Je SOA test afhalen in Gouda

Wil je graag je SOA test van Soapoli-online ophalen in Gouda?

Ontvang jij je SOA test liever niet over de post of wil je het liefst vandaag nog je SOA test afnemen, dan is het ook mogelijk je SOA test van Soapoli-online af te halen. We hebben het unieke aanbod dat alle SOA testen van Soapoli-online op de poli dermatologie van het Groene Hart Ziekenhuis liggen. Je kunt ze daar zonder afspraak anoniem ophalen. De poli dermatologie en Soapoli-online hebben sinds 2011 een nauw samenwerkingsverband. Dhr van der Ham (dermatoloog) is de medisch eindverantwoordelijke arts van Soapoli-online. 

Adres en openingstijden om je SOA test in Gouda op te halen

Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 16:30 uur

Een afspraak maken is niet nodig. 

Adres: Bleulandweg 10 te Gouda. Goed te bereiken met de trein en met de auto (parkeren kan direct achter het ziekenhuis).

Route in het ziekenhuis: Neem de hoofdingang poliklinieken; je hoeft je niet te melden of in te schrijven, je kunt direct naar de poli dermatologie lopen. Volg daarvoor route 36 (roltrap op naar boven direct aan je rechterhand).

 

Welke SOA testen liggen er in Gouda?

Code*                          SOAtest        Prijs         
1 Chlamydia urine test 36,95
2 Chlamydia swab test 36,95
5 Gonorroe urine test 36,95
Gonorroe swab test 36,95
9 Chlamydia en gonorroe urine test  46,95
10 Chlamydia en gonorroe swab test 46,95
21 Chlamydia, gonorroe en trichomonas urine test 56,95
22 Chlamydia, gonorroe en trichomonas swab test      56,95
15 Syfilis labtest 37,00
16 HIV labtest 37,00
17 Syfilis en HIV labtest 52,00

* de code van de test die je graag wilt hebben kun je aan de baliemedewerker doorgeven zodat het niet nodig is hardop te zeggen welke soort test je wilt hebben. 

Let op: urine testen zijn alleen geschikt voor mannen.

Met een swab test kan de vrouw de vagina laten onderzoeken. Keel en anus kunnen ook met deze test afgenomen worden.

Contant betalen kan; graag zo gepast mogelijk betalen.

*Let op: Helaas is het niet mogelijk om voor het afnemen van de test gebruik te maken van het toilet op de poli dermatologie. 

Heb jij een SOA test nodig maar weet je niet welke SOA bij je risico hoort? 

Medewerkers van de poli dermatologie mogen en kunnen je niet adviseren. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed kijkt op Soapoli-online.nl wat je wilt kopen. Bekijk onze SOA-testwijzer voor een gericht testadvies behorend bij jouw gelopen risico. Kom je hier niet uit neem dan contact op met de medewerkers van Soapoli-online; zij helpen jou graag verder.

 

Hoe neem ik een SOA test af van Soapoli-online?

In dit filmpje wordt uitgelegd hoe onze procedure eruit ziet. Ipv bestellen via onze site haal je je test op bij de poli dermatologie van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Bij de poli dermatologie zeg je dat je voor Marlous of Klazien komt. De baliemedewerker geeft je de prijslijst de producten staan gekoppeld aan een nummer. Je zegt welk nummer je wil hebben en je betaald direct contant of met pin.

Zodra je de test in huis hebt activeer je je test met je activeercode op de pakbon en zo kunnen wij jou je uitslag verstrekken.

Vragen? Neem gerust contact op: info@soapoli-online.nl

                            

 

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.