Nieuws van Soapoli-online: Pop up SOA spreekuur

Nieuws van Soapoli-online: Pop up SOA spreekuur

Anoniem en laagdrempelig vragen over een SOA stellen aan deskundigen, hulp krijgen bij een SOA-test en/of gratis een hiv-test doen en binnen een minuut de uitslag krijgen, dat kan binnenkort tijdens het allereerste pop-up SOA-spreekuur. Soapoli-online toert vanaf 15 maart door het land met een laagdrempelig spreekuur bij apotheken.

 Loop jij met een vraag over SOA rond of wil je graag ondersteuning bij de afname van je SOA test? Kom dan voor een gratis consult naar het Pop-up SOA spreekuur. Soapoli-online toert de komende twee weken door Nederland met een SOA spreekuur. De spreekuren worden verzorgd door een BIG geregistreerd SOA verpleegkundige. De spreekuren vinden plaats in de volgende plaatsen; Maastricht, Den Bosch, Rotterdam, Culemborg, Utrecht, Borne, Almelo, Goes, Amsterdam, Franeker, Bergen en Alkmaar.

Toegang tot het spreekuur is gratis, er worden geen consultkosten gerekend. Tijdens het spreekuur kunnen geadviseerde testen direct worden gekocht in de betreffende apotheek of verkooppunt. Soapoli-online biedt haar klanten de mogelijkheid gratis* een hiv sneltest te doen tijdens het Pop up SOA spreekuur. Het zijn inloopspreekuren. Het is wel mogelijk bij desbetreffende apotheek het eerste uur dat we er zitten een plekje reserveren.

Check hier de agendaTest anoniem & discreet op SOA via Soapoli-online

Maak jij je zorgen over SOA? Ga voor zekerheid en anonimiteit via Soapoli-online. Alle soa testen worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, deze testen worden op dezelfde wijze geanalyseerd als testen van de GGD en de huisarts. Net zo betrouwbaar. Uitslagen mag je binnen 3 werkdagen verwachten en ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden als een behandeling nodig blijkt te zijn.


Reacties

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.