Verzending en afhalen

Verzendmogelijkheden Soapoli-online

Soapoli-online weet hoe belangrijk het is dat jij je SOA test discreet kunt ontvangen. We bieden je daarom aan de pakketten op te sturen naar een adres of je kunt je pakket afhalen bij een van de 2600 afhaalpunten van PostNL. Ten allen tijden verzenden wij jouw bestelling in een blanco brievenbusdoos (zie afbeelding). 

Verzending van je SOA test binnen Nederland

De productprijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten zijn 2,99 euro. Per order betaal je 2,99 voor een standaard verzending met de briefpost van PostNL binnen Nederland. 

Vóór 19:30 uur besteld, direct verzonden. Vaak de volgende dag in huis! Echter PostNL geeft nooit garantie op de bezorgduur, we hopen op je begrip mocht er onverhoopt toch vertraging optreden.  

 

Verzending naar een PostNL afhaallocatie

Voor het laten bezorgen van een bestelling bij een van de 2600 afhaalpunten van PostNL vragen we een bijdrage van 4,99 euro. Je ontvangt een track en trace code op het moment dat PostNL jouw pakket in ontvangst neemt. Let op dat het pakket binnen 1 week opgehaald dient te worden bij het afhaalloket anders sturen zij het pakket retour naar ons. 

Verzending van je SOA test binnen België

Onze testen kun je bestellen via www.condoom-anoniem.be en www.optiphar.be. Het terugsturen van je test naar ons laboratorium gaat als volgt:  retourzending vanuit België

Je SOA test direct afhalen 

Op verschillende plekken in Nederland en Belgie hebben wij verkooppunten. Wil je van deze service gebruik maken, lees hier meer.

 

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.