SOA en HIV-sneltest spreekuur van Soapoli-online

SOA en HIV-sneltest spreekuur van Soapoli-online

Loop je al een tijdje rond met de gedachte dat je eigenlijk een SOA test zou moeten doen, maar komt het er maar niet van? Soms is de gedachte de test te moeten doen en dagen te wachten op je uitslag een drempel om geen SOA- of HIV test te doen. NIet prettig want doordat je niet test blijf je rondlopen met het vervelende gevoel misschien wel iets onder de leden hebben. Heb je liever direct de uitslag van je hiv-test of liefst de volgende dag al zekerheid over SOA? Dan is het SOA spreekuur van Soapoli-online de oplossing voor jou.

Hoe maak ik een afspraak op het SOA spreekuur van Soapoli online?

Bel de klantenservice van Soapoli-online telefoonnumer 085-303 15 99 bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 voor het maken van een afspraak.

Wat zijn de dagen en tijden waarop ik terecht kan op het Soa spreekuur van Soapoli-online?

De spreekuurtijden zijn op maandagochtend in het Medisch spectrum in Gouda. Na het maken van de afspraak ontvang je de afspraakdetails.

Welke diensten levert Soapoli-online tijdens het Soa spreekuur?

Tijdens het spreekuur kunnen we je een testadvies geven, je vragen beantwoorden, je ondersteunen bij het afnemen van de test  en kan je een INSTI HIV-sneltest doen.

Wanneer is mijn uitslag bekend?

De uitslag van je INSTI hiv-sneltetst ontvang je 20 minuten nadat de afname. De uitslagen van de overige SOA onderzoeken ontvang je binnen 2 werkdagen.

Wat als ik een SOA heb? 

Wat als uit je test via Soapoli-online komt dat je een SOA hebt? Soapoli-online kan je ook behandelen voor een SOA. Lees hier meer over de behandeling.

 

Ben je klaar met alle onzekerheid over SOA?  

Is Gouda te ver weg? Dan kan je ook je SOA-of HIV-test via onze Webshop aanschaffen. Deze soa-testen zijn allen eenvoudig zelf af te nemen, de uitslagen hiervan ontvang je binnen 2 werkdagen nadat je afnames zijn aangekomen in ons laboratorium.Test anoniem & discreet op SOA via Soapoli-online

Maak jij je zorgen over SOA? Ga voor zekerheid en anonimiteit via Soapoli-online. Alle soa testen worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, deze testen worden op dezelfde wijze geanalyseerd als testen van de GGD en de huisarts. Net zo betrouwbaar. Uitslagen mag je binnen 3 werkdagen verwachten en ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden als een behandeling nodig blijkt te zijn.


Reacties

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.