die Lord Bubuza heeft geholpen. Ik nam contact op met Lord Bubuza en vertelde hem alles wat er was gebeurd en hij beloofde me te helpen. Lord Bubuza vertelde me dat Nicole me zal vergeven en met me zal trouwen. Ik geloofde hem eerst niet, maar nadat ik de items had gekocht, sprak Lord Bubuza de spreuk uit en zei hij me te wachten op resultaat. Uren later belde Nicole me en vroeg waar ik was, vertelde ik hem, hij kwam huilend en smeekte me hem terug te accepteren. Hij heeft me voorgesteld en we zijn nu 2 jaar getrouwd en we hebben samen een dochter. Het was als een droom, maar ik ben gaan begrijpen dat Lord Bubuza een God OP AARDE is.. Neem contact op met Lord Bubuza voor elke vorm van hulp via Whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

William Kruger
maandag 15 november 2021
Ik wil heer Bubuza keer op keer bedanken voor zijn hulp met zijn betovering om de Powerball-jackpot van $ 169 miljoen ($ 168.500.000) te winnen. Mijn naam is William Kruger, ik kwam verschillende getuigenissen tegen van mensen die heer Bubuza bedankten voor het helpen winnen van een loterij, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem hoe lang ik al speel en probeer een loterij te winnen zonder geluk reageerde heer Bubuza en beloofde me te helpen met zijn spreuk om ook een loterij te winnen. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en waar ik de loterij moest spelen. Ik deed wat hij opdroeg en zie, ik werd een jackpotwinnaar van $ 169 miljoen dollar ($ 168.500.000). Ik kan maar niet stoppen Lord Bubuza te bedanken, zoek je een lening? Bent u failliet en heeft u financiële hulp nodig? Je kunt ook een loterijwinnaar zijn. Neem contact op met lord Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

mevrouw Astrid Zehbe
maandag 14 februari 2022
Mijn man verliet me voor een andere vrouw, hij zei dat hij wilde scheiden,,,Dr Sacre help me met is de macht om mijn man terug te krijgen, hij annuleert de scheiding en we zijn weer bij elkaar heeft één gelukkig gezin contact met Dr Sacre op WhatsApp-nummer ( +2349076034359)

mevrouw Astrid Zehbe

Avram Sergiu
vrijdag 29 december 2023
Ik verloor mijn huwelijk en mijn prachtige huis, verwoest door ongeluk, toen ik mijn vrouw zag weglopen vanwege de leugens waarmee ze werd gevoed en onzekerheden die nooit waar waren. Ik heb vanaf het begin gezworen nooit een bedrieger te zijn en bleef standvastig om ervoor te zorgen dat ik een gelukkig huis bouwde, maar helaas vertrouwde ze me nooit genoeg. Ik heb maandenlang rondgezworven in een poging haar terug te krijgen en heb hulp gezocht bij verschillende bronnen, waaronder haar tussenkomst van de familie, maar dat leverde nooit succes op. Ik kwam in contact met Dr. Ilekhojie aan wie ik al in een eerder stadium twijfelde toen ik met hem in contact kwam. Ik moest de hoop levend houden en voldeed aan de procedures, precies zoals hij mij alles uitlegde. Hij verzekerde me van haar terugkeer, die na drie dagen plaatsvond, en ik moet nog woorden vinden om uit te drukken hoe gelukkig en dankbaar ik ben, wetende dat mijn zoon en ik zijn moeder thuis hebben. Bedankt dokter Ilekhojie voor het terugbrengen van geluk in ons leven. Hulp nodig, neem contact op met deze geweldige Dr. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI