SOA- en HIV sneltest spreekuur van Soapoli-online

Liever direct de uitslag van je hiv-test of vind je het prettig om ondersteuning te krijgen bij afname van je SOA test? Kom dan naar het SOA-spreekuur van Soapoli-online. We hebben twee locaties in Nederland waar je een afspraak kunt maken.

SOA testen in Gouda: in de huisartsenpraktijk van het Medisch Spectrum aan de Willem Barentszlaan 30 in Gouda. Een afspraak voor een Alere hiv sneltest plan je hieronder in. Wil je een INSTI HIV sneltest dan kan je gebruik maken van ons inloopspreekuur. Kijk onderaan deze pagina hoe dat in zijn werk gaat.

SOA testen in Arnhem:  een afspraak plan je hier in: 

Tijdens het SOA-spreekuur kan je advies vragen en bieden we begeleiding bij het testen op een SOA. Tijdens het SOA-spreekuur is het mogelijk om een hiv-sneltest af te laten nemen.

Op het spreekuur in Gouda kun je kiezen uit twee soorten HIV sneltesten: de Alere Combo hiv-sneltest of de INSTI HIVsneltest. De uitslag van de HIV sneltest hoor je meteen de andere SOA test uitslagen hoor je een dag later. Alle afgenomen testen worden door ons direct na het spreekuur afgeleverd bij het laboratorium.

Maak een afspraak in Gouda door op een van de onderstaande button te klikken. Je ontvangt na het maken van de afspraak een e-mail bevestiging van je afspraak met daarin de locatiegegevens.

 

Maak hier een afspraak voor een SOA /Alere HIV sneltest

 

Prijsoverzicht SOA-spreekuur

SOA test        Prijs         
HIV-sneltest  45,00
Chlamydia labtest 33,00
Gonorroe labtest 33,00
Chlamydia en gonorroe labtest  49,95
Chlamydia, gonorroe en trichomonas labtest 59,95
Syfilis labtest 30,00
HIV labtest 30,00
Syfilis en HIV labtest 40,00
Hepatitis B labtest 30,00
Compleet testpakket met: Chlamydia, gonorroe, syfilis en HIV labtesten 89,95
Compleet testpakket met: Chlamydia, gonorroe, trichomonas, syfilis en HIV labtesten            99,95

 

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.