Vandaag nog een SOA-test doen?

Zit jij in een situatie dat je het liefst zo snel als mogelijk de uitslag van je SOA test wilt? Dan hebben wij van Soapoli-online een oplossing voor je. Naast ruime besteltijden, je bestelling wordt bij ons op werkdagen tot 19.30 direct verwerkt zodat je deze de volgende de dag in huis hebt. Je kan je SOA test ook afhalen bij een van onze afhaalpunten. 

Hoe gaat het afhalen van een SOA test?

Weet je al welke SOA test je wilt doen kijk dan op Test Afhalen om een afhaallocatie te vinden die dicht bij jouw in de buurt zit en check op de pagina of ze de SOA test van je wens verkopen. Bij het afhaalpunt noem je het nummer van je keuze en je krijgt je test in een blanco doos overhandigd. Een aantal van onze afhaallocaties hebben een automaat. Bij deze locaties hoef je niet naar binnen als je wilt maar kan je je SOA test uit de automaat halen.

Weet je nog niet welke SOA test je nodig hebt?

Kijk dan op onze SOA-testwijzer. Selecteer je geslacht en met een paar klikken ontvang je een passend SOA test advies.

Hoe neem je zelf een SOA test af

Bij iedere Soapoli-online test zit een uitgebreide beschrijving die je stap voor stap door de afname helpt. De afname is eenvoudig uit te voeren. Daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid om contact op te nemen als je nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt.

Wanneer krijg ik de soa test uitslag?

Soapoli-online verstrekt je binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het lab je uitslag. 

Ik wil liefst zo snel als mogelijk de uitslag van mijn SOA test?

Wil jij zo snel mogelijk zekerheid over SOA? Lever dan voor 13.00 op werkdagen van maandag tot donderdag je afname in bij STAR-SHL aan de Vlambloem 21 in Rotterdam. Je ontvangt dan van ons de volgende dag de uitslag, vergeet niet de code van je test te activeren.Test anoniem & discreet op SOA via Soapoli-online

Maak jij je zorgen over SOA? Ga voor zekerheid en anonimiteit via Soapoli-online. Alle soa testen worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, deze testen worden op dezelfde wijze geanalyseerd als testen van de GGD en de huisarts. Net zo betrouwbaar. Uitslagen mag je binnen 3 werkdagen verwachten en ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden als een behandeling nodig blijkt te zijn.


Reacties

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.