Je soa test afhalen bij apotheek Westblaak in Rotterdam

Wil je graag je SOA test van Soapoli-online ophalen in Rotterdam?

Ontvang jij je SOA test liever niet over de post of wil je het liefst vandaag nog je SOA test afnemen, dan is het ook mogelijk je SOA test van Soapoli-online af te halen. Bij Apotheek Westblaak kan je op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 terecht. Je kunt je SOA test zonder afspraak of vooraankondiging anoniem ophalen. 

Je SOA test afhalen bij apotheek Westblaak in Rotterdam.

Bij Apotheek Westblaak kan je je test in de apotheek ophalen.  Je vraagt naar het nummer van de test, zie voor beschikbare testen de tabel onder op deze pagina. Je kunt pinnen of contant betalen. Op je afschrift zie je de naam van de apotheek. Er wordt geen rekening gestuurd naar je zorgverzekering. 

En wat dit afhaalpunt extra uniek maakt is dat het dichtbij het laboratorium is. Als je ergens een plek kunt vinden om je afnames te doen dan kun je het daarna persoonlijk afgeven bij ons laboratorium STAR MDC in Rotterdam op Vlambloem 21 (wijk Ommoord). Lever je het op werkdagen voor 12 uur in dan hebben we de uitslag de volgende werkdag al voor je. 

 

Adres afhaalpunt Rotterdam:

Westblaak 34

3012KM Rotterdam

 

Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.30

Dinsdag 08.30 - 17.30

Woensdag 08.30 - 17.30

Donderdag 08.30 - 17.30

Vrijdag 08.30 - 17.30

                                                                                                                                             

Welke SOA testen liggen er in apotheek Westblaak te Rotterdam?

Code*   Afnamelocatie  SOAtest        Prijs         
       
1 Urine (Let op alleen betrouwbaar voor mannen)    Chlamydia labtest 36,95
9 Urine (Let op alleen betrouwbaar voor mannen) Chlamydia en gonorroe labtest  46,95
       
2 Keel of vagina of anus  Chlamydia labtest 36,95
10 Keel of vagina of anus Chlamydia en gonorroe labtest 46,95
       
17 Bloed Syfilis en HIV 52,00

* de code van de test die je graag wilt hebben kun je aan de winkelmedewerker doorgeven zodat het niet nodig is hardop te zeggen welke soort test je wilt hebben.

Let op: urine testen zijn alleen geschikt voor mannen

 

Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort? 

Medewerkers van de apotheek kunnen je niet adviseren. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed kijkt op Soapoli-online wat je wilt kopen. Bekijk onze SOA-testwijzer voor een gericht testadvies behorend bij jouw gelopen risico. Kom je hier niet uit neem dan contact op met de medewerkers van Soapoli-online; zij helpen jou graag verder.

SOA-testwijzer

Blijkt dat je een chlamydia hebt na de test? 

Als je via ons getest bent en het blijkt dat je een chlamydia hebt dan biedt apotheek Westblaak de unieke service jouw recept, die via ons is uitgeschreven, in de 24/7 automaat te leggen. Zo kun je jouw recept discreet ophalen wanneer het jou uitkomt.

Hoe gaat het in zijn werk?

In dit filmpje wordt uitgelegd hoe onze procedure eruit ziet. Ipv bestellen via onze site haal je je test op bij de apotheek Westblaak in Rotterdam. Zodra je de test in huis hebt activeer je je test met je activeercode en zo kunnen wij jou je uitslag verstrekken.

 

Vragen? Neem gerust contact op: klantenservice@soapoli-online.nl

                            

 

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.