Retourneren

Het kan zijn dat je na aanschaf van je test toch gaat twijfelen of je besluit alsnog liever naar je huisarts te gaan. Dan kan je de bestelling annuleren. Hieronder de voorwaarden die gelden voor het retourneren van je bestelling:

  • Je hebt ons binnen 14 dagen na plaatsing van je order per email info@soapoli-online.nl medegedeeld dat je een of enkele artikelen uit je bestelling retour zendt. Graag het ordernummer hierbij vermelden.
  • De goederen zijn binnen 14 dagen, na ontvangst, door ons retour ontvangen. 
  • De goederen zijn in originele staat d.w.z. ongeschonden en in de omdoos retour ontvangen. 

Let op! Wij willen je er op attenderen dat het gebruik van de Postnl retour service in de app vertraging kan geven in de ontvangst en afhandeling van je zending. Retour zenden met frankering heeft de voorkeur.

Stuur de ongeopende verpakking binnen 14 dagen retour naar:

Postbus 57

2820 AB in Stolwijk

 

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

 Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar ons retouradres (dit is een postbusnummer) zijn voor eigen rekening. Stuur je een gedeelte van je bestelling retour dan verrekenen we de test. 

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.