SOA- en HIV sneltest spreekuur

Liever direct de uitslag van je hiv-test of vind je het prettig om ondersteuning te krijgen bij afname van je SOA test? Maak dan een afspraak op het SOA-spreekuur van Soapoli-online. Het SOA-spreekuur is op maandagochtend en vindt plaats in de huisartsenpraktijk van het Medisch Spectrum aan de Willem Barentszlaan 30 in Gouda. 

Tijdens het SOA-spreekuur kan je advies vragen en bieden we begeleiding bij het testen op een SOA. Tijdens het SOA-spreekuur is het mogelijk om een hiv-sneltest af te laten nemen, de uitslag van je hiv-test is na 20 minuten bekend. De uitslag van de andere SOA testen weet je dezelfde dag of een dag later. Alle afgenomen testen worden door ons direct na het spreekuur afgeleverd bij het laboratorium.

Wil jij graag een hiv-sneltest of vind je het prettig om begeleid te worden bij de afname van je SOA-test? Maak dan je afspraak door op de onderstaande button te klikken. Je ontvangt na het maken van de afspraak een e-mail bevestiging van je afspraak met daarin de locatiegegevens.

 

Maak hier je soa-hiv-sneltest afspraak

 

 


Lees hier meer over onze hiv sneltest.

Het is ook mogelijk om de test tijdens het SOA spreekuur aan te schaffen en vervolgens thuis af te nemen waarna je ze zelf naar ons laboratorium stuurt.

Prijsoverzicht SOA-spreekuur

SOA test        Prijs         
HIV-sneltest  45,00
Chlamydia labtest 33,00
Gonorroe labtest 33,00
Chlamydia en gonorroe labtest  49,95
Chlamydia, gonorroe en trichomonas labtest 59,95
Syfilis labtest 30,00
HIV labtest 30,00
Syfilis en HIV labtest 40,00
Hepatitis B labtest 30,00
Compleet testpakket met: Chlamydia, gonorroe, syfilis en HIV labtesten 89,95
Compleet testpakket met: Chlamydia, gonorroe, trichomonas, syfilis en HIV labtesten            99,95

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.