Over ons

Wij zijn, Klazien Visser en Marlous Lasschuyt, BIG geregistreerde verpleegkundigen en de oprichters van Soapoli-online, wij hebben beiden jarenlang gewerkt voor een SOApoli van de GGD. In 2012 is Soapoli-online opgericht nadat wij in de spreekkamer steeds meer mensen zagen die liever in alle anonimiteit SOA willen testen, liefst zonder een gesprek met een arts of verpleegkundige. De insteek was iets op te richten waar mensen in volledige discretie zelf hun SOA test en behandeling konden regelen.

De dienstverlening 

De dienstverlening van Soapoli-online is uitzonderlijk. Van testadvies tot nazorg; wij bieden dit alles. Wij vinden het belangrijk, dat als mensen kiezen voor een alternatief als in een SOAzelftest, er geen kwaliteit van zorg ingeleverd hoeft te worden maar dat je in alle comfort en discretie je betrouwbaar en goed geinformeerd kunt laten testen. 

Soapoli-online staat voor kwaliteit, dienstverlening, persoonlijke zorg en streeft naar de hoogsthaalbare service. Dit heeft zij bewezen in verschillende onafhankelijke onderzoeken:

Soapoli-online kwam als best scorende aanbieder uit het onderzoek van het RIVM in 2016.

Soapoli-online staat vermeld op de website van Soaaids Nederland

Soapoli-online staat voor het tweede jaar als best scorende aanbieder in de Advieschat. 

 

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met professionele en gecertificeerde partners. 

Maak kennis met ons team:  

 

Peter Leusink, huisarts en seksuoloog. Werkzaam als huisarts bij huisartsenpraktijk de Huisarts. Dhr Leusink superviseert binnen Soapoli-online. Oa INSTI valt onder zijn supervisie. 

 

Praktijk de Huisarts is medisch eindverantwoordelijke van Soapoli-online. 

 

 

 

 

                

Klazien Visser, oprichter van Soapoli-online. BIG geregistreerde verpleegkundige met jarenlange ervaring in de SOA bestrijding werkzaam voor de GGD en nu sinds 2012 actief met Soapoli-online.

 

 

Suzan Mantel, huisarts bij huisartsenpraktijk de Huisarts. 

 

 

 

Marlous Lasschuyt, oprichter van Soapoli-online. Heeft net als Klazien jarenlang bij de GGD gewerkt als SOA verpleegkundige en de SOApoli voor regio Midden Holland gecoordineerd.  

 

 

 

Sandra Brand, doktersaasistente en spreekuurondersteuner.  

 

Remko van der Ham (niet op de groepsfoto), dermato-veneroloog Werkzaam poli dermatologie in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Naast dermatologie is zijn aandachtsgebied SOA.

 

Patricia Heerbaart (niet op de groepsfoto), Huisarts van huisartsenpraktijk de Huisarts. 

 

 

 

 

  STAR-SHL is ons medisch diagnostisch laboratorium. ISO gecertificeerd

Beveiliging 

Om je anonimiteit te garanderen werken we met uitsluitend veilige sites. Zo heeft de website van Soapoli-online een SSL certificering.

Wij ontvangen alle uitslagen gecodeerd via een beveiligde webomgeving van Vanad. Wij zorgen dat de testresultaten in begrijpelijke taal geanonimiseerd zo snel mogelijk bij de klant komen. 

Onderdelen van onze dienstverlening:

SOAtestadvies

Om betrouwbare resultaten te krijgen moet je om te beginnen goed weten wat je gelopen risico is. Wij hebben een tool ontwikkeld de SOAtestwijzer (gebaseerd op NHG standaarden) die je een testadvies geeft bij het gelopen risico. Wil je liever advies op maat? Bel of mail ons en wij kunnen je direct adviseren wat te testen bij jou gelopen risico. Het kan ook zijn dat we je dan toch naar je huisarts, GGD of een specialist verwijzen. Het kan ook nog zomaar zijn dat als je geen risico hebt gelopen dat we je dan het advies geven dat testen niet nodig is.

Ondersteuning in het afnemen van de testen

Het kan zijn dat je het heel spannend vind of er tegen op ziet de testen zelf af te nemen. Wij kunnen je daarbij ondersteunen. Bel of mail ons en wij kunnen je hierin adviseren of mee denken in alternatieven.

Partnerwaarschuwing

Als blijkt dat je via ons positief bent getest op een SOA dan is het belangrijk dat jouw sekspartners ingelicht worden. Wij kunnen je hierin ondersteunen als je dat wilt. Neem contact op over de mogelijkheden. 

Kwaliteit waarborging

Onze testen verkopen wij via meerdere kanalen. Om ons te houden aan alle wetten en kwaliteitseisen hebben wij met deze partners overeenkomsten afgesloten. Zo waarborgen en garanderen wij jou de beste zorg en de beste kwaliteit.

 

Ben je een professional en wil je meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze. Neem dan gerust contact met ons op. 

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.