SOA test doen thuis

SOA test doen thuis

Een SOA test die betrouwbaar is thuis doen? Dat kan met de testen van Soapoli-online. Wil jij betrouwbaar testen op SOA maar vind je het idee een gesprek met een arts of verpleegkundige te hebben over je seksleven niet zo prettig? Dan kan je via Soapoli-online webshop een soa test bestellen of bij een van onze verkooppunten afhalen en deze thuis afnemen. Je afname wordt onderzocht in een ISO gecertificeerd laboratorium waardoor de uitslag van je test even betrouwbaar is als dat je via een GGD of je huisarts test.Om te zorgen dat je de juiste onderzoeoken doet heeft Soapoli-online een tool ontwikkeld die je helpt om de juiste test te selecteren namelijk een SOA-testwijzer. De Soatestwijzer geeft in enkele ogenblikken een duidelijk overzicht, gratis en anoniem. 

Belangrijke punten waar je rekening mee moet houden als je een soa-test thuis doet;

  • Volg de instructie nauwkeurig, Soapoli-online heeft instructie video's beschikbaar via haar youtube kanaal
  • Test niet eerder dan de aangegeven window-fase, een test is betrouwbaar als je niet eerder test dan de aangegeven periode. Test je eerder dan kan het zijn dat de SOA nog niet aan te tonen is via een test. Test je eerder dan de window fase dan adviseren we bij een "goede" uitslag (de test geeft aan dat je geen SOA hebt, nogmaals te testen.
  • Stuur de afname op direct op, verzend je afname bij voorkeur op werkdagen van maandag tot donderdag.
  • Bewaar je test code goed zodat je twee werkdagen nadat je de afname hebt ingestuurd kan inloggen op ons uitslagenportaal om je uitslag in te zien.
  • Heb je thuis ondersteuning nodig bij je Soapoli-online soa test? Neem dan contact op met onze klantenservice op werkdagen bereikbaar tot 19.00.

Soapoli-online biedt naast online testen die je zelf thuis afneemt ook een SOA spreekuur. Heb je liever begeleidng of vind je een persoonlijk gesprek met daarin een duidelijk testadvies fijner? Maak dan een afspraak met onze SOA deskundige. De kosten voor de afspraak met onze SOA deskunidge in Gouda zijn 28 euro per consult, de kosten voor de testen zijn hetzelfde als in de webshop. 

Je utislag kan je twee werkdagen nadat je je afname hebt ingestuurd inzien in ons uitslagenportaal. Je logt in met je code en leest daar dan in begrijpelijke taal wat de uitslag is en voor jou betekent. Is je uitslag goed dan is dat mooi, je hoeft in het geval dat je niet eerder dan de aangegeven window fase hebt getest niets te doen. Stel je uitslag is niet goed dan kan je via ons uitslagenportaal je uitslag opvragen en deze meenemen naar je huisarts voor een behandeling. Wil je liever niet naar je huisarts dan bieden wij ook de mogelijkheid om je behandeling via ons te laten verlopen. Afhandelijk van de gevonden SOA schrijven we een recept voor je uit waarna je de medicatie kan afhalen bij de apotheek die je zelf hebt aangegeven. Test anoniem & discreet op SOA via Soapoli-online

Maak jij je zorgen over SOA? Ga voor zekerheid en anonimiteit via Soapoli-online. Alle soa testen worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, deze testen worden op dezelfde wijze geanalyseerd als testen van de GGD en de huisarts. Net zo betrouwbaar. Uitslagen mag je binnen 3 werkdagen verwachten en ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden als een behandeling nodig blijkt te zijn.


Reacties

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.