Je afname verzenden bij temperaturen hoger dan 25 graden

Je afname verzenden bij temperaturen hoger dan 25 graden

Is het warm weer, boven de 25 graden, dan is het van belang om je afname niet te lang aan een te hoge temperatuur bloot te stellen. Hieronder lees je op welke wijze je het beste je afname kan verzenden. 

Hoe verzend ik mijn afname als de buitentemperatuur hoger is dan 25 graden?

  • Doe de afname op de dag van verzending; dit is maandag tot en met donderdag.
  • Bewaar je afname koel tot verzending  (bijvoorbeeld in de koelkast, deze mag niet kouder staan afgesteld dan 5 graden).
  • Verzend je afname via een PostNl postkantoor bij bijvoorbeeld een supermarkt, hier is ide temperatuur perfect zodat je afname ook na het inleveren op de juiste temperatuur blijft.

 

 

 

 

 Test anoniem & discreet op SOA via Soapoli-online

Maak jij je zorgen over SOA? Ga voor zekerheid en anonimiteit via Soapoli-online. Alle soa testen worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, deze testen worden op dezelfde wijze geanalyseerd als testen van de GGD en de huisarts. Net zo betrouwbaar. Uitslagen mag je binnen 3 werkdagen verwachten en ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden als een behandeling nodig blijkt te zijn.


Reacties

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.