Condoominstructie

Vrijen met condoom is een van de meest effectieve manieren om overdracht van SOA en om zwangerschap te voorkomen. Condoomgebruik is succesvol als je een condoom op zak hebt, het condoom op de juiste wijze gebruikt en als je condoomgebruik bij je sekspartners ter sprake kan brengen. In de
onderstaande documenten hebben we voor jou de belangrijkste instructies en tips voor juist gebruik op een rijtje gezet.

Condooms gebruiken lijkt makkelijk, toch adviseren we iedereen om te oefenen met het omdoen van condooms.
Met gemak een condoom op de juiste wijze aanbrengen voorkomt teleurstellingen en draagt bij aan een positieve sekservaring voor jou en je sekspartner.

 

Bekijk de video hierboven en lees onze condoominstructie en tips voor het succesvolle gebruik van condooms.

Is er iets misgegaan tijdens het vrijen met condoom en vraag jezelf af wat je nu moet doen, of wat je vooral niet moet doen lees dan meer in wat te doen als het condoom afglijdt bij vaginale seks of wat te doen als het condoom afglijdt bij anale seks.

Bekijk ons filmpje waarin we een condoomdemonstratie en tips geven.

 

 

 

 

 

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.